Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gdy próbuje się zalogować na serwer pojawia się Błąd podczas łączenia się z serwerem. Sposób z klikaniem anuluj próbowałem, nie wiecie co może pomóc? Zajarałem się na tego serwa i chciałem sobie pograć;p

65994253024037513199.png
  • Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, gdy próbuje się zalogować na serwer pojawia się Błąd podczas łączenia się z serwerem. Sposób z klikaniem anuluj próbowałem, nie wiecie co może pomóc? Zajarałem się na tego serwa i chciałem sobie pograć;p

Usuń plik Invoria.exe i spatchuj jeszcze raz, może to pomoże :)

Opublikowano

zrobilem i nadal to samo, reinstalowalem i też nic, dziwne, pierwszy raz mam taki problem, ma ktos jeszcze jakies pomysly?

65994253024037513199.png
Opublikowano

ale próbować po 15~ razy i się nie zalogować to chyba nie o to chodzi, problem tkwi w czym innym...

65994253024037513199.png
Opublikowano

ale próbować po 15~ razy i się nie zalogować to chyba nie o to chodzi, problem tkwi w czym innym...

na pewno dobrze masz clienta pobranego? może antywirus ci blokował i coś źle ci pobrało.

sygna1.png

Opublikowano

Serwer sam w sobie świetny ale...

-Masa dzieci nie pozwalających na grę ( wbija ci taki 160 na mapę od 95 i biję :O )

-nawet o 3 w nocy nie ma tak, żeby metki stały wolne a ja w dzień nie mam czasu dopić.

Serwer polecam ludziom, którzy mają czas się użerać z w.w mankamentami prócz tego to chyba najlepszy medium/easy na jakim miałem przyjem,ność grać polecam gorąco.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Serwer naprawdę godny polecenia. Ciekawe systemy ulepszeń i ulepszaczy.
Tylko niestety jest jeden OGROMNY minus - masa "zasranych" gimbusów latających po wszystkich mapach. Między godziną 14-24 praktycznie nie można spokojnie poexpić już nie mówiąc o dropieniu na metkach bo graniczy to z cudem, respy są zbyt małe metinów i zbyt długo się respią żeby cokolwiek można było zrobić, więc serwer raczej dla nocnych marków. Osoby, które chcą sobie dobrze w dzień pograć niestety nie bardzo dadzą radę. Może na wyższych lvlach to tak, ale żeby na początku się dorobić - brak szans.

Opublikowano

Serwer sam w sobie świetny ale...

-Masa dzieci nie pozwalających na grę ( wbija ci taki 160 na mapę od 95 i biję :O )

-nawet o 3 w nocy nie ma tak, żeby metki stały wolne a ja w dzień nie mam czasu dopić.

Serwer polecam ludziom, którzy mają czas się użerać z w.w mankamentami prócz tego to chyba najlepszy medium/easy na jakim miałem przyjem,ność grać polecam gorąco.

to już akurat nie od nas zalezy jacy gracze grają i kiedy chodzą na metiny :P

sygna1.png

Opublikowano

Macie zamiar kiedyś poprawić klienta oraz zrobić balans postaci ? Bo masakra... 

Dokładnie.

C++ pozbylem sie sam ale wywalanie klienta.. Nawet Tream tez mowil, ze czesto go wywala, poczekam az to naprawicie i chetnie wbije :D

Serwer naprawdę godny polecenia. Ciekawe systemy ulepszeń i ulepszaczy.

Tylko niestety jest jeden OGROMNY minus - masa "zasranych" gimbusów latających po wszystkich mapach. Między godziną 14-24 praktycznie nie można spokojnie poexpić już nie mówiąc o dropieniu na metkach bo graniczy to z cudem, respy są zbyt małe metinów i zbyt długo się respią żeby cokolwiek można było zrobić, więc serwer raczej dla nocnych marków. Osoby, które chcą sobie dobrze w dzień pograć niestety nie bardzo dadzą radę. Może na wyższych lvlach to tak, ale żeby na początku się dorobić - brak szans.

Fakt, znalezc wolnego metina nawet w srodku nocy jest ciezko. ;c

Opublikowano

Dokładnie.

