Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju2010 [Pl] [No-Hamachi]

Drewko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ech. serwer zazwyczaj on kolo 16 a off juz o 20. idzisz spac czy jak? a te parametry serwera. pff. cos nie ten net chlopie. za bardzo laguje.

Opublikowano

Serwer off bo nowy gm sie nie sparwdził. Pisałem mu zadnych eventow m1 i m2 a on jak nazlosc spuszcza bosy(kiedy wyszlem do lekarza po L4) Dzis byl od 10 jakbys nie zaowazyl. Jak jest pozno wlaczany to znaczy ze mam cos bardzo waznego do zalatwienia, a serwer nie jest jedyna rzecza jaka robie. I nie piszcier do mnie w sprawie rejestracji bedzie wlaczana co tydzien na 1 h w weekend.

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

dodasz moze cos nowego na serwer bo juz sie robi taki jak kazdy.

dodaj szkaty

dodaj przywolywacz metinow

i moze jeszcze pare rzeczy bo sie nudzic zaczyna

Opublikowano

Siema ludzie. Mam taki problem w metku longju2010 wszedłem na jakis special event u egzekutora bitewnego i nie wiem jak sie z tamtad wydostac. Próbowałem już za pomocą zwoju powrotu ale sie nie da. Prosze pomóżcie

Opublikowano

bo rejestracja będzie włanczana W weekend !!!

do Drefka weś edytuj temat i na początku dodaj info kiedy rejestracja bedzie otrwarta bo graczy tracisz

Opublikowano

Dzięki bardzo ale kumpel musi se konto stworzyć bo ja już sie wydostałem z special event. A za to event nawet dobry byl z tysiecznikami, ripkami, królami i metkami wiec sory za to wczesniejsze.

Opublikowano

Serwer wyczyszczony reje otwarta zapraszam do gry

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Ej Drewko powiedz mi dlaczego nie moge sobie ku kupic. Zmienilem czary z body na mental i chcialem na g1 wbic a tu nie moge otworzyc okna u instruktora

Opublikowano

No już wbiłem te skile na g1. A co do drwala mógłbyś tam u niego marmurki dać po 10kk za jedną albo broń od 75,70,65 tak od 10kk do 600,700kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...