Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Justinie Bieberze i Selenie Gomez?

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Smieszne posty..

To jest POP - czyli muzyka rozrywkowa, nie wiem czego wy sie doszukujecie w tych piosenkach..

Co mam sadzic, (i tak zdanie zwyklych ludzi kogokolwiek obchodzi) spoko ludzie/artysci.

Bieber ma odemnie dozywotni szacunek (nie bd sie rozpisywal dlaczego), podziw jako artysta i za jego talent. Czasami slucham jego piosenek, jaram sie.

Piszac gej/pedal pokazujecie poziom swojej inteligencji. HG8.

Selena tez spoko, ale tworczosci nie znam nie wypowiem sie.

Opublikowano

Obu nie cierpie, ale Selena na początku nawet fajne nuty miała ( nie żebym jej słuchał ), ale te ostatnie co wydała to .. panie idź pan w ch*j

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Nie będę oceniać ich twórczości bo każdemu podoba się coś innego. Justina nie lubię bo zachowuje się jak debil i kretyn, Selena nie potrafi śpiewać ale jest za to ładna. Jedyna podobająca mi się piosenka Justina to Beauty And A Beat ft. Nicki Minaj, a piosenka seleny to Come & Get It oraz Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song.

Opublikowano

True...

żal dupę ściska ludzi i tyle, nie które piosenki JB nie są takie straszne, muzyka do tych piosenek też nie jest kiepska czepiacie się bo jemu się udało albo wam wstyd przy kimś przyznać że on taki zły nie jest.

Ja wiem dlaczego.. Ponieważ taka jest "moda" , jak nie nazwiesz go ciotą i pedałem , to znaczy że Ty nim jesteś.

Najgorsza rzecz na świecie, to ludzie którzy nie mają własnego zdania i przybierają zdanie "tłumu" , mas, tylko dlatego żeby być na "czasie"..

Śmieszne, żałosne i niepoprawne.. No ale cóż "POLSKA !" , bo w innych krajach tak nie ma (wiem z doświadczenia).

@edit.

Obu nie cierpie, ale Selena na początku nawet fajne nuty miała ( nie żebym jej słuchał ), ale te ostatnie co wydała to .. panie idź pan w ch*j

Najpierw napisałeś że miała fajne nuty, później że nie słuchałeś... Wstydzisz się tego ? Co jest w tym takiego "złego" ? Bo co, bo to POP, nie Rapsy etc.. Kolejne tradycyjne zachowanie.

Opublikowano

trochę szkoda, że go obrażacie ;- )
większość wierzy w jakieś marne photoshopy, ale to nazywa się Polska. Czyli brak tolerancji do idola jakiejś osoby, a nawet jego samego. Większość pewnie nie wie, że Justin wylądował w szpitalu ze względu na przemęczenie i zatrucie, wyglądał marnie był pod kroplówką, ale i tak powiecie, że się nie stara.
Pewnie tez nie wiecie, ze od ponad miesiąca co tydzień wychodzą jego nowe piosenki, których pewnie nawet nie słyszeliście, ale wypowiadacie się po przesłuchaniu "baby"

Kolejna w następny poniedziałek "alone"
Opublikowano

Do Biebera i Gomez nic nie mam. Nie przepadam za ich piosenkami, choć Selenki 'Come & Get It' spodobało mi się. Niech tworzą to, co chcą. Niech tworzą szum wokół siebie, jeśli chcą. To ich własny wybór.

zSCFQrN.png

Opublikowano

większość wierzy w jakieś marne photoshopy, ale to nazywa się Polska. Czyli brak tolerancji do idola jakiejś osoby, a nawet jego samego. Większość pewnie nie wie, że Justin wylądował w szpitalu ze względu na przemęczenie i zatrucie, wyglądał marnie był pod kroplówką, ale i tak powiecie, że się nie stara.

Pewnie tez nie wiecie, ze od ponad miesiąca co tydzień wychodzą jego nowe piosenki, których pewnie nawet nie słyszeliście, ale wypowiadacie się po przesłuchaniu "baby"

Wszystko co robi Justin to photoshop zafundowany od TMZ, wszystkie jego występki to zawsze kłamstwa. Belibers negują wszystko a Justin jest zawsze niewinny. Co z tego że od miesiąca co tydzień mamy nową piosenkę? Wydaje nową płytę a te piosenki miał już pewnie nagrane w wakacje/wrzesień. Każdy artysta nagrywa piosenki... i nikt nie mówi że się nie stara. W dodatku Justin nagrywa tylko piosenki (ostatnio jeden teledysk do Lolypop) i udziela wywiadów nie mówię że to nie jest męczące bo jest ale są gwiazdy, które pracują ciężej a nie są doceniane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do Seleny nic nie mam - nie słucham jej, jedyną piosenką, która mi przypadła do gustu jest Come & Get It.

Co to Biebera... nie mam nic, bardziej wkurzające są jego fanki, niżeli on sam, ale też nie słucham.

Opublikowano

Wszystko na pokaz xD

Ale Selenka fajna dupa

t28led.jpg

z ryja może i fajna ale pół ameryki ją jebao razem z Obamą, nawet widać na zdjęciu jaka pizda rozjebana od tych kutasow

Biber - śpiewać to on za chuja nie umie, te dziwki lecą tylko na jego malowany pysk

ale jego fanki są takie brzydkie jak moje zarosniete jaja

Oni powinni nagrać razem jakaś piosenke pt. Jestem Rudy

!!!!!! DISS - Nakou vs KASH ···> !!!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/1091375-diss-na%CE%BAo%CF%85-vs-kash/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Opublikowano

z ryja może i fajna ale pół ameryki ją jebao razem z Obamą, nawet widać na zdjęciu jaka pizda rozjebana od tych kutasow

Biber - śpiewać to on za chuja nie umie, te dziwki lecą tylko na jego malowany pysk

ale jego fanki są takie brzydkie jak moje zarosniete jaja

Oni powinni nagrać razem jakaś piosenke pt. Jestem Rudy

:D Ta lepsza Ariana Grande

2064271.gif

Nie tak serio gdyby nie Justin to o Selenie nawet by nikt nie wiedział...

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Wy w Selenie widzicie tylko niezłą dupe a ja przyszłą żonę :P

Twoją przyszłą żone to ja widze codziennie jak przechodze obok konteneru na śmieci :)

sorki żarcik :D

@ co do tematu tu tak

- gdyby nie moja siostra to nawet bym nie wiedział kto to jest

-uważam że Bieber ma fejm u kobiet które 24/24 siedzą przed komputerem dzień w dzień i nie wychodzą na dwór bo są brzydkie. ( nie mówię o mojej siostrze :D )

- Jego śpiew przypomina mi analny sex Księdza z ministrantami.

- w wieku 18 / 19 lat jest ciotą ponieważ dzieciaki z gimbazjuf są lepiej zbudowani - teraz coś tam zaczął ćwiczyć ale pewnie napierdala na sterydach bo jest zerem

- jego morda to mieszanka geja z koniem + zeofil

Selena

- gdyby nie moja siostra to nawet bym nie wiedział kto to jest

- z mordy może i fajna chociaż lepsze są u mnie w szkole

ale jej cyce wyglądają jak moje jaja po masturbacji

- miałem nieprzyjemność słuchania jej gowna ( fragment ) i to jakis szajs

przemęczenie ?

pewnie chuj się zaćpał :)

!!!!!! DISS - Nakou vs KASH ···> !!!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/1091375-diss-na%CE%BAo%CF%85-vs-kash/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...