Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Ehh jak ja kocham hejty ze strony dzieci <3 , w dupie mam wasze negatywne opinie. Dużo ludziom się podoba i gra powstanie chociażby dla nich :)

Pozdrawiam, liczę na dalsze posty z których będę mógł się pośmiać..

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ahhh jak ja lubię idiotów nie rozróżniających krytyki od hejtu. Ludziom się podoba, bo po 1 pisałeś że to Twoje, a po 2. Jak gotowe skrypty mogą się nie podobać...

Czekam aż "wydasz swoją grę", a potem jak będziesz płakał za złamanie praw, bo z tego co wiem, OneManArmy dba o swoje dzieła ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Moja ocena:

Wygląd: 1

Fizyka: 2

Skrypty: 1

Modele: 1

Oświetlenie: 1

Główna ocena: 1

Gra jest szczerze do du**

I jak wspomnieli koledzy na górze łamiesz prawa autorskie

profesjonalne animacje przeładowania broni. << no coment for ever

chuj**e te roboty, i wylatują z ziemi

Opublikowano

Ehh jak ja kocham hejty ze strony dzieci <3 , w dupie mam wasze negatywne opinie. Dużo ludziom się podoba i gra powstanie chociażby dla nich :)

Pozdrawiam, liczę na dalsze posty z których będę mógł się pośmiać..

Tak jak Lenart napisał! Ludziom to się podoba bo myślą, że praca była stworzona przez Ciebie i podziwiają takiego amatora, a tym czasem gówno prawda wszystko skopiowane.

Równie dobrze możesz napisać, że to ty przeszczepiałeś pierwszy raz twarz człowieka w Polsce. Ta... jestem dzieckiem tak samo jak wszyscy inni którzy próbują ci wytłumaczyć, że ty jedynie się podszywasz.

Uczeń
Opublikowano

ahhh jak ja lubię idiotów nie rozróżniających krytyki od hejtu. Ludziom się podoba, bo po 1 pisałeś że to Twoje, a po 2. Jak gotowe skrypty mogą się nie podobać...

Czekam aż "wydasz swoją grę", a potem jak będziesz płakał za złamanie praw, bo z tego co wiem, OneManArmy dba o swoje dzieła ;)

Czy ja wydaje płatną grę? Nie? No to kur po co robisz dyskusje, nie podoba się to wypierdzielaj dzieciaku.

Więcej na nic ci nie bd odpisywał bo szkoda mi czasu.

Ciesze się że że wam się nie podoba, nie rozumiem po co ciągniecie temat. Wam się nie podoba i nawet pewnie czegoś takiego jak ja byście nie potrafili zrobić, a innym się podoba

Opublikowano

Mam pomysł: Udowodnij że umiesz JS / C#, i że skrypty są twoje, pisząc tutaj przykładowy kod JS I C# na wykrywanie kolizji z obiektem "Kuleczka"

Uczeń
Opublikowano

Mam pomysł: Udowodnij że umiesz JS / C#, i że skrypty są twoje, pisząc tutaj przykładowy kod JS I C# na wykrywanie kolizji z obiektem "Kuleczka"

Mówisz że potrzebujesz skryptu? No sorry, za darmo nic nie robię :)

Opublikowano

hahahahahahah jebłem xD

poczytaj o licencji Creative Commons, bo nie wiem czy wiesz, ale nawet jak nie bierzesz profitu z tego "twojego" dzieła, musisz podać kto jest autorem danych rzeczy.

@cody3223
Co on ma Ci udowodnić, skoro wszystko co zrobił jest albo na YT, albo w paczce z filmiku który podałem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czego byśmy nie potrafili zrobić? Importować gotowych modeli i skopiować kod javascripts? Terrain także jest banalny w obsłudze.

No oczywiście za jeden skrypt chociażby konsolowy bierzesz kasę bo jesteś zaawansowany developerem.

Jak chcesz możemy się pobawić kto zrobi lepszą gierkę... Nawet z wykorzystaniem gotówców. Dla mnie ośmieszenie ciebie będzie czystą przyjemnością.

Żeby łamać prawa autorskie nie trzeba brać pieniędzy. Ty się podpisujesz pod czyimś projektem przez to możesz mieć problemy z prawem niedorobiony dzieciaku.

