Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

easy ? 100 w miesiąc .. nie .. Medium tak :) . To zależy jak bronie i ile % bd na ulepszanie to w tedy można oceniać easy czy medium . Ciezko bedzie o ulepszacze ?

lo3wp5.jpg

Opublikowano

Sporo ludzi zagląda w prezentację-sporo ludzi zagra i dobrze :)

Mam pytanie co DO IS'u i dropu, czy is będzie tak ''bardzo'' bogaty jak na mexili ? czy może bardziej ubogi ? Rozumiem serwer pod hajs, ale bez przesady.. czy na mesti będą normalnie dropić kolczyki z łez i inne tego typu rzeczy czy też będzie to w is ? :D Bo podobno na mexili ciężko było zdobyć eq na 54 :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jeżeli to prawda iż 100 lvl będę wbijał miesiąc to sory ale szybko pożegnamy się z serwerem bo wątpie że ktoś będzie wbijał miesiąc 100 LVL NA MEDIUMIE

Gildia UnderstanD zaprasza w nasze szeregi by WeeZyHakeRR

http://www.youtube.com/watch?v=M3W-e2UyXwY&feature=youtu.be

Tutaj od Adama :)

http://www.youtube.com/watch?v=BfJmZi1VnYg

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Jeżeli to prawda iż 100 lvl będę wbijał miesiąc to sory ale szybko pożegnamy się z serwerem bo wątpie że ktoś będzie wbijał miesiąc 100 LVL NA MEDIUMIE

Gildia UnderstanD zaprasza w nasze szeregi by WeeZyHakeRR

http://www.youtube.com/watch?v=M3W-e2UyXwY&feature=youtu.be

Jeszcze dziś pojawi się od zastępcy DziQuska ;)

oraz drugiego zastępcy Roinao

Polecam ^ :D

@Top

Zmiencie bony na full i hp do 4k i bedzie gitara :)

Z tym lvlem to troszke przesada ale chyba jeden server(chyba)easy/medium na ktorym lvl bedzie sie rownal eq a nie jak to jest zazwyczaj ze sie ma 170lvl+ a drop taki extra ze sie biega z eq na 99 xD

Oczywiscie na servie zawitam :) i zobacze co z niego bedzie :p

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Po bombworku spodziewałem się czegoś lepszego, lecz jak widać nic ciekawego wszystko to samo co na mexiliamt2, funmt2 i inne serwery, które stoją na tych plikach ;) tutaj jest może zmieniony system ulepszeń ale mapy itp wszystko jest z mexiliamt2 :x

Powodzenia na pewno się przyda ;)

Opublikowano

easy ? 100 w miesiąc .. nie .. Medium tak :) . To zależy jak bronie i ile % bd na ulepszanie to w tedy można oceniać easy czy medium . Ciezko bedzie o ulepszacze ?

Czemu Wy się nastawiacie na EASY ?!

Mestia jest serwerem MEDIUM!

a te SS zbroi są już ??

Umówmy się tak:

W czwartek utworze nowy temat już w publikacjach serwerów i tam będzie zupełnie inna prezentacja (grafika ta sama, będzie zawierać co inengo).

Po bombworku spodziewałem się czegoś lepszego, lecz jak widać nic ciekawego wszystko to samo co na mexiliamt2, funmt2 i inne serwery, które stoją na tych plikach ;) tutaj jest może zmieniony system ulepszeń ale mapy itp wszystko jest z mexiliamt2 :x

Powodzenia na pewno się przyda ;)

Poczekaj na prezentacje w publikacjach serwerów.

Spokojnie Mavex ^_^, BombWork mówił że wszystko poprawia i update'uje ; >.

Wszystko może się zmienić ^^.

Otóż to! :)

Więc jeszcze raz!

Mestia.pl będzie serwerem MEDOIM nie EASY!

W dziale " Metin2 - Publikacje serwerów " prezentacja będzie zawierać co innego.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Kiedy będzie można pobrać clienta? :)..

Serwer zajebisty .

Polecam !

Klienta możesz pobrać mexilii ^_^ oraz patchera( do patchera nie jestem pewien, BombWork będzie chyba dawał inny patcher)

Ale Klienta Mexili na luzie pobieraj i czekaj ^_^ na serwer .

100lvl w miesiąc? To są jaja, prawda?

Możliwe, że to są jaja ale powiedz szczerze widziałeś serwer medium na którym się tak długo wbija 100.. bo ja szczerze nie.. Nawet na HARD serwerze szybciej nabijesz..

To zależy od cb kiedy, jak i w jaki sposób expisz :).

Czemu Wy się nastawiacie na EASY ?!

Mestia jest serwerem MEDIUM!

Umówmy się tak:

W czwartek utworze nowy temat już w publikacjach serwerów i tam będzie zupełnie inna prezentacja (grafika ta sama, będzie zawierać co inengo).

Poczekaj na prezentacje w publikacjach serwerów.

Otóż to! :)

Więc jeszcze raz!

Mestia.pl będzie serwerem MEDOIM nie EASY!

W dziale " Metin2 - Publikacje serwerów " prezentacja będzie zawierać co innego.

Pozdrawiam :)

Tylko nie zapomnij :D..

To czekamy do czwartku na ss zbroi co i jakie ulepszacze noo i ogólnie na wszystko :D czego nie było w prezentacji.

Opublikowano

Klienta możesz pobrać mexilii ^_^ oraz patchera( do patchera nie jestem pewien, BombWork będzie chyba dawał inny patcher)

Ale Klienta Mexili na luzie pobieraj i czekaj ^_^ na serwer .

Możliwe, że to są jaja ale powiedz szczerze widziałeś serwer medium na którym się tak długo wbija 100.. bo ja szczerze nie.. Nawet na HARD serwerze szybciej nabijesz..

To zależy od cb kiedy, jak i w jaki sposób expisz :).

Co do CLIENTA to się trochę zmieniło.

Client będzie inny!

Przepraszam że wprowadziłem Was w błąd ale na ostatnią minutę zmieniłem zdanie.

100lvl w miesiąc? To są jaja, prawda?

Co do expa to trochę przesadziłem, 160 (tymczasowy max lvl) będziecie bić na spokojnie w miesiąc / półtora miesiąca, a nolife pokażą na co Ich stać i wyexpią w 2 / 3 tygodnie.
Opublikowano

A gdzie jest system ulepszenia zbroi?

(...)

Umówmy się tak:

(...)

Opublikowano

Brak Słów... ;_;

Co do CLIENTA to się trochę zmieniło.

Client będzie inny!

Przepraszam że wprowadziłem Was w błąd ale na ostatnią minutę zmieniłem zdanie.

Co do expa to trochę przesadziłem, 160 (tymczasowy max lvl) będziecie bić na spokojnie w miesiąc / półtora miesiąca, a nolife pokażą na co Ich stać i wyexpią w 2 / 3 tygodnie.

Luz nie przejmuj się : >. A co do expa to tak samo na szczęście :D.. Tylko nie spierdol z klientem , że dasz go dopiero w piątek ;c . Najlepiej by było żeby był juz na czwartek ^_^ na głównej publikacji serwera ^_^.

Opublikowano

>(...)

Umówmy się tak:

(...)

A jak będzie z tymi bonami? (1-5)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...