Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lothrien

ShariTM

Aline...  

146 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie Aline.eu?

• Tak. (Odbugowany jak si? da, wiele nowo?ci)
      125
    • Nie. (Uzasadnij)
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc nie polecam- nara.

wasz serwer to będzie jeden wielku syf z mpc i tyle

wątpie żebyś dodał coś od siebie

myślę, że będzie więcej bugów niż na Aline ;]

Nie będzie syfu z mpc, zapewniam.

Tak, dodamy coś od siebie.

Bugów nie będzie :).

Proszę nie oczerniać nic o nas nie wiedząc.

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będzie syfu z mpc, zapewniam.

Tak, dodamy coś od siebie.

Bugów nie będzie :).

Proszę nie oczerniać nic o nas nie wiedząc.

oj serio ? każdy wchodził w zapowiedź bo była nazwa Aline2 , a teraz poproszę Cie o usunięcie całej prezki :)

BO NIE JEST AKTUALNA :3

nie masz nawet czego szukać w tworzeniu serwera ;]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

oj serio ? każdy wchodził w zapowiedź bo była nazwa Aline2 , a teraz poproszę Cie o usunięcie całej prezki :)

BO NIE JEST AKTUALNA :3

nie masz nawet czego szukać w tworzeniu serwera ;]

W prezentacji zostało usunięte wszystko co było o tym, że jest to serwer na plikach Aline2.pl

Stworzymy pliki podobne do tych z Aline :)

Serwer będzie taki jak miał być tylko na naszych plikach, dalej to będzie Aline2 tylko, że .eu

To co jest w prezentacji będzie na serwerze

Opublikowano

Zmieniamy nazwę serwera, pliki, założenia. Macie rację to może nie wypalić. Za ok. 7 dni na MPC powróci jeden z największych projektów jakie miały miejsce na MPC, lolmt2.

Taka mała nasza praca:

webearth_by_web_earth-d6je1a6.jpg

Serwer Metin2+Lol Czegoś takiego pewnie nie możecie sobie wyobrazić, a jednak my to zrobimy :). Więcej informacji już wkrótce gdy pojawi się zapowiedź tego nieziemskiego serwera :)

Wyczekujcie na to, przepraszamy za Aline, odpłacimy wam to 100x lepszym serwerem na którym będziemy na prawdę sporo pracować :).

Opublikowano

Lague Metin ? Serio?

I tak nie zrobicie nic lepszego niż Rise Of Metin :)

A na Tym waszym syfie nikt nie będzie grał.

lool. , prawda pliki mają kilka dziur ale to jest tak na prawdę max 2 godziny naprawiania kilka bugów w questach i to all :)

Zmieniamy nazwę serwera, pliki, założenia. Macie rację to może nie wypalić. Za ok. 7 dni na MPC powróci jeden z największych projektów jakie miały miejsce na MPC, lolmt2.

Taka mała nasza praca:

Serwer Metin2+Lol Czegoś takiego pewnie nie możecie sobie wyobrazić, a jednak my to zrobimy :). Więcej informacji już wkrótce gdy pojawi się zapowiedź tego nieziemskiego serwera :)

Wyczekujcie na to, przepraszamy za Aline, odpłacimy wam to 100x lepszym serwerem na którym będziemy na prawdę sporo pracować :).

A tak na marginesie, lay jest ściągnięty z neta i tylko zmienione teksty :3

Opublikowano

Świetny serwer , 15 milionow nowosci , bedzie pewnie 3 koła online. Ogolnie to zartowalem , 40x to samo , 40x grajcie archerem jak 80% serwera.

Opublikowano

Taka mała nasza praca:

Cześć Pardasia.

Miałem tworzyć ten projekt i właśnie pod niego był zrobiony ten lay, ale nie miałem czasu na tworzenie projektu.

Nawet mogę pokazać psd, z którego był brany ranking i status do tego laya :D.

@down Można i tak :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Z aline zrezygnowaliśmy gdyż Pan Weles zniszczył nam reputację, możemy dalej robić aline, wystartować ale po co jak Gracze się od nas odwrócili :( jak będziecie chcieli to zrobimy to Aline, tak jak to miało być :(

odp. od CrazzyDepa

,,Drogi Harnasiu. Strona nie jest podjebana, bo została wykonana przez Paradisię i na ten dowód możemy ukazać screeny z odpowiednimi warstwami z .psd, choś szczerze mówiąc średnio mamy ochotę do tłumaczenia się dzieciakom podstawowych informacji oczko.gif Paradisia nic do Ciebie nie pisał w sprawie tego layoutu, pozdrawiam.

Opublikowano

Haranś udajesz, że jesteś taki głupi, czy taki na prawdę jesteś? :) Stronę wykonałem sam i nie prosiłem Ciebie o żadną edycję tego layoutu, nic nie zostało ,,zajebane", tylko odwzorowane na dwóch grach. Nie mam zamiaru się tłumaczyć, bo takie zarzuty są śmieszne i bezpodstawne. Szablon był wykonany począwszy od układu szablonu.

Swoją drogą Welnes go nie zakodował ;) Słabe masz te fałszywe informacje ;)

3,2,1 Ban.

Opublikowano

Proszę o ogarnięcie spamu i napisanie Graczy czy chcą serwer, jestem w rozterce. Serwer robimy dla was, jednakże myślę, że w zaistniałych sytuacjach się od nas odwrócicie. Proszę was o komentarz do tego posta :(

Opublikowano

Ja + TGM jak i pare graczy z którymi piszę, nie chcemy tego LOM'a, jestem za wprowadzeniem odbugowanego Tanirusa aka Aline z wieloma nowościami, obiecuję że się nie zawiedziecie..

Opublikowano

Ambrozjak słuchaj rada odemnie

Nie pytaj graczy czy chcą ZRÓB PORZĄDNIE I WTEDY STARTUJ GRACZE ci powiedzą tak to zrobisz nie to nie ...
Nielogiczne myślenie

Zrób i najwyżej albo wyjdzie albo nie .

sygna2.png

Opublikowano

Ambrozjak słuchaj rada odemnie

Nie pytaj graczy czy chcą ZRÓB PORZĄDNIE I WTEDY STARTUJ GRACZE ci powiedzą tak to zrobisz nie to nie ...

Nielogiczne myślenie

Zrób i najwyżej albo wyjdzie albo nie .

Dzięki za radę, tylko że nasza reputacja jest bardzo zszargana i nie wiemy czy w ogóle jest po co to robić :unsure:

Opublikowano

TS miał być i nie ma ;)

Panie zawodowiec, nie mogliśmy zrobić ts, gdyż zrobiło się Wielkie zamieszanie :( dopiero bierzemy się za robotę, przepraszamy. Pan tak bardzo czekał na TS, w nagrodę dostanie Pan VIP-a na tymże ts :)

Opublikowano

Ja pier**** kolejny odgrzewany kotlet, dobrze że już w tego Metina nie gram :)

@aw ślub przenosi buffa na wyższe mapy przez pierścień?

Odgrzewane kotlety w bułce nie są najgorsze, lubię czasami sobie zjeść, polecam spróbować.

Nie przenosi. Będzie to zablokowane :)

Opublikowano

Kolejny kabaret się szykuje a nie serwer..

AW: Czy ten serwer 'kiedyś' będzie ? :D

8/9 tak jak było mówione :), przepraszamy za ten kabaret. Wina nie leży całkiem po naszej stronie tylko Pana Welesa aka KradneNickiiBojeSięProwadzićUczciwejTransakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...