Opublikowano

Wam się nie podoba i nawet pewnie czegoś takiego jak ja byście nie potrafili zrobić, a innym się podoba

Pycha Tobą przemawia kolego, zacznę od silnika - Unity jest to jeden z łatwiejszych silników do gier. Po drugie wyzywasz od dzieci, ludzi, którzy mają większe doświadczenie od Ciebie, myślisz że odkryłeś Amerykę - trochę za późno, Kolumb był pierwszy. Po trzecie - wielkie ambicje [28.09 - "Symulator ekonomiczny/strategiczny", 28.09 - "Gra RPG", wczoraj ta gra FPS, więc dzisiaj kolej na wyścigówki, hmm? Po czwarte - hipokryzja - zaprzeczasz sam sobie, piszesz tutaj że nie chcesz wydawać płatnej gry, a z kolei w innym temacie pytasz się o metody jej zabezpieczenia przed piraceniem.

Teraz słowem końcowym - nie bierz się za to, bo nie znasz nawet podstaw programowania i chcesz nam wciskać nie wiadomo jakie kity że "nic za darmo", nie rób z siebie idioty. Nie jesteś tu pierwszym i nie ostatnim kolesiem, który uważa się za nie wiadomo jakiego GameMaker'a. Więc jeśli zniechęciłem Cię do dalszego tworzenia gier to jestem z siebie dumny, a Ty i tak po tygodniu zapomnisz o całej sprawie, i wielkiej karierze bo po prostu Ci się to ZNUDZI.

Teraz szukasz jakiś ciętych tekstów by mi odpowiedzieć - daruj sobie, cokolwiek nie napiszesz - prawda boli.

Peace.

Uczeń
Opublikowano

A to co to?

g8rx.png

Teraz zaraz to usuniesz i powiesz, że to fotomontaż lub coś innego

Po za tym masz dziecinne zachowanie, jeżeli ktoś napisze o tobie coś złego to odrazu wyzywasz itp zamiast normalnie porozmawiac :)

Tam pisze o projekcie "Fatal Bullet" a on miałbyć płatny bo miał być w 100% mój. Ale nie dałem rady. I dlatego wziąłęm się za zwykly, bezplatny

Uczeń
Opublikowano

Hejterzy zostali zhejtowani i już się nie udzielają :)

@antywarn

pracuje nad inną grą, i wszystko robię sam.

Opublikowano

Sam jesteś hejterem.

Double post zgłoszony.

Poza tym nic nie wnosisz, to jest podbijanie postów.

Twoja gra jest do dna i nie zmienią tego twoje wpisy.

Wszyscy ci coś mówią a ty dalej trzymasz przy swoim. Wszyscy mówią że twoja gra jest do ***** a ty dalej że jest super.

Weź się poucz JS i C# tak jak ja, i nie ściągaj tyle z internetu.

Poza typ zadbaj o prezentację i o SS a nie tylko link odsyłający do YT i kilka linijek tekstu.

Poza tym jak mówili inni, łamiesz prawa autorskie za to jest kara grzywny.

@EDIT: a nie przepraszam, twoja zielona parasolka cię broni.

Uczeń
Opublikowano

Sam jesteś hejterem.

Double post zgłoszony.

Poza tym nic nie wnosisz, to jest podbijanie postów.

Twoja gra jest do dna i nie zmienią tego twoje wpisy.

Wszyscy ci coś mówią a ty dalej trzymasz przy swoim. Wszyscy mówią że twoja gra jest do ***** a ty dalej że jest super.

Weź się poucz JS i C# tak jak ja, i nie ściągaj tyle z internetu.

Poza typ zadbaj o prezentację i o SS a nie tylko link odsyłający do YT i kilka linijek tekstu.

Poza tym jak mówili inni, łamiesz prawa autorskie za to jest kara grzywny.

@EDIT: a nie przepraszam, twoja zielona parasolka cię broni.

ciekawe co odpiszesz cwaniaku.

Ojojoj, ja mam zieloną parasolkę a ty nie.. SKANDAL!

Na twoim miejscu bym się zabił :)

Opublikowano

Ojojoj, ja mam zieloną parasolkę a ty nie.. SKANDAL!

Na twoim miejscu bym się zabił :)

Ja naprawdę nie wiem co powiedzieć... brak słów....

Twoje IQ wynosi chyba po niżej 0.

Dlaczego parasolka na mpc jest ważniejsza od życia?

Gadaj(my) na temat tego g*******go projektu, bo jak mod wpadnie to za każdy post rozda 3%

(ale naprawdę, szacuneczek, takiego idioty jeszcze nie widziałem)

PS: Taki suchar że pustynie wysuszyłeś.

Uczeń
Opublikowano

Ja naprawdę nie wiem co powiedzieć... brak słów....

Twoje IQ wynosi chyba po niżej 0.

Dlaczego parasolka na mpc jest ważniejsza od życia?

