Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju2010 [Pl] [No-Hamachi]

Drewko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gadacie ! ja tam bede grac na tym serwie z kolegami ! w sumie dobrze ze reset kont bedzie mniej neo ! z reszta dobry priv trzeba troche bic lvl a nie 1h i masz 99! POLECAM I BEDE GRAC!

Neo ?? chuj z nimi jebią mnie neo moga grac co ci z tego ze gra neo ? zajebies go i chuj pozatym gra tyle ludzi ze po resecie wiekszośc juz nie bedzie grałą wsumie to nikt ! kilka osób zostanie ;/

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam na tym serwie 75lvl i nie zamierzam wbijać tego wszystkiego od nowa jeżeli będzie reset to nie tylko ja przestane grać każdy myknię z serwa zanim zdążycie się połapać to prawda wbić taki lvl to nie to samo co inne priv przykład? KxYT2 Pozdrawiam TheBill

Opublikowano

Witam Serdecznie i zapraszam na Longju2010! Bylibyśmy wdzieczni za gre w shinsoo.

SS handlarzy:

handlarzlongju2010.jpg

http://longju2010.cba.pl/

Exp - 999%
Drop Yang - 999%
Drop Item - 999%
- miecz +9 i księga konia na start
- 20lvl konia na strat
- zawsze wchodzą max bony
- Nie potrzeba ulepszaczy

Spolszczenie:

http://www19.zippyshare.com/v/49866978/file.html

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/d6067e935eea2987f0f5aa7b622ab7bcc6e880bcf9ce0ad2d5c7b9c46acd9c99-1257534984

Status Serwera

Opublikowano

czy mi sie wydaje czy na serwerze w wczoraj byl jakis super exp ? teraz ciagle bedzie czy tylko wczoraj ?

Używaj opcji EDYTUJ a nie dublujesz posty^^

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

czemu niedziala wyskakuje błąd podczas logowania też tak macie? ?@@@@@@@@@@@@wczoraj jeszcze mi dzialalo wieczorem i przestal a pozatym to fajny serwer

Opublikowano

czemu niedziala wyskakuje błąd podczas logowania też tak macie? ?@@@@@@@@@@@@wczoraj jeszcze mi dzialalo wieczorem i przestal a pozatym to fajny serwer

Serwer jest poprostu off, masz na 1 stronie starus serwera.

pytanie kiedy on?

Opublikowano

Hej wiecie jak się można zarejestrować(założyć konto), bo ta strona gdzie się rejestruje www.longju2010.cba.pl nie działa ???

Opublikowano

Hej wiecie jak się można zarejestrować(założyć konto), bo ta strona gdzie się rejestruje www.longju2010.cba.pl nie działa ???

Napisz do Drewko na PW, zeby ci zalozyl konto

Opublikowano

KONTA ROBI drewko UZYTKOWNIK FORUM ! JEST ON gM'EM

ON ROBI KONTA POWNIWAŻ NOBKI ZASYFIAŁY SEREWR TYSIĄCAMI POSTACIAMI I BYŁY LAGI IPT...

PISAC DO NIEGO NA PRV !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...