Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A 6/7 bony bedą czy nie ? bo bez nich na medium to troche bez sensu ;c

Będą 6/7.

Kiedy masz zamiar wrzucić klienta ?

Jakie będą wartości 1-5 bonów ?

Client czwartek / piątek rano.

Bony podam w czwartek w głównej prezentacji " Metin2 - Publikacje Serwerów ".

Opublikowano

Jeżeli to prawda iż 100 lvl będę wbijał miesiąc to sory ale szybko pożegnamy się z serwerem bo wątpie że ktoś będzie wbijał miesiąc 100 LVL NA MEDIUMIE

Gildia UnderstanD zaprasza w nasze szeregi by WeeZyHakeRR

http://www.youtube.com/watch?v=M3W-e2UyXwY&feature=youtu.be

Tutaj od Adama :)

http://www.youtube.com/watch?v=BfJmZi1VnYg

Czekamy na start !

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Otóż dodam że wszyscy co nagrywają na YouTube będą mogli w Czwartek/Piątek wejść na serwer, i nagrać jakiś filmik z serwera czym więcej nas tym lepsza reklama.

Opublikowano

Max. lvl 250, 160lvl nabija się w ok. 2 miesiące. No ciekawe, to jest taki troszkę urozmaicony hardzik? :P

+ po co ten zwój zmiany skilli... WP => BM= głupota.
Jakie są 6/7? bo widze zmianki w shopie.

Na nowych mapkach będzie niezbędny buff, na postaciach typu archer?

Opublikowano

Max. lvl 250, 160lvl nabija się w ok. 2 miesiące. No ciekawe, to jest taki troszkę urozmaicony hardzik? :P

+ po co ten zwój zmiany skilli... WP => BM= głupota.

Jakie są 6/7? bo widze zmianki w shopie.

Na nowych mapkach będzie niezbędny buff, na postaciach typu archer?

Zmiany skilli raczej nie będzie. 6/7 bonusy będą podane w prezentacji w czwartek. BombWork rozmyśla nad expem postaci typu ninja i wojownik bez buffa :) .

Opublikowano

Otóż dodam że wszyscy co nagrywają na YouTube będą mogli w Czwartek/Piątek wejść na serwer, i nagrać jakiś filmik z serwera czym więcej nas tym lepsza reklama.

Dzięki za info gównie .

Ty się nadajesz youtuberze za 10 zł

idź bajcepsa lepiej pakuj x10 w bajcepsie

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~

Opublikowano

Nie przekonała mnie prezentacja do gry , nic nowego po za tym , że system ulepszeń lekko zmieniony .

I nic więcej , to że prezka fajna nie znaczy ze serwer fajny.

Znajac zycie gracze odejda po 2/3 dniach z nudow.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@UP: Heh, jaki znawca ^^ Typowy hejter ;>

Jeszcze na serwer nie wszedł a już wie, jaki jest :D po 2/3 dniach będzie wiało nudą ? Na pewno :)

Pozdrawiam Cie znawco .

AW: O której będzie dziś klient, czy będzie jutro rano ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nie przekonała mnie prezentacja do gry , nic nowego po za tym , że system ulepszeń lekko zmieniony .

I nic więcej , to że prezka fajna nie znaczy ze serwer fajny.

Znajac zycie gracze odejda po 2/3 dniach z nudow.

Pozdrawiam.

(...)

Umówmy się tak:

W czwartek utworze nowy temat już w publikacjach serwerów i tam będzie zupełnie inna prezentacja (grafika ta sama, będzie zawierać co inengo).

(...)

@UP: Heh, jaki znawca ^^ Typowy hejter ;>

Jeszcze na serwer nie wszedł a już wie, jaki jest :D po 2/3 dniach będzie wiało nudą ? Na pewno :)

Pozdrawiam Cie znawco .

AW: O której będzie dziś klient, czy będzie jutro rano ?

Client będzie w czwartek (jutro) w godzinach 12 - 21.

