Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania.

Weest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zachciało mi się wrócić do gry po jakimś roku nieobecności.

Zapewnie jest mnóstwo nowości, nie mówiąc już o jakiś dodatkowych przedmiotach są jakieś zmiany w mechanice?

Czy jest jakaś osoba która potrafiła by mi pomóc na serafinie?

Z czego co pamiętam mam 65 lvl CM. A co z cenami? Poszły w góre, czy w dół ? Ile przykładowo stoi teraz 1 SS albo wymaksowana RP.

Czy warty jest coś jednorożec na zepsutym evo3? (+3 jeśli się nie myle).

Gra jest jeszcze bardziej nastawiona na płatności? Są jakieś gildie dla moich lvli? Mówie oczywiście o takich gdzie dziennie z 5 osób na tsie można zastać. Od tamtej pory gra idzie w lepszym kierunku czy straciła na popularności?

Gdzie powinienem expić, w CV czy w LM ? : >

Czy gra jest nadal niehackowalna?

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

N takim lvlu palek w party jest niepotrzebny. Ani to nie zbloczy ani za dd nie zrobi bo dmg kiepski, a wątpię aby w 2 dni dorobił się tanka na arid.

Lepiej niech idzie do strefy mistrzów na południowy - zachód od Horyzontu.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć,

Mam problem, iż gra włącza się normalnie, lecz jak sie zaloguje i wybiore postać, podczas ładowania jak naładuje się połowa paska to mam błąd:

rappelz client error.

Próbowałem już reinstalle robić, instalować na C i D, nadal to samo.

+Dodam to, że na moim sprzęcie gra chodziła płynnie na minimalnych, a na średnich miałem lekkie ścinki jak grałem ponad rok temu.

_

Mój sprzęt:

System: Windows XP Professional SP3

Procesor: AMD Athlon XP 1800+ (1,51 GHz)

2,00 GB RAM

Grafika: GeForce4 MX 440 with AGP8X (Tak wiem, że to grafika 64MB, ale gra jak grałem ponad rok temu to gra działała normalnie.)

Pomoże ktos?

Bywalec
Opublikowano

Siema, mam zamiar wrocic do rappelz po przerwie. Wczesniej gralem mrocznym czarodziejem a teraz jednak jak.mysle o tej klasie to nie za bardzo. Wole assasynoe, doskaiuje, zabijam, uciekam. W co na poczatku pojsc jaka klase, zeby byc takim assasynem?

5jJNSGS.png

Opublikowano

Siema, mam zamiar wrocic do rappelz po przerwie. Wczesniej gralem mrocznym czarodziejem a teraz jednak jak.mysle o tej klasie to nie za bardzo. Wole assasynoe, doskaiuje, zabijam, uciekam. W co na poczatku pojsc jaka klase, zeby byc takim assasynem?

Asura - obieżyświat - skrytobójca - zabójca

Niby tak, lecz Cay w rappelz nie ma takiej postaci, by móc doskoczyć ubić i uciec.... =) bijesz bijesz i bijesz ^^ jedynie ass ma Niewidzialność, która umożliwa uciekanie =)

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aha Dzięki + masz i jeszcze 1 pytanie czy szybko się wbija 50 lvl ?? a Te Laksy to gdzie dokładniej

Niktos , 50 level wbija sie w 2/3 dni . chyba ze mozesz grac max. 1h dziennie , lub cos kolo tego , to 5/6 Dni . Na 20 lv. idziesz do arid 1 , najlepiej w party , szybki i latwy exp , na levelu natomiast 40 idziesz do lm , gdzie spokojnie 55 nabijesz. pozniej cv , jezeli masz jakies pytania jeszcze , mozesz pisac na priv.

Na jakim lvl Pantera ewoluuje w 2 poziom a potem w 3?

A i gdzie są te Pola Laksy W jakim mieście u jakiej rasy (bo chyba każda rasa zaczyna gdzie indziej)

Pet posiada 3 evolucje , pierwsza występuje przy oswojeniu bestii , dróga , przy 60 poziomie besti ( lub 50 + , tylko , jezeli evoluujesz peta na np. 55 lv. bedzie potem np. 90 +5 , wiec najlepiej na 60 i bedzie +10 , bedzie mial podniesione statystyki ) Evolucje 3 natomiast robisz na 100-115 lv. , radze na 115 gdyz pet bedzie +25 i bedzie mial mocno podniesione statystyki . Pola Laksy , jest to głównie miasto Devy.

Idziesz np. do teleportera w asurakatan / gaia horyzont nastepnie teleportujesz sie do Deva Laksy / Pola Laksy

Fear has the eyes of a child.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zależy czy masz do czego wracać.

Jeżeli masz znajomych i masz z kim grać + masz fajnego dobrego peta.

Teraz ceny poszły w górę więc raczej ze startem będzie bardzo trudno.

Opublikowano

Witam. Mam dosyć duży problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Mianowicie. Wczoraj pobralem Rappelz, kiedyś w to grałem i miałem dosyć pokaźne konto grałem parę mies temu, teraz gdy loguję się na konto nie mam żadnej postaci kompletnie nic, wyskakuje mi tylko okno wyboru gaia deva asura i żeby wybrać nową postać... Nie wiem dlaczego tak się stało, mój kolega logował się u mnie wczoraj na swoim koncie i wszystko miał w porządku a ja nie mam nic... Proszę piszcie jeżeli wiecie o co chodzi i czy można odzyskać konto.

Opublikowano

Na pewno to samo konto? :>
Możliwe ,że kolega Ci psikusa zrobił .

Ale jak jesteś pewien że ani to ani to , to ticketa pisz do supportu.

Masz screeny z postaciami ?

Opublikowano

Nie mam screenów. Kolega też nie zrobil mi psikusa bo logowałem się dzisiaj na jego konto i też ani 1 postaci, a na swoim próbowałem na 3 kontach i też nic nie ma.

Opublikowano

Czyli błąd z grą ;)
Spróbuj przeinstalować. Jeżeli nie poskutkuje to pisz jutro ticketa do nich.

Chociaż bez screenów może być ciężko ( jeśli nie jest to błąd z gry ).

Pisz do nich przez helpdeska. Zadają Ci rutynowe pytania np. Co miałeś w eq, Twoją datę urodzenia itp :) (prawdopodobnie, jeśli to nie błąd z grą ).

Powodzenia. Helpdesk działa od poniedziałku do piątku. :)

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam jakiegoś questa   tłumacząc na polski  "frozen crystal" czyli chyba mroźny kryształ, jeżeli się mylę poprawcie, otrzymałem go chyba od Hektora przenosi mnie
do centrum dowodzenia templariuszy z tego co pamiętam, co tam trzeba zrobić?
jest to chyba quest w dalszej części do profesji mistrzowskiej chyba ;)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema ja tu z pytaniem:

Zauważyłem jak coraz więcej powstaje prywatnych serwerów Rappelz.

Z ciekawością ( bo już mi połowę mózgu zeżarło) gdzie znajdę takie PLIKI?

Mam maszynę 360 GB / jakieś 500 GB ram więc powinno dobrze chodzić.

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...