Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj coraz mniej mi sie to wszystko podoba jeden pisze to drugi co innego jak znam życie serw padnie po starcie... A tak sie zapowiadał dobrze,szkoda.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chuja , chyba to juz nie ruszy choć na gg napisane mam że ruszy 18-20:30 czarno to widze ;]

takie info jak ktoś kupił SM przed startem tak jak ja na tej mexilii stronie to już ich nie dostanie ;]

Radze wam się juz nie napalać na ten serwer bo raczej nie ruszy

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Chuja , chyba to juz nie ruszy choć na gg napisane mam że ruszy 18-20:30 czarno to widze ;]

takie info jak ktoś kupił SM przed startem tak jak ja na tej mexilii stronie to już ich nie dostanie ;]

No zobaczymy co tam BombWork napisze :) Bo widzę spina jest pomiędzy nim a Posterunkowym Rangosem, który leci na hajs $ :D

AW: kiedy klient ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Serwer startuję normalnie, macie na stronie Mestia.pl oraz TeamSpeaka że start dzisiaj o 18-20:30 klient niebawem jak i prezentacja.

Co wy już wierzycie bo Rangos napisał na FB Mexili że start przełożony, zrobił to żeby zrobić Bombowi nazłość start dzisiaj będzie mesti !!! Kto nie wieży wbijać strona mestia.pl oraz TeamSpeak: ts3.pl :) NAKURWIAMY DZIŚ RÓWNO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...