C++ pozbylem sie sam ale wywalanie klienta.. Nawet Tream tez mowil, ze czesto go wywala, poczekam az to naprawicie i chetnie wbije :D

Fakt, znalezc wolnego metina nawet w srodku nocy jest ciezko. ;c

To również, ale za każdym razem muszę 2 razy włączyć klienta by się zalogować, bezsens ;d 

xD 

Opublikowano

Chcialbym zapytac administracji czy maja w planach ogarnac kurw* wkoncu te CH? Nie idzie normalnie sklepu postawic bo ch1 stoi max 2 godziny i pada. Czy bedzie cos z tym zrobione w najblizszym czasie?

Opublikowano

Brawo moge pochwalić administracje. Wchodzą sobie na fejsa i piszą, że o tej i o tej przerwa techniczna. W grze 0 infa, a jak było to pewnie tylko raz, ale wątpie. Nie wiem czy teraz co 30 mam odświezać fejsa, bo może jakaś przerwa i nie trace około 20 min gry, bo kończyłem smoka. Tylko pogratulować, ale co tam Wy to macie w dupie, że ktoś traci czas, bo wam cieżko wejść na serwer i napisać pare razy, że o tej i o tej będzie przerwa techniczna, to nikt by nie chodził dt/ww smoki czy innego wyprawy. Mam nadzieje, że spróbujecie skorzystać z mojego sposobu, bo wygląda tak to, że macie nas w dupie i nie interesuje Was, że ktoś traci czas. Siema.

Opublikowano

Brawo moge pochwalić administracje. Wchodzą sobie na fejsa i piszą, że o tej i o tej przerwa techniczna. W grze 0 infa, a jak było to pewnie tylko raz, ale wątpie. Nie wiem czy teraz co 30 mam odświezać fejsa, bo może jakaś przerwa i nie trace około 20 min gry, bo kończyłem smoka. Tylko pogratulować, ale co tam Wy to macie w dupie, że ktoś traci czas, bo wam cieżko wejść na serwer i napisać pare razy, że o tej i o tej będzie przerwa techniczna, to nikt by nie chodził dt/ww smoki czy innego wyprawy. Mam nadzieje, że spróbujecie skorzystać z mojego sposobu, bo wygląda tak to, że macie nas w dupie i nie interesuje Was, że ktoś traci czas. Siema.

było w grze.

a może mogłem poczekać jeszcze z 2h by dzieci się pobawiły i pokickały sobie channele?

kickając channel przez kogoś = mógł byś stracić eq

offająć samemu = znikoma szansa ze komuś coś zniknie, tyle.

bym miał w dupie to bym miał wyjebane że istnieje bug przez który można kickać sobie channele, po bo co się tym przejmować skoro i tak mam w dupie to?

sygna1.png

Opublikowano

Chyba źle zrozumiałeś, bo na fb mieliście info, że za 20 min off. Jeśli było w grze to cofam wszystko co napisałem, bo nie widziałem, że w grze też pisaliście.

PS: Jak już pisze, to jak wczytać zapisane dane, bo takie opcji nie ma chyba.

Opublikowano

@up to jak wiesz że nie ma to po co pytasz?

@anty; czy normalnie otwierając szkaty ripa może mi polecieć truta czy drop jakoś zmieniony jest?

ciastkoq.png
Opublikowano

@anty; czy normalnie otwierając szkaty ripa może mi polecieć truta czy drop jakoś zmieniony jest?

Tak, jest taka możliwość. Również broń do expa na 75 lvl może polecieć ze Szkaty Niebieskiej Śmierci.

Opublikowano

Może, wszystko jest normalnie z niej tylko zwiekszona szansa na bronie 75lv + dodane nowe przetopy.

sygna1.png

Opublikowano

mozecie ogarnąć ten client ? co jakis czas wywala + trzeba pierw wpisac zle hasło zeby logowanie działało ...

na forum masz o wywalaniu może ci pomoże bo wiekszosci pomoglo a logowanie za drugim razem to nie wina clienta.

sygna1.png

Opublikowano

Array, kiedy stawiasz z Hikarim Balantie v2, (Astille)? bo pseudo fani nie mogą się już doczekać.

Co do serwera Invoria, jeden z ''TOPOWYCH'' serwerów metin2 w całej polsce.

Oczywiście...                                                                                              POLECAM

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...