Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahahaha, spadłem z krzesła. "Hahahahaha".

Ty pierw popracuj nad umysłem intelektualnym zanim zabierzesz się za pisanie postów na mpcforum albo pomyśl wgl czy warto zakładać konto.

Cofam opinię.

Popracuj NAD SOBĄ ZANIM ZROBISZ GRĘ.

Jako iż przeprosiliśmy się na PW WSZYSTKIE MOJE POSTY (i tego pana na temat mnie) ZOSTAJĄ UNIEWAŻNIONE

Opublikowano
Ciężko to nazwać grą.Menu wygląda jak jedna wielka pixeloza.A teren to kilka gór, drzew i trawa :D.Jedyne co mi się spodobało to system strzelania jest najbardziej dopracowany w tej całej grze.Jeśli w ogóle jest twój bo z tego co w tym temacie wyczytałem można się pogubić.

Pozdrawiam i życzę owocnej pracy.

Opublikowano

Hahahahaha, spadłem z krzesła. "Hahahahaha".

Ty pierw popracuj nad umysłem intelektualnym zanim zabierzesz się za pisanie postów na mpcforum albo pomyśl wgl czy warto zakładać konto.

Wybacz ale znowu muszę się wtrącić.

Umysłem intelektualnym prawisz? Czy ty do cholery wiesz co to jest?... bo jedynie u Ciebie widzę taki problem.

Opublikowano

W dupie mam twoją opinie 13 latku :)

Człowieku…

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

1. Unity jest ograniczeniem

2. Unity dało ci szybki start za friko

3. Dzięki, że łaskawie zrobiłeś tę grę darmową! Szkoda tylko że nie miałeś innego wyjścia ze względu na Unity

4. Wszelkie tekstury już gdzieś widziałem, nie twoje

5. Skrypt /przeładowania/ to również gotowiec

//zerknijcie przy okazji na jego super-popularną grę RPG:

http://www.mpcforum.pl/topic/1055839-moja-darmowa-gra-rpg/

Opublikowano

1. Unity jest ograniczeniem

2. Unity dało ci szybki start za friko

3. Dzięki, że łaskawie zrobiłeś tę grę darmową! Szkoda tylko że nie miałeś innego wyjścia ze względu na Unity

1. w Czym ?

2. Jaki szybki start za friko? Od razu nauczyło go programować? Modelować czy jak ?

3. Nie wiem czy wiesz, ale na darmowej licencji też możesz sprzedawać swoje gry. Więc w czym problem ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@Up
ja to nazywam zazdrością.

Pev oczywiście nie jesteś jakimś utalentowanym twórcą gier. Ludzie mylą pojęcia powinni oceniać Cię poprzez spojrzenie na amatora a zamiast tego oceniają Cie jak by byli na jakimś światowym pokazie gier. Przyznaje użyłeś wielu gotowców ale tu nie o to chodzi. Liczą się checi i poświęcenie oraz serce które wkładasz w swoje projekty. osoby krytykujące nie zdają sobie sprawy ilości godzin które poświęcasz na te gry a szkoda ponieważ mało jest ludzi którzy zamiast coś zrobić tylko pierdolą że mogli by zrobić lepiej (ale dupa leniwa i tak nie potrafili by udowodnić że umieją lepiej). To jest internet i nawet z taką niedojrzałą krytyka musisz sobie radzić.

Sprawdzając twój wcześniejszy temat o grze rpg doszedłem do wniosku że kuleje u Ciebie jedynie Fabuła. A szkoda ponieważ gra ze słabą grafiką a świetną fabułą trafia do większości graczy.

Pracuj dalej ucz się na oprogramowaniach ćwicz i baw się tym dalej bo o to w tym chodzi.
Jeżeli kiedykolwiek będziesz potrzebował ulepszenia lub stworzenia fabuły chętnie Ci pomogę.

Opublikowano

@Up

Zrozum my wiemy że autor to amator w takich sprawach ale on prawie nic nie zrobił poza ściąganiem gotowców.

Co w tego, że poświęcił dużo godzin jeżeli prawie wszystko nie jest jego !

To tak samo jak długie odpisywanie zadania z matematyki i przechwalanie się, że sam to zrobił ponieważ jest inteligętny, a osoba od której odpisał kończy na bruku.

Osobiście sam foxbonda nie zrozumiałem ale nie pisz, że zazdrościmy. My tylko nie lubimy jak autor oszukuje siebie i innych!

Opublikowano

A to my jesteśmy dziećmi.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

hój fam w dupe jhebane szhmateksy

WAT? Ktoś ci wlazl na konto czy zabrakło ci nirmalnych odzywek? :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

hój fam w dupe jhebane szhmateksy