Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restivia.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widzę że zainteresowanie serwerem jest nawet niezle :)

jeżeli ktoś szuka gildii to proszę wbić na forgame.pl VIP3 nasz stały vip wymagamy mikrofon

jak coś to nie jest żadna reklama po prostu kontakt

Opublikowano

I tak wszyscy wiemy, że te nagrody to tylko chwyt marketingowy, na który każdy jest już uprzedzony. Ile miało być serwerów, gdzie do wygrania były konsole, gry i wiele innych. Zawsze się okazywało to klapą, tutaj z pewnością będzie tak samo.

Opublikowano

Czemu nie działa na win xp ?? czytałem wszystko na forum te paczki nic nie pomogły wklepałem to tak jak kazali i nic wyskakuje raport o błędach co zrobic?

5qj.png

Opublikowano

Czemu nie działa na win xp ?? czytałem wszystko na forum te paczki nic nie pomogły wklepałem to tak jak kazali i nic wyskakuje raport o błędach co zrobic?

Zaraz bedzie paczka i wrzucimy :)

Opublikowano

Coś takiego mi wyskauje:

Wystąpił problem z aplikacją Restivia.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Jaki system operacyjny? Podeślij syserr.

Opublikowano

Malutka 10 minutowa przerwa :) Poprawimy itemshop, bo zauwazylem, ze niektorzy nie moga go w ogole otworzyc. Za 10 minutek wracamy! ;)

Opublikowano

Nagrody jak u [*]Santriela :D

2 Revential = Pa$ja :*

idz na te swoje g0wn0 , na ktorym cala gildia breatingSrearst bedzie mialo navi + altnatis z innym nickiem dla niepoznaki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...