Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rise of Metin To nie Metin3 !

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie sie troche. Rise Of Metin to nie Metin3. Jedyne co ma ta gra wspólnego z naszym Metinem to tylko i wyłącznie nazwa. Jest to zupełnie inny silnik gry, inne kodowanie. Równie dobrze mógłbym porównać tą gre do WoW'a , powiedzcie mi gdzie w tej grze jest coś podobnego do Metina???. Fabuła która jest całkowiecie inna, dynamika gdy która przypomina bardziej Allods On-Line Itp itp... To nie jest nic na podstawie Metin'a. Dziekuje

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myśle dokładnie to samo. To nie jest metin to juz nie jest to samo nie chciał bym hejtować :P bo zagram zobacze jak jest .

Ale myśle ze to jeden wielki szit :P Napewno nie zastąpie tym metin2 choc narazie nic nie mówie zobaczymy jak wyjdzie angielska wersja a tu macie gameplay polski z tego.

Komentujcie i subskrybujcie ;)

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Polecam bardziej czytać odpowiedzi twórców gry, a wnioski wyciągać dopiero po tym, co obiecali po uruchomieniu bety wersji dla Europy.

Opublikowano

Dokładnie, gdzie wy tu macie napisane że jest to aktualizacja Metina2, skoro słowa typu:

"Inna fabuła" / "Inny silnik gry" / "Inny styl gry" i wiele wiele innych do was nie przemawiają to prawdopodobnie znacie się na tym jak polityk na swojej robocie, czyli w ogóle, więc nie zabierajcie głosu i nie szerzcie herezji jak na gimba przystało.

Ja was wszystkich postrzegam tak jak w spoilerze"

1 Rodzaj: Gimby

Elo Zi00mk! wuaśnie widziauem że wyhodzi metin3, mojm zdanjem jest wyjebozaa, tyle exspa bendzie do wbicia, nowe klasy i ogulnie miodzio, napawde zachenćcie swoih koleguf z klasy, bendziemy exspić razem w pete i bendziemy nak*****ć asz nas mama z komputra nje zgonji, zrobjimy sobie razem gildje i bendziemy oddawadź exsp i bendzie spoko.

==============================================================================

2 Rodzaj: Inteligentniejsze Gimby

Siiemano, właśnie sobie czytałem że nowa gra, ale super, wyprze to metina, odrazu przeniesiemy sie na metina3 będzie super a wszyscy co sondzom rze to nie jest metin3 to ićcie pogradź w pasjansa.

To tyle co sadzę o tym śmiesznym spamie na forum opanowanym przez poddział Metin2.

PS: Rise of Metin to jest kontynuacja ale inspirowana częściowo Metinem2 -,-

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

To jest shit. Gdzie jest nasz kowal który lubi jarać ? Bez kowala to nie metin tylko jakis shit mogli by zrobic metin3 wziasc pliki 2 polepszyc grafike itd ale zeby to chociaz w 60% był metin a nie w 10%

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Jaki cel ma ten temat? Jeśli to tylko twoja własna opinia to nie widzę sensu dla którego ten temat powstał.

Q: Dlaczego gra wygląda jak WoW lub TERA?

A: Większość nowo wypuszczanych gier wygląda w dzisiejszych czasach tak samo, gdyż korzysta z tego samego silnika, my jednak posiadamy w swojej kadrze pracowników Ymir Entrainment, którzy dopilnują, aby gra diametralnie różniła się od innych!

Więcej tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1052318-faq-pytania-graczy-odpowiedzi-tworcow/

Opublikowano

Powiem wam tak , dla mnie osobiscie Metin'em 3 było Holenderski serwer Metin2Master , w cholere nowości , zmienione troszkę dynamika gry, no ogólnie bardzo przemyslany sposób i to mozna było nazwać nowym odzwierciedleniem metina. Ale Rise Of Metin to juz przesada. Tak jak pisałem wyżej bardziej to przypomina WoW'a niż naszego Metina :)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie wiadomo do końca czy to "Metin 3" chyba ymir zrobił tą całą grę, ale na ich stronie nie ma o tej grze nic
Ale zobaczymy jak się przyjmie, gra dla mnie się osobiście nie podoba bo wygląda jak te wszystkie szity które wychodzą/wyszły (WOW, Lineage 2 czy Never)
Była by pompa jak by "Metin2" pozwał tych o plagiat : P
Wg. mnie próbują się wybić na nazwie "Metin" która jest popularna na cały świat

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nie ma kowala który jara (moge sie mylic), nie ma DT i ripka, Autohity. Nie da sie hitowac pojedynczo, Nie ma biologa, Nie ma kamieni metin, I jak na 2013 rok to grafika ssie.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie ma kowala który jara (moge sie mylic), nie ma DT i ripka, Autohity. Nie da sie hitowac pojedynczo, Nie ma biologa, Nie ma kamieni metin, I jak na 2013 rok to grafika ssie.

