Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju2010 [Pl] [No-Hamachi]

Drewko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

off bo cos siadlo probuje naprawic

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

zrób cos do kurwy z tymi kickami kurwa juz mnie one wkurwiaja expic nie da sie kurwa ! DT nie zrobisz niec kurwa sie nie da zrobic ja pierdole

Opublikowano

A więc mam problem, polega on na tym iż gdy pobrałem spolszczenie i próbuję odpalić wyłancza się. Pomoże ktoś? Lub da działające spolszczenie.

Pozdrawiam MałySpamik.

Opublikowano

Teraz po zalogowaniu w wyborze postaci siedzi ;/

przynajmniej mi

Edit;;;#1

Już jest Ok ;p

Skype - juliette.julka
Gadu-Gadu - 34708064

Szukam GRY - a później gildii i ekipy :D

Opublikowano

znowu sa lagi pozniewaz dzieci zapchaly baze jest okolo 1k kont na serwie liczac do tego kazdy ma po 1-2 postaci na koncie to baza jest zapchana i ciezka ja teraz wyczyscic z niepotrzebnych kont ktore sa nieuzywane

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

mysle ze na plikach blackmt2 by nie bylo tego problemu ale tam nie moge skopiowac bazy, tak jakby te pliki byly chronione przed zmiana

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Gość jaro1279
Opublikowano

trudny serwer mozna zagrac choc nie wciaglo mnie ;P

Opublikowano

Dzisiaj nie pomoglo usuniecie nie poterzebnych postaci i kont dalej cos nie gra. Chyba bede musial przekopiowac pliki z starego serwera i wkleic do nowego. Niestety jezeli nie da rady z stara baza odpalic to bedzie oznaczalo restart serwera wraz z kontam. Konta od teraz bede zakladac ja sam poprzez wiadomosc do mnie (jakbym otworzyl reje na 1 h to by ludzie po 100 kont zakladali by tylko miec). Bedzie itemshop, z czasem mozliwe ze zrobie go platnym w celu uzbierania pieniedzy na dedyk., zeby nie zdarzalo sie lagow.

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

bez sens.. nikomu juz sie nie bedzie chcialo grac od nowa... moze poprostu usun wszystkie postacie ponizej 30 lvl i zamknij rejestracje moze sie poprawi..

Opublikowano

Gadacie ! ja tam bede grac na tym serwie z kolegami ! w sumie dobrze ze reset kont bedzie mniej neo ! z reszta dobry priv trzeba troche bic lvl a nie 1h i masz 99! POLECAM I BEDE GRAC!

3601265559197temp.gif
Opublikowano

no jak bys oddal lvl i EQ to napewno by grali ale jak kazdy by mial expic i zbierac na eq od now to pare osob by moze zostalo.. z wiekim naciskiem na "moze"

Opublikowano

Dzis juz nie mam za bardzo czasu jutro rano mam 1 jazde wiec jutro sie postaram to zrobic

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...