Gadaj(my) na temat tego g*******go projektu, bo jak mod wpadnie to za każdy post rozda 3%

(ale naprawdę, szacuneczek, takiego idioty jeszcze nie widziałem)

PS: Taki suchar że pustynie wysuszyłeś.

No.. nic dziwnego że małe dziecko nie wie co to sarkazm :)

Opublikowano

Wiem co to sarkazm.

Mam 13 lat. I co? Coś w tym złego? mam kolegę, Michael'a i co? przeprowadził się z polski do USA, ma 10 lat i zna się prawie jak nikt inny na C++ i C++11.

Lata nic nie znaczą.

13 lat to nie jest dziecko.

Powiedz mi "Synku", ile ty masz lat?

My ci próbujemy powiedzieć, że gra nie jest taka jak ty mówisz, że jest zbyt dużo rzeczy do dopracowania, aby ją publikować na mpc, za dużo jest takich niby-projektów na tym poziomie, próbujemy ci coś powiedzieć, ale ty tego nie akceptujesz, trzymasz przy swoim.

Mylisz Hejt z Opiniami / Recenzjami i "głosem użytkowników".

Nie akceptujesz złych rzeczy. To ci sprawi wiele kłopotów w życiu.

Zamknij post, i przyjdź z nim za miesiąc jak ulepszysz grę.

Ten post albo zmieni całe twoje życie, albo wywoła bezsensowne posty nie na temat.

Mówię ci człowieku, najpierw coś dopracuj i zrób, potem opublikuj, ten sam błąd popełniliśmy z Virtual Battle, najpierw opublikowaliśmy, potem zrobiliśmy.

cody.

@DOWN - nie mam nic do starszych i młodszych. nawet nie używam określenia "Gimbazjum"

Opublikowano

cody wyjdź

Przez ciebie właśnie osoby w moim wieku są uznawanie za "idjotydźne dzieci z gimby".

Nawet jeżeli jest z gotowców to co z tego? Skąd wiesz że to gotowiec?

Wcale nie "krytyki" tylko hejtujesz.

Przykład

"Gra jest do dna"

"Twoje iq wynosi 0"

Jakie kurwa prawa autorskie?Do tego jeszcze "ciekawe co odpiszesz cwaniaku" pizdłem

pls gtfo

graphic.png

Opublikowano

Jakie kurwa prawa autorskie?Do tego jeszcze "ciekawe co odpiszesz cwaniaku" pizdłem

Jego gra :

dysc.png

Paczka Assetów :

fakt paczka jest darmowa, ale na licencji Creative Commons, czyli musisz podać kto jest autorem. Tytuł oraz wypowiedzi świadczą o tym że to ten pseudo śmieszny autor gry jest twórcą.

Wg. mnie powinieneś poprosić o wyjebanie tego tematu, zacząć bawić się silnikiem, i dopiero gdy będziesz coś potrafił zrobić sam to zacząć myśleć nad zrobieniem gry i pokazaniem jej "światu" na różnego rodzaju forach.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Hahahaha, Lenart Cię zniszczył.

Rzeczywiście, w chuj się narobiłeś, żeby to nazywać "Twoją robotą".

Gdybyś jeszcze umiał przyjąć krytykę. Ale nie odróżniasz krytyki od hejtu.

Każdy niewygodny dla siebie post traktujesz jako hejt.

Na dodatek nazywasz Lenarta dzieckiem. Na TS'ie pewnie byś tak nie skakał.

Podsumowując - z taką postawą, gdzie nie umiesz przyjąć krytyki i przypisujesz sobie cudze projekty, nazywając "swoją grą" robioną od podstaw, nic nie osiągniesz.

Popracuj najpierw nad sobą, potem się bierz za tworzenie gier.

Game Over

Uczeń
Opublikowano

Hahahaha, Lenart Cię zniszczył.

Rzeczywiście, w chuj się narobiłeś, żeby to nazywać "Twoją robotą".

Gdybyś jeszcze umiał przyjąć krytykę. Ale nie odróżniasz krytyki od hejtu.

Każdy niewygodny dla siebie post traktujesz jako hejt.

Na dodatek nazywasz Lenarta dzieckiem. Na TS'ie pewnie byś tak nie skakał.

Podsumowując - z taką postawą, gdzie nie umiesz przyjąć krytyki i przypisujesz sobie cudze projekty, nazywając "swoją grą" robioną od podstaw, nic nie osiągniesz.

Popracuj najpierw nad sobą, potem się bierz za tworzenie gier.

Hahahahaha, spadłem z krzesła. "Hahahahaha".

Ty pierw popracuj nad umysłem intelektualnym zanim zabierzesz się za pisanie postów na mpcforum albo pomyśl wgl czy warto zakładać konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...