Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lothrien

ShariTM

Aline...  

146 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie Aline.eu?

• Tak. (Odbugowany jak si? da, wiele nowo?ci)
      125
    • Nie. (Uzasadnij)
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer? To będzie rewelacja. Tylko czekać na start, zapraszam!

To nie będzie rewelacja tylko dno, bo nie sprzedałem im plików :)

Ambrozjak łap, wysmaruj się i się uspokój.

1383334479-U661747.jpg

Serwer@

Serwer to jeden wielki fake, nie sprzedałem im plików a prezentacji nie usunęli ponieważ Aline cieszy się nazwą i graczami.

Myślicie że jak zostawicie nazwę Aline2 i wpuścicie ludzi na swoje gówno pod nazwą Aline to będziecie mieli setki graczy?

Uderz głową o ścianę.

Tak szybko wyjdą jak weszli bo nie będzie to Aline a wasze gówno.

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sheila^^

Z tego co widze to Ty masz bol dupy ze mimo nie sprzedania im plikow oni i tak postawia serwer na podobnych do twoich wiec skoncz pisac w tym temacie bo tylko sie osmieszasz.

Opublikowano

@Sheila^^

Z tego co widze to Ty masz bol dupy ze mimo nie sprzedania im plikow oni i tak postawia serwer na podobnych do twoich wiec skoncz pisac w tym temacie bo tylko sie osmieszasz.

Pliki będą nasze, jego nie można do naszych porównywać. Jest to przepaść.

Z Tobą podjebywaczu nicków już rozmawiać nie będę.

TS za chwilkę będzie.

Opublikowano

tak na marginesie ;P

serwer zrobiony w Tydzień ?

to będzie super miazga ! będzie tyle bugów, że nie można będzie naliczyć.

Radzę się ubezpieczyć na ten temat i ochłonąć. W tydz nie postawisz super plików bez bugów (uwierz mi nie dasz rady)

nawet jeśli zarwiesz nocki to i tak będzie kupa epvp i mpc. Taka prawda ;]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

tak na marginesie ;P

serwer zrobiony w Tydzień ?

to będzie super miazga ! będzie tyle bugów, że nie można będzie naliczyć.

Radzę się ubezpieczyć na ten temat i ochłonąć. W tydz nie postawisz super plików bez bugów (uwierz mi nie dasz rady)

nawet jeśli zarwiesz nocki to i tak będzie kupa epvp i mpc. Taka prawda ;]

Przydupasek Welesa aka Dzieciaka dostał się do tematu :/ Panie pliki robione dużo dłużej, tyle powiem.

Opublikowano

To nie będzie rewelacja tylko dno, bo nie sprzedałem im plików :)

Ambrozjak łap, wysmaruj się i się uspokój.

1383334479-U661747.jpg

Serwer@

Serwer to jeden wielki fake, nie sprzedałem im plików a prezentacji nie usunęli ponieważ Aline cieszy się nazwą i graczami.

Myślicie że jak zostawicie nazwę Aline2 i wpuścicie ludzi na swoje gówno pod nazwą Aline to będziecie mieli setki graczy?

Uderz głową o ścianę.

Tak szybko wyjdą jak weszli bo nie będzie to Aline a wasze gówno.

Sheilaaa jak ja Cie dawno nie widziałem!!!

Widząc kolejną zapowiedź, chyba już setną zapowiedź Aline, miałem nadzieję że tu Cię zobaczę;)

Ku mojemu zdumieniu, widzę że nie jesteś ty właścicielem tego serwera (no chyba że wpadłeś na pomysł że zmienisz nick na forum na inny - co by pasowało po ilości postów, a z nicku Sheilly będziesz najeżdżać, żeby się uwiarygodnić, bo jakbyś na swoim nicku chciał powtórnie zreaktywować Aline to by Cię wszyscy wyśmiali)

Ale z tego co widzę, mimo że serwer (prawdopodobnie) nie Twój to i tak się ośmieszasz;)

Komu ty chcesz wmówić że "Aline cieszy się nazwą i graczami"

Widzę że ty ciagle w swoim głupiutkim swiecie zyjesz;)

Ten twoj syf NIGDY nie cieszył się żadnymi dobrymi opiniami. Fakt twoje prezentacje miały po ponad 100stron ale to TYLKO dlatego że w 95% składały się z samej krytyki mniej lub bardziej dobitnie wyrażonej. Mam Ci przytoczyć tzn. skopiować kilka postów z twoich prezentacji?