13.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

Opublikowano

Poprawcie exp, bo jeśli faktycznie ma się bić 160lvl w 2 miesiące, a na dodatek robić buffa na nowe mapki, to ja dziękuję za grę.

Opublikowano

Dobra , zapraszam wszystkich do gildii UnderstanD która będzie w shinsoo :) !

Tutaj zaproszenia do gildii od naszych Youtuberów

Weezy - http://www.youtube.com/watch?v=M3W-e2UyXwY&feature=c4-overview&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Zjarany Adam - http://www.youtube.com/watch?v=BfJmZi1VnYg

Roinao - http://www.youtube.com/watch?v=FlAsZ6kqlEk

razie czego to tutaj kontakt z nami na TS : egame-center.pl:9989

( Oczywiście czekamy na start pozdro pompa 600 elo 320 )

07608296593848833931.png

Opublikowano

Dobra , zapraszam wszystkich do gildii UnderstanD która będzie w shinsoo :) !

Tutaj zaproszenia do gildii od naszych Youtuberów

Weezy - http://www.youtube.com/watch?v=M3W-e2UyXwY&feature=c4-overview&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Zjarany Adam - http://www.youtube.com/watch?v=BfJmZi1VnYg

Roinao - http://www.youtube.com/watch?v=FlAsZ6kqlEk

razie czego to tutaj kontakt z nami na TS : egame-center.pl:9989

( Oczywiście czekamy na start pozdro pompa 600 elo 320 )

Bosheee ! po co ty ciągle spamisz tymi zjebanymi filmikami, nikt nie jest ułomny i to widzi kto będzie chciał dojść, zobaczy na serwerze gildię lub na forum.

Reklamujesz ciągle te kanały i spamujesz.

Jak byś widział wcześniej M0ntes pisał filmy dodajemy w dziale Media jesteś ułomny, czy takiego udajesz. !

Sorki za wulgi ale ten człowiek wkurza każdego już jak i moderatorów nie dociera.. !

Opublikowano

Bosheee ! po co ty ciągle spamisz tymi zjebanymi filmikami, nikt nie jest ułomny i to widzi kto będzie chciał dojść, zobaczy na serwerze gildię lub na forum.

Jak byś widział wcześniej M0ntes pisał filmy dodajemy w dziale Media jesteś ułomny, czy takiego udajesz. !

Sorki za wulgi ale ten człowiek wkurza każdego już jak i moderatorów nie dociera.. !

Po pierwsze primo Ty dzieciaku mnie pouczasz ? Idź lepiej zmień nick 1242359 razy bo Ci się nudzi i myślisz że Cie nikt nie pozna po głosie dzieciaczku

Po 2 . Tak dodaje się w media tylko nie zaproszenie gildi i nie konkursy więc hejt Ci nie wyszedł

Skoro nie dostałem ostrzeżenia to jest to zgodne z regulaminem tak ?

3 sprawa długo mam czekać aż mi wywalisz Ts'a ? Coś Ci to długo idzie bo 2 dni temu mialeś go rozwalić jakoś Ci nie pykło

Po 4 Asfen jak tam twoje pro elo serwery które wypuszczasz? uważasz się za client mastera a gówno umiesz poczytałeś na MPC poradniki jak co zrobić i każdemu świecisz co ty nie umiesz :)

Pochwal się Nam wszystkich jak to robisz nagrasz 1 film i po 15 min go usuwasz , codziennie inny nick i lubienie własnych filmow z multikont <3

Opowiedz nam jak to jest jak 3/4 metina gardzi tobą

Chętnie posłuchamy wypowiedz się

Po 5 dodalem post z wszystkimi prezentacjami aby nie było spamu 10 postami z tymi prezentacjami więc zaoszczędziłem modkowi problemów ;)

Idź pograj w tetrisa , siema

<19:18:53> "Tashiro" was banned permanently from the server by "WeeZyHakeRR" (Narazie)

<3<3<3

07608296593848833931.png

Opublikowano

Asfen az wymyslilem o Tobie piosenke ;x

"Bartek Pranaga a co to kur*a jest a co to kurw* jest a co to kurw* jest.

