Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spróbuj usunąć invoria.pl.exe, zaaktualizuj clienta, daj zaloguj, anuluj i od razu wpisz ponownie jeśli nie pomoże sprawdz czy zapora lub antywirus ci nie blokuje.

sygna1.png

Opublikowano

Zróbcie coś z tym wywalaniem do pulpitu oraz z:

Microsoft Visual C ++ RunTime Error nie działa na to żaden poradnik od was z forum ani z YT ani z forum MPC.:>.

I denerwuje to jak grasz 5 minut i boom błąd.

AW@@

Ile czasu wbije 110?

Czy jest coś robione w celu usunięcia tych błędów? Bo to jest bardzo uciążliwe podczas expa i wystawiania sklepu...

Opublikowano

Czy jest coś robione w celu usunięcia tych błędów? Bo to jest bardzo uciążliwe podczas expa i wystawiania sklepu...

jest robione.

sygna1.png

Opublikowano

Jak naprawicie te bledy wszystkie ( c++ itp) to tu bedzie ze 2k graczy :)

Ja osobiscie razem z kumplami przez te bledy skonczylem.

Opublikowano

Jak tutaj się zarabia? to jest śmieszne przed 4 dni próbowałem zarobić 95 lvl ninja na chakry ale dupa... usunąłem postać...

powiedźcie mi jak zarobić np. 75 lvl ?

baner.png

Opublikowano

Jak tutaj się zarabia? to jest śmieszne przed 4 dni próbowałem zarobić 95 lvl ninja na chakry ale dupa... usunąłem postać...

powiedźcie mi jak zarobić np. 75 lvl ?

na początku możesz metki w lesie, rip, smierć, exp

potem metki na mapach 95lv+, dungeony (np. komnata minotaura na 95lv) itd.

sygna1.png

Opublikowano

Gdzie słyszałem, że żeby dostać trute trzeba tam komuś dam npc 15 szkat ripa. Czy to prawda?

I ile się robi jedno dt?

Opublikowano

Gdzie słyszałem, że żeby dostać trute trzeba tam komuś dam npc 15 szkat ripa. Czy to prawda?

I ile się robi jedno dt?

Kliknij na Strażnika wież demonów u niego 15 szkat można dostac bron na 75lvl.

1 Dt z 15 min do 20min.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Serwer polecam bardzo dobra administracja ja gram tu ponad 2 miechy z przerwami i gra się bardzo dobrze.Administracja dba o graczy,reklamę.Nic tylko wbijać.

Tutaj macie moje odcinki z Invori, polecam zobaczyć całą playliste :)

http://www.youtube.com/watch?v=1SLq8-W3fR0&list=PL4-zI54iiSOhC4LTFxlPq7pFgEZH9gbtm&feature=share&index=11

http://www.youtube.com/watch?v=aUcPj94RpbU&feature=share&list=PL4-zI54iiSOhC4LTFxlPq7pFgEZH9gbtm&index=16

Jeśli ktoś nie lubi 1 slotowego to polecam ściągnąć sobie 5 slotowego BS'a :)

http://www.youtube.com/watch?v=JLOIN3yQ_Fc&feature=share&list=PL4-zI54iiSOhC4LTFxlPq7pFgEZH9gbtm&index=12

Link do całej playlisty:

KLIK

Dziękuje za obejrzenie i czekajcie na kolejne odcinki :)

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

wyszedłem z gry wczoraj gdzieś około 20 wchodzę teraz i w eq brak kilku itemów i ogólnie tak jakoś jak by cofnęło gdzieś do 13 bo wtedy zmienialem bony a mam całe eq znowu zmianek. itemy niektóre zostaly inne zniknęły. była jakaś cofka wczoraj???? stalka i 300+kk znikło :/ 

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Mam takie pytanie czemu przelewem mamy tyle samo sm co sms'em za kwote 30 zł? Wy dostajecie tylko wtedy sm 50% około sumy, a przelewem 100%. Powinno to być zmienione.

Opublikowano

Dlaczego tak stanialy zakrecone pierscienie?

Gralem tu 1,5 miesiaca temu to pierscienie byly po 100.

A no bo większy drop jest tego. Expiac z 165 lvla na 171 wydropilem prawie 20 :D, do tego ze smoka dość często dropią. Tak samo jest z Sohanami.

Opublikowano

Mam takie pytanie czemu przelewem mamy tyle samo sm co sms'em za kwote 30 zł? Wy dostajecie tylko wtedy sm 50% około sumy, a przelewem 100%. Powinno to być zmienione.

jak by był przelew na konto prosto to by było 100% ale jak jest tak samo jak sms tzn od usługodawcy danego to też 50%.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...