Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Justinie Bieberze i Selenie Gomez?

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem Bieber i Selene to najlepsi Raperzy na swiecie :)

hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahah alem siem uśmiał

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jego piosenki to tragedia, osobiście nic do niego nie mam, jak ktoś jest debilem to mi to nie przeszkadza, niech sobie jest, nie wpływa to zbytnio na moje zycie, tylko mnie to wkurwia, że jakiś zniewieściały nastolatek ubierze na sobie ,,modne szmaty'' i zarabia kupe forsy nic nie umiejąc. Muzycy którzy ciężko pracują całe życie (jak ktoś gra to wie o czym mówie) zarabiają potem grosze w pierwszej lepszej orkiestrze w której dostaną prace.

Opublikowano

Ja popatrzę na to z teoretycznej strony....

Po pierwsze nic do nich obojga nie mam nie możecie mówić, że ktoś jest kimś kogo nie znaczę w Kanadzie czy w USA Bieber czy Selena jest na topie nie macie co dyskutować w Polsce nie wiem skąd to się wzięło ale od razu mówić, że to pedał itp....to według mnie nie sprawiedliwe każdy ma szansę na karierę nie mówcie że coś źle robi skoro zarabia 60 milionów $ rocznie ....Nawet ja tyle chciałbym zarabiać jeżeli bym mógł.Nie mówcie nic bo za pierwsze pieniądze kupił mamie DOM! a to jest przykład na to jak z niczego wychodzi się na sam szczyt góry

Każdy z was wie czy nie wie ale zazdrości mu z takiej cichej i dyskretnej strony...Chłopakowi się udało w dzisiejszych czasach trudno się wybić co do jego piosenek po co w ogóle się wypowiadacie znacie ten garunek muzyki tak na 100% że możecie powiedzieć ze go śpiewać nie umie...Ja wiem hip-hop, rock czy metal to jest ostre brzmienie ale bez przesady nie każdy za tym przepada...miło wam było by jak ktoś wyzywał by waszego Fan-a lub zespół? Nie do końca się zgodzę, że on nic nie umie.....Każdy z was chciałby mieć tyle fanek nie mówcie że nie bo i tak nie uwierzę

No to było by na tyle rozpisałem się troszkę ale mnie to jakieś łatwo szło jeżeli ktoś chcę teraz pisać kto ty jesteś? czy jesteś zdrowy? itp...opisując wypowiedź powyżej byłem pełnie trzeźwy i pełni sprawny i wiem co piszę i zaraz będą hajtowany....ale mam to gdzieś każdy ma prawo głosu i moje jest właśnie takie.

Opublikowano

Nie słucham tego typu muzyki, wiec twórczości nie ocenie. Selena fajna dziewczyna, pamietam jak ogladałem te seriale na Disney Channel z jej udziałem (Czarodzieje skadś tam i tak dalej ) dobry patent ;)

Co do Justina, nie ocenie...

Opublikowano

Ja popatrzę na to z teoretycznej strony....

Po pierwsze nic do nich obojga nie mam nie możecie mówić, że ktoś jest kimś kogo nie znaczę w Kanadzie czy w USA Bieber czy Selena jest na topie nie macie co dyskutować w Polsce nie wiem skąd to się wzięło ale od razu mówić, że to pedał itp....to według mnie nie sprawiedliwe każdy ma szansę na karierę nie mówcie że coś źle robi skoro zarabia 60 milionów $ rocznie ....Nawet ja tyle chciałbym zarabiać jeżeli bym mógł.Nie mówcie nic bo za pierwsze pieniądze kupił mamie DOM! a to jest przykład na to jak z niczego wychodzi się na sam szczyt góry

Każdy z was wie czy nie wie ale zazdrości mu z takiej cichej i dyskretnej strony...Chłopakowi się udało w dzisiejszych czasach trudno się wybić co do jego piosenek po co w ogóle się wypowiadacie znacie ten garunek muzyki tak na 100% że możecie powiedzieć ze go śpiewać nie umie...Ja wiem hip-hop, rock czy metal to jest ostre brzmienie ale bez przesady nie każdy za tym przepada...miło wam było by jak ktoś wyzywał by waszego Fan-a lub zespół? Nie do końca się zgodzę, że on nic nie umie.....Każdy z was chciałby mieć tyle fanek nie mówcie że nie bo i tak nie uwierzę

No to było by na tyle rozpisałem się troszkę ale mnie to jakieś łatwo szło jeżeli ktoś chcę teraz pisać kto ty jesteś? czy jesteś zdrowy? itp...opisując wypowiedź powyżej byłem pełnie trzeźwy i pełni sprawny i wiem co piszę i zaraz będą hajtowany....ale mam to gdzieś każdy ma prawo głosu i moje jest właśnie takie.

True...

żal dupę ściska ludzi i tyle, nie które piosenki JB nie są takie straszne, muzyka do tych piosenek też nie jest kiepska czepiacie się bo jemu się udało albo wam wstyd przy kimś przyznać że on taki zły nie jest.

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Na razie nie przeszkadza mi jedna ani druga osoba więc co mogę sądzić hm..

Justin ma troszkę talentu i pieniędzy a Selena kolejna wypromowana gwiazdka przez Disneya

Opublikowano

Na razie nie przeszkadza mi jedna ani druga osoba więc co mogę sądzić hm..

Justin ma troszkę talentu i pieniędzy a Selena kolejna wypromowana gwiazdka przez Disneya

A myślisz że Justin jak zaczynał miał kasę no bez jaj żył gorzej jak przeciętny polak:P

Opublikowano

A myślisz że Justin jak zaczynał miał kasę no bez jaj żył gorzej jak przeciętny polak:P

Ale teraz w c*uj pieniędzy więc ból dupy mają

i tak go nie lubię :P

Opublikowano

Mam 1 piosenkę Seleny i 4 biebera. W niczym mi nie wadzą ale jakoś za Bieberem bardziej przepadam niż za nią.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Biber nic mi nie zrobił ale na jego widok pięść mi sie zaciska nie wiedzieć czemu :( muzyke robi taką lovelasową co mnie tez niezbyt interesuje, a wręcz odpycha. Selena według mnie zaczyna się rozkręcać w dobrym kierunku jeżeli chodzi o muzykę.

6v43.png

Opublikowano

Biber nic mi nie zrobił ale na jego widok pięść mi sie zaciska nie wiedzieć czemu :( muzyke robi taką lovelasową co mnie tez niezbyt interesuje, a wręcz odpycha. Selena według mnie zaczyna się rozkręcać w dobrym kierunku jeżeli chodzi o muzykę.

Jak chcesz się o kimś wyrażać to chociaż naucz się pisać nazwiska:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...