Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klikam graj uruchamia sie jakies HackShield i gra sie nie włącza

24790528697226300755.png

Opublikowano

Do clienta będzie, bo nie macie jeszcze root'ów.

Wszystkie konta zostały aktywowane.

a co z nami ? z tymi którzy jeszcze się nie zarejestrowali ? strona jest Offline więc jak mamy się zarejestrować ?

Opublikowano

Ej nooo Strona nie działa "Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną alistria.eu"

I` am Sorry

Ale tak z drugiej strony Ładne przeprosiny i było by git ? czemu na takim "fajnym serwerze bym miał nie zagrać" :) Nie no Pozdrawiam dzieci z Teodena

Było do mnie tak na chama na Teodenie nie zachowywać ja nigdy nie zapominam :)

ps. jbc ja strony i serwera nie dotykam bo potem bd że ja ddosy walę a ja jestem grzeczny :)

@ Anty Warn

Start o 20:00 ?

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

nie wiem po co tak płaczecie ? jeśli strona jest off a premiera o 20:00 to i tak nikt nie zagra bo potrzebna jest łatka.. założenie konta trwa maks. 2minuty

21025763467572689828.png

Opublikowano

Antywirus widzi w cliencie zagrozenie najwyzszej klasy. Przegladarka blokuje pobieranie, nawet mbam sie odezwal. WTF!!??

Avast'a masz? jak tak to się nie dziwie :P mi na laptopie AVG nic nie wykrył i na komputerze Eset 6 też nic nie wykrył :>

Strona była na 2 minuty On i znów jest OFF :> ehh

Opublikowano

Ej nooo Strona nie działa "Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną alistria.eu"

I` am Sorry

Ale tak z drugiej strony Ładne przeprosiny i było by git ? czemu na takim "fajnym serwerze bym miał nie zagrać" :) Nie no Pozdrawiam dzieci z Teodena

Było do mnie tak na chama na Teodenie nie zachowywać ja nigdy nie zapominam :)

ps. jbc ja strony i serwera nie dotykam bo potem bd że ja ddosy walę a ja jestem grzeczny :)

@ Anty Warn

Start o 20:00 ?

tak tak spierdalaj hakierze za 2.50 :) udawać co to ty nie jesteś to u siebie na podwórku ... każdy Cię tu zlewa ciepłym moczem ... i w nikim respektu i szacunku nie budzisz... więc grzecznie wypierdalaj baranie :) nikt sie Ciebie nie boi .. wybacz.

post zgłaszam bo to czysty spam ... skoro masz napisane na pierwszej stronie w głównym poście założyciela tematu ... a skoro tematu nie czytałeś to znaczy że wbiłeś tylko po to by spamować.

Nie wiem o co chodzi ale czy tylko ja tak mam ?

Czy coś zepsułem .. bo już od 20min mam to pobieranie i nic...

3pg260.jpg

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Proponuję wam zapomnieć o serwerze oj nie wystartuje a jak wystartuje to padnie za tydzień restart bo yang bugi etc bd tylko źli za źle spędzony czas ale każdy dokona sam wyboru Jak tak wam Ip Tables + FW nie wyrabia chyba coś bo strona wam pada :) + beznadziejna Web Masterka xD

Jedyny Komentarz jaki mi sie nasuwa to : HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA I jESZCZE TO HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA

@ AW

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością

Będą jakieś strony zastępcze bo nie mam konta :/

Opublikowano

wam też wyskakuje błąd:

Cacnot read root.7z ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Proponuję wam zapomnieć o serwerze oj nie wystartuje a jak wystartuje to padnie za tydzień restart bo yang bugi etc bd tylko źli za źle spędzony czas ale każdy dokona sam wyboru Jak tak wam Ip Tables + FW nie wyrabia chyba coś bo strona wam pada :) + beznadziejna Web Masterka xD

Jedyny Komentarz jaki mi sie nasuwa to : HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA I jESZCZE TO HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA

@ AW

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością

Będą jakieś strony zastępcze bo nie mam konta :/

db.jpg

Ogarnij sie ... Głupio ci bo ten serwer będzie lepszy niż ten twój ProDevis który stał 2 dni i padł ? ... Żałosny człowiek.

AW: Skąd Truta ? i czy będzie dostępna truta w ItemShopie ? , w ile wbije max lvl ? , stać mnie będzie na zmianki i dodania na 50 lvl ? Gdzie dropie Stalke ?

Opublikowano

Skan odrazu dodał :) a gracza nie odpowie na pytanie ;/

Bo to taki team z niczym sobie nie radzą a jakie bajki o Smokach wymyślają to szok ^^

@ Anty Warn

Wyzwanie lasu będzie tak samo zbugowane z komnata smoka jak na Teodenie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...