Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Roven - Jesli za to , to poleciałem po 5 miesiącach , tak ? :P

Chyba ,ze miesiac temu jak array robil itemy mi na wymiane ;d.

Przypominam,za co poleciales 2,3,4 razy? i twoja lasunia z neta?

Mhm 3k bryłek na koncie ? xD

Dobrze wiemy jaki syf w invori panuje , ogary wiedza co i jak , zostaly tam juz tylko male dzieciacki z podstawowki :P

@Edit jesli tak bardzo tego pragniesz moge w kazdej chwili poswiecic 15-20 minut skleic temat , co robicie,co tam sie dzieje jak zalatwiacie brudy i interes robicie na boku , z pelnym opisem akcji,zeby nie bylo o sobie tez moge napisac,swiety nie jestem (:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Roven - Jesli za to , to poleciałem po 5 miesiącach , tak ? :P

Chyba ,ze miesiac temu jak array robil itemy mi na wymiane ;d.

Przypominam,za co poleciales 2,3,4 razy? i twoja lasunia z neta?

Mhm 3k bryłek na koncie ? xD

Dobrze wiemy jaki syf w invori panuje , ogary wiedza co i jak , zostaly tam juz tylko male dzieciacki z podstawowki :P

@Edit jesli tak bardzo tego pragniesz moge w kazdej chwili poswiecic 15-20 minut skleic temat , co robicie,co tam sie dzieje jak zalatwiacie brudy i interes robicie na boku , z pelnym opisem akcji,zeby nie bylo o sobie tez moge napisac,swiety nie jestem (:

To to zrób a nie siedzisz tylko tutaj i opowiadasz jakies bajkI:)

Opublikowano

Grałem ponad 2 miesiące i w końcu usunąłem to kurestwo z kompa, nie wytrzymałem już tego wywalania co chwile przez C++ do tego kiki co 2 teleport, marnowanie kasy na przepustki.... brak np;smoka bo wyprawa zbugowana, team do którego wysyłasz zgłoszenie i nie odp...I wiele, wiele więcej minusów, co z tego że dużo graczy...Jak już admin się na forum żalił że malo kasy mu zostaje po opłaceniu wszystkiego... itp, itd... albo ta sygnatura, profesionalizm i stabilność... na tym serwerze <haha> dobry żart,NIE POLECAM.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Na dodatek ten ich sposób żeby sie zalogować wpisz logi anuluj i jeszcze raz /// hah.

Opublikowano

Grałem ponad 2 miesiące i w końcu usunąłem to kurestwo z kompa, nie wytrzymałem już tego wywalania co chwile przez C++ do tego kiki co 2 teleport, marnowanie kasy na przepustki.... brak np;smoka bo wyprawa zbugowana, team do którego wysyłasz zgłoszenie i nie odp...I wiele, wiele więcej minusów, co z tego że dużo graczy...Jak już admin się na forum żalił że malo kasy mu zostaje po opłaceniu wszystkiego... itp, itd... albo ta sygnatura, profesionalizm i stabilność... na tym serwerze <haha> dobry żart,NIE POLECAM.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Na dodatek ten ich sposób żeby sie zalogować wpisz logi anuluj i jeszcze raz /// hah.

Tak mało sensownych rzeczy napisałeś, a tak dużo miejsca zająłeś tym postem.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Mało sensownych, napisałem wszystko co trzeba wiedzieć o tym serwerze zanim straci się na nim czas,;.

Nie no...;/ może napiszesz że kłamałem,. Napisałem tylko i wyłącznie prawde, pozdro <3

Opublikowano

Mało sensownych, napisałem wszystko co trzeba wiedzieć o tym serwerze zanim straci się na nim czas,;.

Nie no...;/ może napiszesz że kłamałem,. Napisałem tylko i wyłącznie prawde, pozdro <3

Płaczesz, że straciłeś 2 msc czasu na grę na serwerze. Na twoim miejscu ja bym zrezygnował już po 2 dniach, po co się tyle męczyć? Admini się nie żalą, że mało kasy im zostaje, tylko dostaliście informacje co i ile kosztuję aby serwer funkcjonował tak jak teraz.

C++ mówisz? Ja nigdy nie widziałem C++, owszem wywala z gry, ale nie co 2 teleport.

Po czym wnioskujesz, że nie polecasz serwera? Po kikach? Żałosne.

Tyle w temacie. Pozdrawiam Hasty.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Ty jesteś żałosny, rozumiesz co piszesz a po czym niby mam go nie polecać jak ciągle wywala jak nie jak ta że po 2 telepach, czasami wgl sie nie da...

