Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lothrien

ShariTM

Aline...  

146 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie Aline.eu?

• Tak. (Odbugowany jak si? da, wiele nowo?ci)
      125
    • Nie. (Uzasadnij)
      21

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwsze ss'y z gry:

39840532018968726902.jpg

Ten SS mi wystarczył , żeby nie polecić serwera . Czyli wychodzi na to , że "Pan" Shirquis aka Shojacz 14 letnie dziecko stawia 2 serwery na raz niby nie pod hajs a jednak . Pamiętam jak robił ogłoszenia w dziale pomoc na serwerze czy coś takiego wraz z teamem postanowiliśmy go przetestować i niestety osoba ta więcej pisze niż robi w dodatku teraz wysługuje się Casawirem ( Współczuję Casawir współpracy z taką osobą.)

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

@Up Shirek nie robi z nimi Aline a ss'y nie są z ich serwera.

@Topic:

Już od wielu lat 4 wojownicy Ambrozjak, Dedovsky(ja), Adminek oraz Imagus walczyli ze złowrogimi królestwami jakimi byli Chunjo, Shinsoo oraz Jinno, walkabyła zacięta lecz oni nigdy się nie poddawali..

Gdy już nikt nie był dla nich groźny postanowili założyć własne Państwo, które nazwali światem "Aline"..

Od tej pory wszyscy mieszkańcy owego Państwa byli najsilniejsi.. lecz...

Pewnego pięknego dnia zły Bóg wrogiego królestwa Jinno zesłał na świat Aline deszcz kamieni metin, owe państwo nie dało rady ich wszystkich zniszczyć..

Chwyć za swój miecz oraz broń i stań do walki z nimi!

Opublikowano

Ten SS mi wystarczył , żeby nie polecić serwera . Czyli wychodzi na to , że "Pan" Shirquis aka Shojacz 14 letnie dziecko stawia 2 serwery na raz niby nie pod hajs a jednak . Pamiętam jak robił ogłoszenia w dziale pomoc na serwerze czy coś takiego wraz z teamem postanowiliśmy go przetestować i niestety osoba ta więcej pisze niż robi w dodatku teraz wysługuje się Casawirem ( Współczuję Casawir współpracy z taką osobą.)

Shojacz nie jest w team, spokojnie ;)

Opublikowano

W jaki sposób mogę się zapisać do beta testów? Grałem już wcześniej na tym serwerze i bardzo mi się spodobał ;) Oczywiście zawitam na serwerze.

Opublikowano

Shojacz nie jest w team, spokojnie ;)

Mógłbym poznać technika ?. AW. Czy client będzie tak jak na starym aline czyt. Runtime error C++ czy wiecie w czym ten błąd siedzi ?:)

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Mógłbym poznać technika ?. AW. Czy client będzie tak jak na starym aline czyt. Runtime error C++ czy wiecie w czym ten błąd siedzi ?:)

Tak, możesz poznać, napisz mi na gg 35871092. Client będzie nasz.

TS jutro ok. 12:00 powróci.

Opublikowano

Wyglada fajnie ... ale i tak pewnie bedzie jak z wiekszoscia serwerow teraz .. juz nie ma gdzie grac ! ;/

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Welnes znam Cię doskonale.. <-- Czy Weles czy jak Ci tam ;] Czemu nie chciałeś podpisać umowy ? Bałeś się.. ? Taki mądry, człowiek pracujący dla firm na GG SPAM że, masz pełno sprzętu wartego grubą kasę.. a Tak naprawdę co sobą reprezentujesz na MPCForum ? Zero.. Które powoli upada.. A niby przypomnę Ci jak Vortexowi chciałeś rzekomo sprawę w sądzie zakładać za głupią fakture twoich marnych zabezpieczeń.. Za co Ci płacić ? Za twą głupotę ? Bo inteligencji w Tobie nie widzę. Nie rozumiem Hejtów na ten serwer ? Proponuję zmienić nazwę serwera i jak najdalej od tego syfu i Welesa.. ! Dzieciak przechwalający się czymś czego nie ma. Czym się przejmujesz Ambrozjak czy gracze będa grać czy nie ? Ten koleś nie zniszczy wam wszystkiego jeśli serwer będzie super to i ja nawet zagram z ekipą ! :) Sponsora ? jeśli projekt będzie doskonały proszę zgłosić się na PW. :)

Opublikowano

LosBlancos pytanie, o czym piszesz zwiazanym z moja osoba? bo chyba nie znam sprawy... chyba ze piszesz o jakims VortExie a nie o mnie to wybacz

Vortax. konfiguracja administracja zarzadzanie zabezpieczenia serwerow dedykowanych Metin2, aktualnie Thespia, Exalion, Longju2, Restia kontakt PW

Opublikowano

Welnes znam Cię doskonale.. <-- Czy Weles czy jak Ci tam ;] Czemu nie chciałeś podpisać umowy ? Bałeś się.. ? Taki mądry, człowiek pracujący dla firm na GG SPAM że, masz pełno sprzętu wartego grubą kasę.. a Tak naprawdę co sobą reprezentujesz na MPCForum ? Zero.. Które powoli upada.. A niby przypomnę Ci jak Vortexowi chciałeś rzekomo sprawę w sądzie zakładać za głupią fakture twoich marnych zabezpieczeń.. Za co Ci płacić ? Za twą głupotę ? Bo inteligencji w Tobie nie widzę. Nie rozumiem Hejtów na ten serwer ? Proponuję zmienić nazwę serwera i jak najdalej od tego syfu i Welesa.. ! Dzieciak przechwalający się czymś czego nie ma. Czym się przejmujesz Ambrozjak czy gracze będa grać czy nie ? Ten koleś nie zniszczy wam wszystkiego jeśli serwer będzie super to i ja nawet zagram z ekipą ! :) Sponsora ? jeśli projekt będzie doskonały proszę zgłosić się na PW. :)

Nazwa została zmieniona, ok. 20:00 zostanie wszystko zmienione w prezentacji :)

Już zaczyna się przeglądanie startu.?? To chyba normalne jest przy każdym serwerze który startuje teraz.

Nie, zamiast startu będzie beta trwająca tydzień. Chcemy po prostu wyłapać wszystkie bugi :)

Opublikowano

Nazwa zmieniona

Czyli jak nazwę zmieniłeś to już inny serwer?

Weźmy to na logikę, jak był serwer Obsydian i zmienił nazwę na Negros to jest nowym serwerem bez kont i postaci ? -,^

Tak wychodzi z Twojego taktowania, nazwa zmieniona to Twoim zdaniem jest już inny serwer?

Pff, nie polecam.

Zapraszam na http://www.neiva.pl/

Opublikowano

Weźmy to na logikę, jak był serwer Obsydian i zmienił nazwę na Negros to jest nowym serwerem bez kont i postaci ? -,^

Tak wychodzi z Twojego taktowania, nazwa zmieniona to Twoim zdaniem jest już inny serwer?

Pff, nie polecam.

Koleś czemu reklamujesz serwer tej cioty Welesa aka Theana aka podpierdzielam nicki?

Opublikowano

Pff, nie polecam.

Pliki będą inne, czyli serwer także. Proszę cię nie reklamuj mi tu, neiva padnie szybciej niż powstanie :)

Zapraszam na closed beta, podania u Ambrozjaka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...