Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BJEDNA SURKA ;_; Wszędzie sama na zdjęciach :<

Ogólnie server wygląda dość dobrze, ale nie gram na takiego typu serverach bo sie przejechałem na kilku.
Taki servery dość szybko sie nudzą po wbiciu maxa.
2163516451 ulepszeń + Pety :<
Nie zagram.

ŻYCZĘ POWODZENIA PRZY STARCIE :>

Alistria.eu

Opublikowano

Polecam WezzyHakera żeby ci zrobił reklamę na yt ;)

HAHA ZIOMEK JESTEŚ MOIM GURU XDDD

Takie info bede tu nagrywal serie więc zapraszam do subkowania i lajkwoania kanału ♥

http://www.youtube.com/user/WeeZyHakeR

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Ogólnie server wygląda dość dobrze, ale nie gram na takiego typu serverach bo sie przejechałem na kilku.

Nie zagram.

Nie wbiłeś jeszcze maxa a nawet nie zagrałeś a już oceniasz serwer :< prezentacja jest jeszcze nieskończona, a ''maxa'' nie wbijesz w tydzień, tylko w miesiąc może dłużej..

AW: Serwer bardzo dobry, czekam na ukończoną prezentację. :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

- Skad wziąć pety, jakie dają bonusy?

-Drop yang doasowany do cen? Czy trzeaba bedzie poł dnia dropić żeby mieć na zmianki?

-Są rosy na magie?

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Czy będzie można odbanować sobie postać wysyłając SMS, tak jak na poprzednim serwerze Posterunkowego Rangosa (Mexilia.pl) - czy tylko ja mam JP pompę z tego nicku :D.? Chodzi o to, że zbanowany gracz jeśli miał gruby portfel, to miał gdzieś administracje i mógł łamać regulamin do woli, bo i tak mógł się odbanować wysyłając SMS.

EDykjTt.jpg
ouh9I1o.pngbdfzwmY.png

Opublikowano

Prezentacja wyśmienita .

Na server wbiję ,zobaczę co i jak ;)

Może sys. zbroi ? :P

Dziś wieczorem powinien być system ulepszeń zbroi.

Nie zagram.

Będzie dużo updejtów, nie powinieneś się nudzić. :)

- Skad wziąć pety, jakie dają bonusy?

-Drop yang doasowany do cen? Czy trzeaba bedzie poł dnia dropić żeby mieć na zmianki?

-Są rosy na magie?

- Jednego peta na start tak zwany azraela a inne pety możemy kupić od graczy lub w is.
- Drop yang jest dobry by wydropić na 50 zmianek wystarczy jakieś 15 min może mniej.
- Tak są rosy na magie.

Czy będzie można odbanować sobie postać wysyłając SMS, tak jak na poprzednim serwerze Posterunkowego Rangosa (Mexilia.pl) - czy tylko ja mam JP pompę z tego nicku :D.? Chodzi o to, że zbanowany gracz jeśli miał gruby portfel, to miał gdzieś administracje i mógł łamać regulamin do woli, bo i tak mógł się odbanować wysyłając SMS.

EDykjTt.jpg

ouh9I1o.pngbdfzwmY.png

Nie nie będzie takiej opcji, perm to perm.

Można wiedzieć przybliżoną date startu? Dlugo sie wbija 250?

01.11.13

Jak na razie max lvl będzie 160.

Zmieniam teraz system ulepszeń, będzie on co 10 lvl na biżuterię, bronie, zbroje.

Opublikowano

Kolejny syf od Bombworka .. wez człowieku 5 serwer w tym roku wypuszczasz i żaden nie wystartował tu już awansowaliście na poziom zrobienia prezeki (bravo bravo ).

Jednak wiemy jaka jest prawda pieczara nikt ci nie lubi i ten serwer padnie bardzo szybko.Do tego serwer od EG...Robi się z tego kolejny syf jak forgame.

@topic fajne bronię te czerwone reszta straszna chu....

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Kolejny syf od Bombworka .. wez człowieku 5 serwer w tym roku wypuszczasz i żaden nie wystartował tu już awansowaliście na poziom zrobienia prezeki (bravo bravo ).

Jednak wiemy jaka jest prawda pieczara nikt ci nie lubi i ten serwer padnie bardzo szybko.Do tego serwer od EG...Robi się z tego kolejny syf jak forgame.

@topic fajne bronię te czerwone reszta straszna chu....

Nie jest to syf od EnterGames.

Opublikowano

Arka nie ma (przykładny studencik), Arsob od maszyny, każdy może go wynająć.

Ta tylko z tego co zauważyłem Arsob jest w każdym serwerze w którym EG macza palce.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Ta tylko z tego co zauważyłem Arsob jest w każdym serwerze w którym EG macza palce.

Arsob jest bardzo dobry w swoim fachu. Nie obchodzi mnie co robi dla innych serwerów, jest zaufanym wykonawcą. Gdyby EG maczał palce w Mestii to byś to zauważył, i nie było by wydarzenia z Mexilią tylko EnterGames.

To ten pet na początek daje jakieś bony?

Tak, początkowy pet daje bonusy.

Opublikowano

Łuki mi się nie podobają, reszta ok.

Co do ts radzę Wam o wiele, wiele szybciej aby ułatwić Wam kontakt z graczami, gracze będą mieli więcej informacji, gdzie pogadać, znaleźć ekipe, gildie itp

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...