Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lothrien

ShariTM

Aline...  

146 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie Aline.eu?

• Tak. (Odbugowany jak si? da, wiele nowo?ci)
      125
    • Nie. (Uzasadnij)
      21

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz po 1 oknie z itemkami wiedzialem z jakich plikow jest ten serwer.

Serwer sie fajnie prezentuje lecz watpie ze zagram bo jaka przyjemnosc jest z grania na serwerze ktory mial 15 odsłon?

Tak wiem odkupiliscie pliki ale tamta adminstracja zmieniala nicki i taki sam kit nam wciskali wiec czego gracze maja znow uwierzyc?

Wydaje mi sie ze to kolejna odlosna ktora nie postoi wiecej niz miesiac (to tylko moje przypuszczenia)

No zobaczymy jak to bedzie, bede sprawdzal od czasu do czasu forum i prezke zeby sprawdzic jak administracja sie bedzie serwerem interesowac po starcie i jak bd ok to moze sie skusze zagrac ;)

Opublikowano

Juz po 1 oknie z itemkami wiedzialem z jakich plikow jest ten serwer.

Serwer sie fajnie prezentuje lecz watpie ze zagram bo jaka przyjemnosc jest z grania na serwerze ktory mial 15 odsłon?

Tak wiem odkupiliscie pliki ale tamta adminstracja zmieniala nicki i taki sam kit nam wciskali wiec czego gracze maja znow uwierzyc?

Wydaje mi sie ze to kolejna odlosna ktora nie postoi wiecej niz miesiac (to tylko moje przypuszczenia)

No zobaczymy jak to bedzie, bede sprawdzal od czasu do czasu forum i prezke zeby sprawdzic jak administracja sie bedzie serwerem interesowac po starcie i jak bd ok to moze sie skusze zagrac ;)

No czytaj co piszemy, tylko nazwa będzie Aline2.eu/Lothrien.

Pliki będą inne.

W administracji pana Welesa aka Thean nie będzie w 101%.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...