Bartek Pranaga a co to kurw* jest a co to ku*wa jest a co to ku*wa jest

28 w bicu!"

Dobra na tyle moich piosenkarskich zdolnosci, mam dla Ciebie propozycje.

Wzialbys kur... przyklad z Santriela, i bys wiecej tej swojej mordy nie pokazywal i sie nie udzielal... ?

Opublikowano

Po pierwsze primo Ty dzieciaku mnie pouczasz ? Idź lepiej zmień nick 1242359 razy bo Ci się nudzi i myślisz że Cie nikt nie pozna po głosie dzieciaczku

Po 2 . Tak dodaje się w media tylko nie zaproszenie gildi i nie konkursy więc hejt Ci nie wyszedł

Skoro nie dostałem ostrzeżenia to jest to zgodne z regulaminem tak ?

3 sprawa długo mam czekać aż mi wywalisz Ts'a ? Coś Ci to długo idzie bo 2 dni temu mialeś go rozwalić jakoś Ci nie pykło

Po 4 Asfen jak tam twoje pro elo serwery które wypuszczasz? uważasz się za client mastera a gówno umiesz poczytałeś na MPC poradniki jak co zrobić i każdemu świecisz co ty nie umiesz :)

Pochwal się Nam wszystkich jak to robisz nagrasz 1 film i po 15 min go usuwasz , codziennie inny nick i lubienie własnych filmow z multikont <3

Opowiedz nam jak to jest jak 3/4 metina gardzi tobą

Chętnie posłuchamy wypowiedz się

Po 5 dodalem post z wszystkimi prezentacjami aby nie było spamu 10 postami z tymi prezentacjami więc zaoszczędziłem modkowi problemów ;)

Idź pograj w tetrisa , siema

<19:18:53> "Tashiro" was banned permanently from the server by "WeeZyHakeRR" (Narazie)

<3<3<3

Dobra to tak:

Po 1 Podniecasz się tym zjebanym twoim Tsem licencją podjebana, kurwa tego TeamSpeaka ci wyjebią w kosmos czyli "Zamkną"

Po 2 Kto płakał że gildia go zostawiła i skończył grę na serwerze i nie zakładał tej zjebanej gildii, zaraz odeszli ponieważ żebrałeś o eq i wyzywałeś wszystkich człowieku nawet, szacunku do gildii nie masz ty myślisz wgl.

Po 3 przynajmniej miałem swoje serwery i coś z nimi robię, i zajmuję się clientem jak i techniką serwera a nie jak ty, rysowaniu w Paincie i marnym 900 subami + z tego połowa to martwe suby za konkursy.

Po 4 Zbanowałeś mnie za co że powiedziałem prawdę, prawda taka że nawet boisz się pogadać tylko taki kozak w pisaniu jesteś także pozdrawiam ciebie.

Jakbyś czytał, to ku#wa M0ntes pisał że wszystkie filmy dajemy w Media nie w prezentacjach widać jak potrafisz, czytać ułomie naprawdę jesteś żenujący, i naprawdę już lepiej nie pisz bo się od tych rzeczy nie wybronisz, najlepsze jaja są z gildią odeszła zostawiła go teraz nową ekipka tak zwaną kręci, potem odejdą od niego i będzie smutny bez gildii grał, a tak wgl koleszka pogra trochę stwierdzi że słaby expa albo coś mu nie pasi i ucieknie z serwera bez słowa. To na tyle kochany LeBroNku SlumsAttack Itd. :).

Asfen az wymyslilem o Tobie piosenke ;x

"Bartek Pranaga a co to kur*a jest a co to kurw* jest a co to kurw* jest.

Bartek Pranaga a co to kurw* jest a co to ku*wa jest a co to ku*wa jest

28 w bicu!"

Dobra na tyle moich piosenkarskich zdolnosci, mam dla Ciebie propozycje.