Ja nie wiem na jakim trzeba być poziomie żeby takie rzeczy pisać. Ty jedyne co umiałeś robić z tym swoim syfem to

1. dać wszystko do is'u i czekać aż kaska przyleci od matołków

2. co chwile robic cofki lub restartować serwer, a za każdym razem obiecywać gruszki na wierzbie, a wszystko po to żeby wyłudzić więcej kaski od nowych, nieświadomych dzieci

3. pytać się graczy na wołaj jakie komendy niszczą serwer (np. wywalają ch), dzięki czemu wszyscy mieli z cb jeszcze wiekszy polew

4. mieć wszystkich głeboko gdzieś - twoje odpisy na pw były na poziomie "nie podoba się to znajdź sobie inny serwer"

5. Pomimo że na tym syfie praktycznie wszystko było zbugowane ty tylko potrafiłeś <patrz punkt 1>

Podsumowując napisze Ci jeszcze raz w tym poscie, a któryś z kolei - TWÓJ SYF NIGDY NIE "CIESZYŁ SIĘ ŻADNĄ POPULARNOŚCIĄ" BO TO BYŁO ZWYKŁE DNO.

Jeśli oni nie wzięli plików z tego czegoś co ty "stworzyłeś - to chwała im za to, bo nie wiadomo czy w tydzien zdazyli by znaleźć i naprawić te dziesiatki, a może raczej setki bugów, które były na "Aline2"

P.S Sheilla jak bedziesz dalej kłamać to ja z przyjemnościa wkleje stare posty;)

Opublikowano

@Ambrozjak
Na twoim miejscu zrobilbym nowa zapowiedz/prezentacje z inna nazwa serwera jezeli to mozliwe wtedy nikt sie juz nie uczepi o "Aline2" ^^

Opublikowano

@Ambrozjak

Na twoim miejscu zrobilbym nowa zapowiedz/prezentacje z inna nazwa serwera jezeli to mozliwe wtedy nikt sie juz nie uczepi o "Aline2" ^^

Grafika jest pod aline, plany są pod aline. Serwer będzie nasz. Pieniądze na reklame mamy, hejtu się nie boimy :) tym bardziej od 14-latka z problemami.

Opublikowano

Błagam Cie powiedz ze ta zbroja na widocznym ss nie bedzie ostatnia w systemi ulepszen? albo chociaz niech beda kostiumy ^^
Nienawidze tych broni/zbroi :D

Opublikowano

Błagam Cie powiedz ze ta zbroja na widocznym ss nie bedzie ostatnia w systemi ulepszen? albo chociaz niech beda kostiumy ^^

Nienawidze tych broni/zbroi :D

Nie będzie ostatnia.

Kostiumy będą.

Niedługo będzie dostępny serwer TS3 oraz FORUM serwera.

Opublikowano

Shirek ? Widać że serwer bedzie długo stał -.- NIE zagram ze względu na Shirka...

No niestety, ja technika zmienić nie mogę.

Ale zapewniam Cię że na serwerze nie będzie żadnych cyrków (Rozdawania itemów,sm'ów) itd... Każdy gracz będzie miał równe szanse :) IS nie będzie przeważał na serwerze. Nie musisz wydawać 100 zł na IS by być pro. Bez IS też możesz bez problemu być najlepszy:)

Opublikowano

ten serwer to bd jeden wielki niewypal ,tyle co ten syf mial startow to szkoda czasu na liczenie .Nie polecam serwera strata czasu

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zapowiada sie dobry serwer

na pewno zagram

są jeszcze miejsca do bety ?

Są miejsca :-)

ten serwer to bd jeden wielki niewypal ,tyle co ten syf mial startow to szkoda czasu na liczenie .Nie polecam serwera strata czasu

Panie, pomyliles Pan serwery z gownem Welesa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...