Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] RiseOfMetin - upadek Mt2

InQer`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że dobrze spekulujesz, nie chcę, aby ROM to była jakaś totalna podróbka LoL, albo 4story, chętnie zagram na UE, jeżeli gra będzie bardziej podobna do Metin2

Wszystko wynika z wypowiedzi developerów. ;)

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, Rise of Metin będzie podobny do Metin2, ale znowu nie tak bardzo, to ma być METIN3, a nie Metin2v2.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jak dla mnie to ta gra będzie "shitem" jak dla mnie nic ciekawego na tych trailerach nie było ...

To nie będzie 'shit', tak możesz mówić na siebie, to po pierwsze.

A po drugie, na trailerach jest wersja chińska, a europejska zupełnie inaczej wyglądać będzie.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Haha, ale żałosna nazwa tematu, upadek metina? Niby dlaczego?

Ta gra w żadnym stopniu nie jest związania z metinem, to jest kopia WoWa i tych innych ścierw, pewnie i walka taka jak w WoWie.

Nie da się zrobić lepszej gry od Metin2, chyba że ktoś go lepiej ogarnął jeszcze niż WOM2.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Ale zauważcie ,że coraz mniej osób gra w metin2.

Tzn porównując do czasów gdy na Pandorze było 4k ludzi online , na innych privach po 2k a na samym globalu koło 30k.

Era metina przemija ,a ta gra do nóz w plecy według mnie.

Ta gra w żadnym stopniu nie jest związania z metinem, to jest kopia WoWa i tych innych ścierw, pewnie i walka taka jak w WoWie.

Nie da się zrobić lepszej gry od Metin2, chyba że ktoś go lepiej ogarnął jeszcze niż WOM2.

A prosiłem bez hejtu .
Tak ale wersja EU ma być bardzo bardzo podobna do metin2.
Nie patrz na chińską wersje, co do Polski.
Opublikowano

Wersja chińska =/= Wersja europejska.

Wersja chińska - WoW + Lineage 2

Wersja europejska - będzie zbliżona do Metin 2

Opublikowano

Metin2 nie upadnie gra jest od 2007 roku w naszych europejskich krajach szyci swoją urodą mnie już od paru lat i nie mam zamiaru jej opuszczać a to gówno co widzicie np na tym GamePlay-u polskim

To nie Metin2...kto to nazwał metinem ? Co tu jest podobnego ? chyba tylko pasek ładowania z nowego clienta... :(

To co tu mamy pokazane np. w tym filmie niżej:

Bardziej przypomina mi WoW-a niż metina metin jest tylko jeden ... nie powinien się zmieniać a mi takiego gówna jak to coś nikt nie narzuci pliki serwerowe są na internecie można robić priva do końca życia <3

Mimo tego nie wiem po co taki szum i zamiana Kultowej gry MMORPG jaką jest Metin2 w syf typu 4story

Kto Za daje FAPKE W GÓRE I NIE DOPUSZCZA TEGO SYFU NA FORUM !!!! <3 <3 <3

Linki do gówna tutaj :

106ir79.png

Arcymistrz
Opublikowano

Gra po wczorajszym całymdniu gry jest fajna, jak dla chinoli.

Niestety to nie jest odnowiony czy zmieniony Metin, a połączenie typowych gier jak WoW, AION, 4story, a z metina to chyba twarz tego woja.

Opublikowano

Gra po wczorajszym całymdniu gry jest fajna, jak dla chinoli.

Niestety to nie jest odnowiony czy zmieniony Metin, a połączenie typowych gier jak WoW, AION, 4story, a z metina to chyba twarz tego woja.

jestem za może gra jest fajna ale na pewno nie dla mnie i dla reszty co grają w Metina (tak przypuszczam)

a co do tego woja to weźcie i zróbcie klase Elfów w metinie latające dywany i samochody o.O

napewno wszyscy będą grać <3

Moim zdaniem metin nie padnie :)

106ir79.png

Opublikowano

to nie jest metin zrozumcie :) to jest takie 4story a oni chcą wybić się na nazwie może ;)

Nazwa to nie wszystko metin to klimat

106ir79.png

Opublikowano

Moim zdaniem metin2 pl czy tam prywatne serwery beda ciagle istnialy przeciez nie moga usunac z pl np ludziom kont jak niektorzy graja po 3/4 lata i tyle kasy na is wje****

Opublikowano

Metin2 na pewno nie upadnie, jest pełno prywatnych serwerów, a to że PL powoli upada jest problemem samej administracji. A grafika RoM2 nie zbyt powala, w m2 jest o wiele lepsza jak dla mnie.

każdy lubi to co robi i robi to co lubi ja wole metina

106ir79.png

Opublikowano

Moim zdaniem metin2 pl czy tam prywatne serwery beda ciagle istnialy przeciez nie moga usunac z pl np ludziom kont jak niektorzy graja po 3/4 lata i tyle kasy na is wje****

Za przeproszeniem chuj ich to obchodzI?