A czytanie ze zrozumieniem boli? Wersja europejska będzie inna.

(niedługo będę musiał sobie to wkleić w sygnaturę bo widocznie trzeba coś więcej)

Opublikowano

Metin2 - 2005
Rise Of Metin 2013 (O ile to wgl ich gra ;d )
Tak więc trochę lat minęło ... Moim zdaniem nie ma co się dziwić . Grafika lepsza (No może nie jest zbyt lepsza) , jak oglądałem filmiki z gry to mi się to nawet podoba.
Ale pogramy i zobaczymy ;)

22tp.png

Opublikowano

Ludzie, wy jesteście naprawdę idiotami. Nie umiecie czytać? Wersja Chińska różni się cholernie bardzo od wersji EU, inne wymogi na gry są w Chinach. Kurwa nie zagraliście a się wypowiadacie, filozofowie. Prawdopodobnie dostanę za to warna, ale tutaj nasuwa się prośba do modów - błagam, zamykajcie takie spam tematy, bo to do niczego nie prowadzi.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że RoM nie jest wydawany od prawdziwych twórców gry Metin2. Jedynie co moim zdaniem może powstać z tej europejskiej wersji to marna podróbka prawdziwego Metina. Oczywiście jest to moje zdanie ale ta gra nie ma prawa przebić zwykłego Metin2. No ale pożyjemy zobaczymy...

Opublikowano

PS a skoro to miał niby być metin3 to gdzie był Metin1? :D

//Matzar - To dział gry Rise of Metin, więc jeśli dyskutujesz to proszę pytaj konkretniej i sprecyzowanej właśnie na temat tejże gry. ;)

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że RoM nie jest wydawany od prawdziwych twórców gry Metin2. Jedynie co moim zdaniem może powstać z tej europejskiej wersji to marna podróbka prawdziwego Metina. Oczywiście jest to moje zdanie ale ta gra nie ma prawa przebić zwykłego Metin2. No ale pożyjemy zobaczymy...

Tu się mylisz. Pracują nad tą grą ludzie z Ymira, którzy brali udział przy robieniu Metin2 ;)

@beneq94

Polecam wpisać sobie na internecie Metin albo Metin1. Gra jest, ale w chuj marna.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

O matko ,cała mechanika gry itd,przypomina wowa,questy,skille,krainy,postacie to jest drugi wow.

Zaraz rzucą się na mnie ludzie,że to tylko przypomina tą grę ,ale znając życie będa to Ci,którzy w wowa nawet nie grali ,więc o czym my tu rozmawiamy ;)

Dzieli z metinem tylko nazwę ;)

Opublikowano

w mmorpg nie chodzi o najlepsza grafike, pewnie developerzy mogliby dojebac w chuj dobra ale sęk w tym, że sprawiliby że liczba ich potencjalnych kilentów mocno by spadła - nie każdy ma dobrego kompa.

Opublikowano

Tak swoją drogą, wygląd tej gry w chińskiej dystrybucji, bardzo różni się od wyglądu wersji europejskiej, która ma wyjść. Ta będzie zapewne bardzo podobna do Metina2.

Opublikowano

To jest shit. Gdzie jest nasz kowal który lubi jarać ? Bez kowala to nie metin tylko jakis shit mogli by zrobic metin3 wziasc pliki 2 polepszyc grafike itd ale zeby to chociaz w 60% był metin a nie w 10%

To nie jest metin.

1378238828-U336505.png

Member l Mpc Dziobag Team

Opublikowano

Według mnie to kopia isles of chaos jeżeli na stronie webzena i ymira nie ma ani 1 info o metin3 prawdopodobnie nie powstanie no chyba jeżeli zrobią tlyko w europie. A i nie mówcie, że metin to chińska gra bo to koreańska.

Mój pro złomek:

Opublikowano

Według mnie to kopia isles of chaos jeżeli na stronie webzena i ymira nie ma ani 1 info o metin3 prawdopodobnie nie powstanie

Zaczniesz czytać posty w tym i nie tylko tym temacie? Czy nadal będziesz próbował pisać głupoty na siłę? W firmie znajduje się bodajże TRZECH (mogę się mylić że trzech) pracowników ze studia YMIR.

Opublikowano

To jest kontynuacja metina wskoczyli na następny poziom ta gra ma spory potencjał narzekacie na grafikę wolicie grac na gorszej grafice ja was nie rozumie.

Opublikowano

Wersja EU ma być inna od Chińskiej :x jeszcze gra nie wyszła a już oceniacie czy to metin3 czy inna gra
to tak samo jak szukać co jest podobnego w metin1 a w metin2 - całkiem się różnią tak samo metin3 na pewno będzie się bardzo różnić od zwykłego metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...