Ile macie tematów i zgłoszeń że coś sie wali itp... macie rozwiązanie na C++ na 32 bitowe a jak ktoś ma 64 i tak wysyłacie do tego samego tematu i olewacie// a o zgłoszeniach to już nie wspomnę, prawie wgl nie odp...

Kogo Ty chcesz oszukać...

Tak, nie polecam dlatego że kika non stop i to człowieka w****** że idzie na wsze zbugowane mapki od 130 płaci za przepustki i np;nie ma bossa albo go wywala...

P.S;Nigdy nie widziałes... śmieszne, kozak jesteś bo ma kid moda... i robisz idiote z samego siebie pisząc że nigdy tego nie widziałeś///.

Opublikowano

Ty jesteś żałosny, rozumiesz co piszesz a po czym niby mam go nie polecać jak ciągle wywala jak nie jak ta że po 2 telepach, czasami wgl sie nie da...

Ile macie tematów i zgłoszeń że coś sie wali itp... macie rozwiązanie na C++ na 32 bitowe a jak ktoś ma 64 i tak wysyłacie do tego samego tematu i olewacie// a o zgłoszeniach to już nie wspomnę, prawie wgl nie odp...

Kogo Ty chcesz oszukać...

Tak, nie polecam dlatego że kika non stop i to człowieka w****** że idzie na wsze zbugowane mapki od 130 płaci za przepustki i np;nie ma bossa albo go wywala...

P.S;Nigdy nie widziałes... śmieszne, kozak jesteś bo ma kid moda... i robisz idiote z samego siebie pisząc że nigdy tego nie widziałeś///.

To, że mam Kid Mod`a na Forum nic nie znaczy.

Jeżeli byś poczytał trochę Forum to byś wiedział co należy zrobić w sytuacji braku Bossa na dungeonie, ale jak się jest leniem i nie chcę się poczytać [no chyba, że nie potrafisz] to już pretensje miej do Siebie.

Jak ty to powiedziałeś "idiotę z Siebie robisz", otóż nie robię z Siebie idioty ponieważ ja takiego błędu na oczy nie widziałem. Wystarczy ruszyć głową, aby samemu zlikwidować błąd C++. Wujek Google i Ciocia Wikipedia nie bolą, wystarczy odpowiednio się wyrazić  aby zasięgnąć pomocy u źródła.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Powie mi ktoś jak dobrze zacząć na tym serwerze? Tzn. chodzi mi jak zarabiać na początku, bo dość ciężko jest.

• Metiny w czerwonym lesie
  1. Red perła - 35-40kk
  2. Niebieska, biała - 10kk
  3. Kufry - 10kk
  • Ripper
  1. Szkatułka - 60-80kk
  2. 15 szkatułek = broń 75lv (zatruty = 1.2kkk - 1.5kkk)

Jak zdobędziesz już coś hajsu (ok. 2kkk = 4b) to wystarczy stać w m1 ch1 i kupować taniej, a potem sprzedawać drożej - przynajmniej ja tak zarabiałem i dorobiłem się dość ładnie

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Z serwera bardzo często wywala. Administracja nie potrafi organizować konkursów. Jednym słowem nie polecam . 

Opublikowano

Większość z graczy wybiera serwery 4fun.  Wydaje się im że jeśli wybiorą serwer z ratami 600x pl to wszystko pójdzie łatwo. Nic bardziej mylnego. Weźmy sobie taki serwer hard jak np. balmora. Aby tam zbudować postać koksa wystarczy nam +75lvl i jakieś dobre eq. Pomęczyliśmy się i mamy. A teraz bierzemy jakiś pierwszy lepszy serwer 4fun. Miało być łatwo? Zdobywamy 75lvl po godzinie gry. Mamy „postać koksa”? Nic z tego. Każdy kładzie nas na skill. Nasza postać jest warta mniej niż słaby dropper na hardzie. Oznacza to że na obu serwerach, aby stworzyć dobrą postać trzeba poświęcić podobną ilość czasu, a możliwie że jeśli jest to serwer „easy/4fun” to będzie trzeba bardziej się pomęczyć. No bo jeżeli admin takiego łatwego serwera dodał 10 nowych zbroi, a każdą trzeba robić do +9, nie licząc już nowych broni i kd +9, to okaże się że łatwiej wymiatać na serwerze hard.

Nie zgadzam sie.

Jesli idziesz na harda, to zdobywasz cos co już widzialeś X razy... Zdobywasz to przez miesiac... Idąc np na invorie, zdobywasz to co na globalu w 2h i dalej odkrywasz nowosci... wbicie 99na np balmorze trwa 3tygodnie,,, zdobycie maxa na invorii trwa tydzień plus odkrywasz masę nowości i widzisz nowe sety. 

Zobacz sobie czas w rankingu gdzie co poniektórzy mają np przegranych tylko 3tys minut a mają 200lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...