Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju2010 [Pl] [No-Hamachi]

Drewko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dwa dnie temu było spoko dzis lipa kikci co chwila expic sie nie da bynajmniej w v2/v1 nie da rady expi co chwile kicka ;s serwer jakos zamula trzeba dlugo czekac zanik sie zaloguje cos sie schrzaniło

Opublikowano

Moj dostawca neta cos zamula jak wiadomo zima duzo sniegu w moich rejonach pozostaje czekac az cos z tym robia

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

moglbys cos zrobic z tym kickamien albo lepiej usun tego serwa bo po co sie meczyc z tym logowaniem co 5-10s?

Opublikowano

Yo all dlaczego jak pobieram spol i chce wypakowac/zainstalowac to mi wyskakuje blad? nie wiem oco chodzi powie ktos ? ^^ bede wdzieczny za pomoc

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA JEST TAM W SHINNO GRACZ TheBill udaje wielkiego kozaka i deda na wolnym i daje handel i pisze brutalne slowa typu(i co h**) nie polecam kicka ciagle w v2 i m1 i m2 (najczesciej przy expie) zalowy serwer SlowemZALi to wielki

zal

Opublikowano

@Up

TheBill jest normalnym graczem. Kazdy od czasu do czasu dostaje napad nudy i zabija kogos na wolnym. Trzeba przy tym zachowac kulture a nie od razu go wyzywac.

Co do serwera jest super, gdyby nie te lagi... 6/10 ;(

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

500-700zl. Liczac ze gra czynnie z 40 osob. Z czego moze 15 zdeklaruje sie cos wplacic. To wychodzi po jakies 40zl/osobe. Nie wiem czy ludzie tyle dadza.. No chyba ze Drewko jakos zacheci.

Opublikowano

No i cos poszlo pisze filesystem is full chyba dysk virtualnej maszyny sie "zapchal" sprobuje cos z tym zrobic

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Witam. Chciałem sobie pograć, no to expie expie a tu nagle logło. No to mówie no nic. Logło i tyle. Wchodze (?) A tu błąd połączenia się z serwerem. Mówie no nic jeszcze raz. To samo. Jeżeli nie błąd, to stoi na Zostaniesz Połączony Z Serverem. To nie wina lagów, ponieważ wchodziłem już spokojnie 50 razy i ciągle to samo. Proszę o naprawienie;).

Pozdrawiam

ZgredzikxD

Edit. Sory, nie wiedziałem, że napisałeś to niedawno (o bazie danych). Ponieważ mam synchronizacje czasu, pisze mi, że wasze posty są napisane o 10:xx xD

Opublikowano

Drewko nie myslales o jakims forum? ;/

Ps. Jak serwer? bo widze ze juz stronka dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...