Wzialbys kur... przyklad z Santriela, i bys wiecej tej swojej mordy nie pokazywal i sie nie udzielal... ?

Dobra ty tam się nie odzywaj, bo zaraz piosenkę o tobie napiszę cioteksie.

Po 1 mam 28 w bicku i co zazdrościsz a ty ile tam masz 5 cm, albo w pasie.

Po 2 twoje zdolności serwerowe są naprawdę kiełkujące nawet, prostego pytania mojego nie potrafiłeś odpowiedź i ty mówisz że znasz się lepiej na serwerach niż ja HAHAHAHA śmieszny jesteś.

Po 3 ty najlepiej się już nie odzywaj i startuj z tym niby twoim gównianym serwerkiem, który nie wystartuję bo nic nie ogarniasz. Pozdro Ardiczku.

Opublikowano

Dobra to tak:

Po 1 Podniecasz się tym zjebanym twoim Tsem licencją podjebana, kurwa tego TeamSpeaka ci wyjebią w kosmos czyli "Zamkną"

Po 2 Kto płakał że gildia go zostawiła i skończył grę na serwerze i nie zakładał tej zjebanej gildii, zaraz odeszli ponieważ żebrałeś o eq i wyzywałeś wszystkich człowieku nawet, szacunku do gildii nie masz ty myślisz wgl.

Po 3 przynajmniej miałem swoje serwery i coś z nimi robię, i zajmuję się clientem jak i techniką serwera a nie jak ty, rysowaniu w Paincie i marnym 900 subami + z tego połowa to martwe suby za konkursy.

Po 4 Zbanowałeś mnie za co że powiedziałem prawdę, prawda taka że nawet boisz się pogadać tylko taki kozak w pisaniu jesteś także pozdrawiam ciebie.

Jakbyś czytał, to ku#wa M0ntes pisał że wszystkie filmy dajemy w Media nie w prezentacjach widać jak potrafisz, czytać ułomie naprawdę jesteś żenujący, i naprawdę już lepiej nie pisz bo się od tych rzeczy nie wybronisz, najlepsze jaja są z gildią odeszła zostawiła go teraz nową ekipka tak zwaną kręci, potem odejdą od niego i będzie smutny bez gildii grał, a tak wgl koleszka pogra trochę stwierdzi że słaby expa albo coś mu nie pasi i ucieknie z serwera bez słowa. To na tyle kochany LeBroNku SlumsAttack Itd. :).

Po 2 twoje zdolności serwerowe są naprawdę kiełkujące nawet, prostego pytania mojego nie potrafiłeś odpowiedź i ty mówisz że znasz się lepiej na serwerach niż ja HAHAHAHA śmieszny jesteś.

Po 3 ty najlepiej się już nie odzywaj i startuj z tym niby twoim gównianym serwerkiem, który nie wystartuję bo nic nie ogarniasz. Pozdro Ardiczku.

To nie miejsce na te klotnie i posty zostana usuniete ale cos ci napisze.

1. 5cm to Ty chyba masz ale w kroczu...

2. Nie jestem zadnym technikiem, wiec mi nie mow ze mam sie znac na budowie klienta itp bo to jest smieszne...

3. Twoje serwery niewypaly, podjebane prezki ?

4. Gownianym? a kto mi lizal dupie caly miesiac :)))

5. Jakos Tobie zadano jeszcze prostrze pytania i nie potrafiles odpowiedziec a przeciez jestes pro elo technikiem....

6. Jesli chcesz poddissowac to pisz na pw.

A teraz idz do tatusia na dobre 8==========D

Opublikowano

Dobra to tak:

Nefren aka jebany Asfnet taka prawda jest ze twoje pro elo kozackie serwery to albo podjebane prezentacje i pliki co 1 dzien stoja i offasz bo nie twoje , abo robisz prezentacje i potem klamiesz ze FuBu ci znieszczyl i zapraszasz ludzi na inny serwer niby kolegi a juz kolejnego dnia gdzies indziej grasz . Kazdemu kto da publikacje na mpc forum badz zapowiedz trujesz dupe ze bedziesz nagrywal i wgl jest pro elo i trujesz dupe wszystkim , na ts piszesz do wszystkich zeby do twojej gildi doszli a potem ja usuwasz bo dla cb za trudny serwer jest , WeeZy ma gildie i umie ja robic nie to co ty milion nicków masz i zmieniasz co chwile i nigdy cie nia zadnym serwerze 3 dni nie widzialem zebys gral , w kazdej prezentacji badz zapowiedzi piszesz '' Najlepszy serwer wbije na pewno '' a juz nastepnego dnia grasz na innym i to samo pod nim piszesz . Na ts tylko wyzywasz rodziców , twierdzisz ze masz 28 w bicku jakos ci nie wierze ;d Jestes dziecko internetowe ;) Nawet bys fb swojego nie podał ani na skype nie wszedl. Mamy cie dosc Asfen aka nefren , ludzie na cb sie skarza i nie chca cie widziec ale ty nadal drażysz tematy , Twierdzisz ze filmiki w media sie daje ? To ty ułomny jestes bo nie raz pokazywales swoje pro elo gp serwerow w prezce wiec sie Weezego nie czepiaj . I Weezy ma moze 900 subów a polowe z konkursów ale przynajmniej nie robi multikont i sam siebie komentuje i like daje bo to zalosne jestes .

Aw :

Serwer zapowiada sie swietnie ;d Tylko czekac do piatku :) Wbijamy tutaj , beda przelewy dostepne ?

Opublikowano

Dobra to tak:

Dobra mały łomie

Po 1 czekam na zamknięcie TS'a

Po 2 Ja płakałem ? tyk urwa śmieszny jestes dzieciaku z wioski dziwne tylko że do teraz kraja ze mna Kilu Lykos Kelus Drakoris Juffie czy Delfi więc w duipe byłeś gówno widziałeś

Po 3 Masz swoje serwery ? hahaha chyba hamachi koleś / pol to martwe suby ? HAHAHAHAH dziwne ze mam op 600 wyswietlen na filmach przy 900 subach wiec 3m twarz

Po 4 nie bede gadal z kolesiem któy 3/4 to klnie i się z kogo / czekokolwiek nabija bo ma pusty łeb jak dziecko 10 letnie które niepojmuje wszystkiego

/ ODESZŁA ODE MNIE EKIPA ?

CZŁOWIEKU JESTES TAI ŚMIESZNY ŻE MI CIEBIE SZKODA IDŹ TAM LEPIEJ DO NAUKI BO JESTEŚ ŻANUJĄCY I TWOJA REPORUTA U KAŻDEGO TO ŚMIEĆ I TAKA PRAWDA :)

Uciekne z serwera ? Dobre dobre tylko WSZYSCY potwierdza że to ty zawsze saipesz a uciekasz z serwera buahahaha xdd

8============D

To zostawiam do twojej pracy :)

07608296593848833931.png

Opublikowano

WEEZY ZAPRASZA DO IGLDII xD!

OStatnio rozdawal kazdemu wh na gildii, chwalil sie tym na wolaju a jak jego kumpel dostal perma za wh to sie rozbeczal amdinowi i uciekli z serwa xD Juz ze 3 razy.

POMPA

Opublikowano

WEEZY ZAPRASZA DO IGLDII xD!

OStatnio rozdawal kazdemu wh na gildii, chwalil sie tym na wolaju a jak jego kumpel dostal perma za wh to sie rozbeczal amdinowi i uciekli z serwa xD Juz ze 3 razy.

POMPA

Może jakiś dowodzik ?

Jaki serwer ? Bo bardzo mnie to ciekawi :>

Ostatni serwer na jakim graliśmy to Nath***

Więc bardzo ciekawe ^^

idź kolego asfena gdzie indziej <3

07608296593848833931.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...