Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju2010 [Pl] [No-Hamachi]

Drewko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiecie co ja bym chcial aby serwer byl online!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurwwa xD chce pograc wbilem 30 lvl exp leci wolno ciezko mi sie wbija pierscien expa gowno daje mozna powiedziec

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GM mam błąd jak klikam na księga od konia to wyskakuje mi coś takiego "wybrano wylogowaywanie postaci. prosze czekać"

i nic pojawia sie to i kon sie nie pokawia tak sama z teleportem nie moge nigdzie isc

wogule misij nie mam

Opublikowano

GM mam błąd jak klikam na księga od konia to wyskakuje mi coś takiego "wybrano wylogowaywanie postaci. prosze czekać"

i nic pojawia sie to i kon sie nie pokawia tak sama z teleportem nie moge nigdzie isc

wogule misij nie mam

Opublikowano

znowu serw offf kurwa! co to ma byc postawcie go na porzadnym serwie a nie na zwyklym kompie go stawiacie prawda lagow nie ma za czesto ale wkuriajace jest to jak co godz serw off

Opublikowano

na pierwszej stronce na dole posta Drewka

macie coś takiego jak "Status Serwera" nalezy w to kilknąć aby sie dowiedzieć czy serwer off/on :]

narazie off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...