Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lothrien

ShariTM

Aline...  

146 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie Aline.eu?

• Tak. (Odbugowany jak si? da, wiele nowo?ci)
      125
    • Nie. (Uzasadnij)
      21

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie sie zapowiada moze zagram znowu tylko pytanie czy znow nie dostane bana za nic ? top1 come back

Za nic na pewno nie dostaniesz, team całkiem inny. Nie myl nas ze starym Aline :)

Tło logowania

fb7153a90c17363f40ff605755bc24ed141.101.

Opublikowano

Jak dla mnie to jedna wielka sciema . Od kiedy '' niby ogarnieta administracja'' pyta sie czy stawiac server . No ludzie nie robcie jaj .

Chca pewnie odciagnac uwage ludzi aby nie grali na innych serverach i czekali na ten nie wypal . . ..

Opublikowano

Jak dla mnie to jedna wielka sciema . Od kiedy '' niby ogarnieta administracja'' pyta sie czy stawiac server . No ludzie nie robcie jaj .

Chca pewnie odciagnac uwage ludzi aby nie grali na innych serverach i czekali na ten nie wypal . . ..

a zabrania Ci ktos grac na tym serwerze na ktorym obecnie grasz czekajac na ten? xD

Ja im dam szanse i zobaczymy co z tego wyjdzie ^^

Opublikowano

Lague Metin ? Serio?

I tak nie zrobicie nic lepszego niż Rise Of Metin :)

A na Tym waszym syfie nikt nie będzie grał.

lool. , prawda pliki mają kilka dziur ale to jest tak na prawdę max 2 godziny naprawiania kilka bugów w questach i to all :)

A tak na marginesie, lay jest ściągnięty z neta i tylko zmienione teksty :3

2 godziny roboty przy tych twoich plikach żeby je naprawić?

To niezłą łajzą musisz być ,jak tak ,bo nie umiałeś sobie z nimi poradzić .

Poza tym ,ludzie robili cie w chuya jak tylko chcieli, nawet o komendy sie ich pytałeś xD

Więc stul jape i wyjdz z tego tematu ,bo nikomu nie chce sie patrzec na to co piszesz.

@AW.

Jak będzie z kasą ? cięzko bd leciała czy wręcz przeciwnie ?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

@UP

Nie dubluj postów tylko używaj opcji edytuj na przyszłość.

Pisze to bo na poprzednich stronach sporo dublowałeś.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie podoba mi sie zbytnio ;d

Tak samo jak i stary Aline nie za bardzo mi się podobał :P

Poza tym PRO techników macie skoro szukacie następnych techników do gry, ts :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1075204-szukam-technika-do-pomocytechnika-na-tsvm/

Pozdrawiam i nie zagram

Tak, szukam do pomocy jeszcze jednego. To aż tak źle? :)

Opublikowano

Za nic na pewno nie dostaniesz, team całkiem inny. Nie myl nas ze starym Aline :)

Tło logowania

fb7153a90c17363f40ff605755bc24ed141.101.

Nie wiem czym się chwalisz.

epvp i 2/3 strona i masz :|

Antywarn@

Czemu podjebaliście mi nazwę ? :|

Opublikowano

Nie wiem czym się chwalisz.

epvp i 2/3 strona i masz :|

Antywarn@

Czemu podjebaliście mi nazwę ? :|

Przynajmniej stron a nie podpierdzielona z balmory. Nazwe Ci kradniemy bo mieliśmy kupić pliki, lecz 14 latek bał się sprzedać :( mama handlu przez internet Ci zabrania, oj... :/

Opublikowano

Przynajmniej stron a nie podpierdzielona z balmory. Nazwe Ci kradniemy bo mieliśmy kupić pliki, lecz 14 latek bał się sprzedać :( mama handlu przez internet Ci zabrania, oj... :/

Sory ale nie będę jakiemuś randomowi podawał danych osobistych, bo to jest tajemnica i nikt nie będzie wiedział tego.

###

Sory ale nie wiem czy wiesz ale DANE OSOBISTE są OSOBISTE i nikt nie powinien ich znać oprócz właściciela, tłuczku.

Opublikowano

Sory ale nie będę jakiemuś randomowi podawał danych osobistych, bo to jest tajemnica i nikt nie będzie wiedział tego.

###

Sory ale nie wiem czy wiesz ale DANE OSOBISTE są OSOBISTE i nikt nie powinien ich znać oprócz właściciela, tłuczku.

Tak, tak. Już przyprowadziłeś Graczy których masz w dupie i obiecujesz im SM za hejt i LIKE? :/ Szkoda, że ich wykorzystujesz no ale cóż. Narobiłeś sobie za dużo wrogów aby teraz zrobić jakiś serwer :) już do harnasia piszesz aby Ci stronę zrobił? hahahahaha... koleś :) uspokój się, proszę Cię. Nie chcę wojny ale jak rzucasz miecz to ja go podniosę.

Opublikowano

Tak, tak. Już przyprowadziłeś Graczy których masz w dupie i obiecujesz im SM za hejt i LIKE? :/ Szkoda, że ich wykorzystujesz no ale cóż. Narobiłeś sobie za dużo wrogów aby teraz zrobić jakiś serwer :) już do harnasia piszesz aby Ci stronę zrobił? hahahahaha... koleś :) uspokój się, proszę Cię. Nie chcę wojny ale jak rzucasz miecz to ja go podniosę.

Dzieciaku nie piszę aby mi stronę zrobił tylko aby edytował dane części graficzne baranie :)

Opublikowano

Czym sie rózni ten aline2 od poprzedniego aline2 , bo juz chyba na jednym takim gralem ?

Niczym podjebali nazwę i prezentacje, zwykł fake na wyjebanie haseł i loginów do kont :)

Opublikowano

Niczym podjebali nazwę i prezentacje, zwykł fake na wyjebanie haseł i loginów do kont :)

Szejla jaki ty żałosny jesteś. Tworzysz serwery na 2 tygodnie potem je zamykasz . Co dobre jeszcze nie potrafiłeś na strone dodać zmiane hasła hahhaa wiedz że na tej swojej neivie nie zdobedziesz wiecej niż 100 graczy bo wszyscy wiedzą jaki jesteś i do czego jesteś zdolny ... I jeszcze komend sie ludzi w grze pyta hahah no kurwa sory ale ty jakiś nie normalny jesteś ?

Opublikowano

Już ja wiem co Ci piszę, warny polecą dla Ciebie dzieciaczku.

Czym sie rózni ten aline2 od poprzedniego aline2 , bo juz chyba na jednym takim gralem ?

Prawie niczym, dużo lepsza Administracja. Troszkę zmniejszony exp, zero bugów

Pytanie czy perły dropiom dalej z all mobów jeżeli tak gram

Tak, będzie :)

Oczywiście top1 bachor w naszym świecie metina musi się w internecie wyżalić :/ problemy emocjonalne?

Szejla jaki ty żałosny jesteś. Tworzysz serwery na 2 tygodnie potem je zamykasz . Co dobre jeszcze nie potrafiłeś na strone dodać zmiane hasła hahhaa wiedz że na tej swojej neivie nie zdobedziesz wiecej niż 100 graczy bo wszyscy wiedzą jaki jesteś i do czego jesteś zdolny ... I jeszcze komend sie ludzi w grze pyta hahah no kurwa sory ale ty jakiś nie normalny jesteś ?

Co prawda, to prawda <3

Widzę następny temat w którym tylko się ludzie spinają do siebie. Jeżeli serwer ruszy bez bugów itd. Może wbiję <3.

Zapraszamy serdecznie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...