Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Justinie Bieberze i Selenie Gomez?

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Selena..... nie potrafi śpiewać i tyle albo może i potrafi, ale nie podoba mi się i tyle :P

Justina nie znam, ale lepiej wygląda teraz niz przedtem z grzywką jak te pedałki w Polsce z deskami (skejty).

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nędze pseudo - gwiazdki stworzone od początku do końca, żeby zbijać hajs na głupich nastolatkach.Niestety dotarło też to do Polski, bo jak zwykle Polska musi łykać jak dziwka spermę wszystko co zachodnie/amerykańskie.Nie wiem jak tego można słuchać, ale widać uszy pokemonów przetrwają nawet taki jazgot.

Opublikowano

Bieber:

-Chuyowy głos

-Pedalskie piosenki

-Wygląda gorzej niż grodzka

-Pedał totalny(te swagi itp)

Selena:

-No nie umie śpiewać

-ładna ;d

O fanach się nie wypowiem.

W skrócie:

Szybko zostali wypromowani i poznani, więc zaraz zostaną zapomnieni przez 90% świata.

Np. PSY- Gangnam style. Kto jeszcze tego słucha? nikt, a była strasznie popularna(przez miesiąc)

graphic.png

Opublikowano

biber-pedalski,słabo śpiewa

selena-ładna,cud piosenkarka nie jest,widziałem jeden jej teledysk,jeden z niewielu teledysków muzyki popularnej nie polegający na zboczeniu i jaraniu się bogactwem,bardziej męska od bibera choć jest bardzo dziewczęca (jeszcze nie kobieca :P)

Opublikowano

Selena - piękność, jak dla mnie najpiękniejsza. (nawet zasłużyła na miejsce w mojej sygnaturze)

bieber - chuj mnie to boli kim jest, jak chce być pedałem niech będzie byle nie docierały do mnie żadnego jego piosenki czy wywiady, whatever.

Opublikowano

Wszystko zależy od gustu, mnie nie podobają się ich piosenki. Odnoszę wrażenie, że są zbyt sztucznie wykreowani na potrzeby mediów.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Cóż...
Może geji nie obrażajcie Bieberem co? xD
Sądzę, że Bieber to pusta laleczka, za która szaleje gimbaza i rozpuszczone dzieciaki .-. Teksty jako takie, może tylko Boyfriend w miarę wpada w ucho (chodzi o tekst, melodia jest denna jak na mój gust).
Selena Gomez, rozpuszczona gwiazdeczka i tyle...

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Cóż...

Może geji nie obrażajcie Bieberem co? xD

Bardziej się afiszuj orientacją...

Co do tematu, ich twórczość jest dla mnie kiepska, za to Selena z wyglądu nie jest zła ;>

Opublikowano

Bardziej się afiszuj orientacją...

Co do tematu, ich twórczość jest dla mnie kiepska, za to Selena z wyglądu nie jest zła ;>

Czy powiedziałem, że jestem gejem? <facepalm>

Wiem która jest godzina, ale mózgu się używa cały czas!

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Właśnie ma dobry biust, nie za duży nie za mały i jędrny. Na stare lata nie będzie jej przynajmniej do kolan zwisał.

Boobs men jebany.

Bieber

-Pedałek

-Kupa

-Chuj

-Dzięki niemu dziewczyny 12+ pokazuja dupy w necie

-swagi i inne gówna

Selena

-ładna piczka tylko zeby przeleciec

-Deska (Jinx cosplay ?)

-Zjebane piosenki

Opublikowano

Boobs men jebany.

Bieber

-Pedałek

-Kupa

-Chuj

-swagi i inne gówna

Selena

-Deska (Jinx cosplay ?)

-Zjebane piosenki

386708_1.1.jpg

to jest właśnie jeden z najlepszych rozmiarów Cycków :D

aFMA3pg.png

Opublikowano

Bieber:

-Chuyowy głos

-Pedalskie piosenki

-Wygląda gorzej niż grodzka

-Pedał totalny(te swagi itp)

Selena:

-No nie umie śpiewać

-ładna ;d

O fanach się nie wypowiem.

W skrócie:

Szybko zostali wypromowani i poznani, więc zaraz zostaną zapomnieni przez 90% świata.

Np. PSY- Gangnam style. Kto jeszcze tego słucha? nikt, a była strasznie popularna(przez miesiąc)

Pierdolisz... Szybko? JB ma fejm od co najmniej 3 lat, Selena też i jakoś nie zanosi się żeby jeszcze mieli odejść w niepamięć. Ganman Style był popularny grubo przez około 3 miechy, sam pamiętam, a w innych krajach jeszcze dłużej, bo wcześniej ludzie podłapali.

Boobs men jebany.

Bieber

-Pedałek

-Kupa

-Chuj

-swagi i inne gówna

Selena

-Deska (Jinx cosplay ?)

-Zjebane piosenki

To że ktoś niema mózgu to nie oznacza że jest to wina tego kogo słucha...

Co do tematu: oboje są produktem show biznesu i nigdy nie podobało mi się to co robią i robili, (nie ten target), oczywiste również jest to że to muzyka dla dzieci, no bo ktoś kto ma odrobinę dojrzalszy (nie mylić z dojrzałością) łeb się nie zajara...

PS Selena całkiem spoko wygląda. Powiem tylko że świat nie wygląda tak jak redtube go przedstawia.

PS 2 What+dick+.+Lolwut_284de9_3122000.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...