Rise of Metin będzie prowadziło Ymir (oryginalny twórca metina2)

Metin2 obecnie prowadzi GameForge.

Więc:

Gameforge na ilość hajsu wywalonego na IS do Metina2 będzie miało wyjebane bo te dwie gry to dwie firmy.

I jeszcze raz do wszystkich:

EUROPEJSKI RISE OF METIN BĘDZIE INNY NIŻ OBECNY CHIŃSKI! OCENIAĆ BĘDZIECIE W MARCU.

Mam nadzieje że kurwa wreszcie zrozumieli co niektórzy.

Opublikowano

Nie wiem czemu w postach wyżej porównywali ROM'a do LoL'a, nie wiem co gra typu MOBA ma wspólnego z MMO, mniejsza.

Patrząc na chińską wersje nie kierowałem się domyśleniami co spotka nas na europerskiej/polskiej wersji, zarówno metin2 jak i metin1 nie były do siebie powalająco podobne. Jak będzie w przypadku ROM'a? Każdy stawia na nowoczesność, na to co gracze lubią, jedni będą grać w ROM'a bo im przypadnie do gustu,a inni zostaną przy M2. Takie jest moje zdanie Metin2 nie upadnie, przynajmniej nie narazie, jeszczcze jest era Metina2 ;]

1zdobq.png

Opublikowano

Metin2 nie upadnie gra jest od 2007 roku w naszych europejskich krajach szyci swoją urodą mnie już od paru lat i nie mam zamiaru jej opuszczać a to gówno co widzicie np na tym GamePlay-u polskim

To nie Metin2...kto to nazwał metinem ? Co tu jest podobnego ? chyba tylko pasek ładowania z nowego clienta... :(

To co tu mamy pokazane np. w tym filmie niżej:

Bardziej przypomina mi WoW-a niż metina metin jest tylko jeden ... nie powinien się zmieniać a mi takiego gówna jak to coś nikt nie narzuci pliki serwerowe są na internecie można robić priva do końca życia <3

Mimo tego nie wiem po co taki szum i zamiana Kultowej gry MMORPG jaką jest Metin2 w syf typu 4story

Kto Za daje FAPKE W GÓRE I NIE DOPUSZCZA TEGO SYFU NA FORUM !!!! <3 <3 <3

Linki do gówna tutaj :

Dużo razy jeszcze będę musiał to pisać?

Opublikowano

Ja przestałem grać w Mt2 teraz tylko na prywatnych. Czekam na ROM'a z niecierpliwością ktoś zna może przybliżoną datę startu?

Opublikowano

Jak dla mnie również wygląda to jak podróbka 4story połączona z Neverwinter. Nic nie zastąpi starego dobrego metina z bugami, zje*anymi teksturami, białymi broniami, nie wiadomo po co dodanymi itemami do gry typu zbroja ciągliwość czy zbroja dzikiego knura. Metin2 to Metin2 a nie jakieś Rajsy of mjetin. Co fakt to fakt, kiedyś na pewno on upadnie - ba, nawet może i za 3/4 lata. Ale żadna gra, nigdy nie będzie takim rozpier*olem jaki zrobił metin2.

Opublikowano

Dużo razy jeszcze będę musiał to pisać?

Matzar nie porównuj lineage 2 który nawet przed powstaniem Metin2 miał lepsze wszystko i nawet na ten moment jest w TOP mmorpg :P

Nawet nie widzę nic podobnego do poprzedniego metina ale kto wie to tylko zapowiedź , zagra się i oceni . W ciemno to tam nie będę krytykował gry.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Matzar nie porównuj lineage 2 który nawet przed powstaniem Metin2 miał lepsze wszystko i nawet na ten moment jest w TOP mmorpg :P

Nawet nie widzę nic podobnego do poprzedniego metina ale kto wie to tylko zapowiedź , zagra się i oceni . W ciemno to tam nie będę krytykował gry.

Lineage z tą swoją zjebaną optymalizacją (tnie się w mieście na komputerze który mieli BF3 na ultra) rzeczywiście jest Topką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...