Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] RiseOfMetin - upadek Mt2

InQer`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, proszę Was. Metin 2 nigdy nie upadnie, tak jak nie upadło CS 1.6 czy COD MW4 Multiplayer. Po prostu zostaną tam wytrawni gracze, którzy nie będą chcieli przerzucać się na nową wersję Metina, Rise of Metin. Na ROM'a wpadną nowi, ciekawscy gracze, chcący poznać nowe możliwości postaci i wygląd gry ;) Bez obaw.

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co do przypominania Metin2, to są dwie rzeczy, które w Metinie znajdziemy. Zielarstwo i górnictwo, nie wiem jeszcze dokładnie co z wydobytych kamieni się robi i ze zdobytych roślin, ale no zobaczymy w wersji europejskiej, bo aktualnie po chińsku nie ogarniam nawet do czego to jest.

Z Roslin robi sie potki a zeby moc robic te potki musisz kupic Scrolla u NPC :D.

Pozdrawiam JuicyPussy/PanZua.

Opublikowano

Ludzie, proszę Was. Metin 2 nigdy nie upadnie, tak jak nie upadło CS 1.6 czy COD MW4 Multiplayer. Po prostu zostaną tam wytrawni gracze, którzy nie będą chcieli przerzucać się na nową wersję Metina, Rise of Metin. Na ROM'a wpadną nowi, ciekawscy gracze, chcący poznać nowe możliwości postaci i wygląd gry ;) Bez obaw.

No to oczywiste ,że metin sam w sobie nie upadnie - bo nie ma takiej możliwości.

Chodzi mi tutaj raczej o upadek graczy , z roku na rok graczy jest coraz to mniej.

I o właśnie taki upadek mi chodzi , wiadomo ,że serwer Globalny będzie się trzymał nawet dla 1 osoby ;)

Opublikowano

No to oczywiste ,że metin sam w sobie nie upadnie - bo nie ma takiej możliwości.

Chodzi mi tutaj raczej o upadek graczy , z roku na rok graczy jest coraz to mniej.

I o właśnie taki upadek mi chodzi , wiadomo ,że serwer Globalny będzie się trzymał nawet dla 1 osoby ;)

Dla jednej osoby to już nie, nie bądźmy przesadni. Wiadomym jest, że zostanie kilkadziesiąt/kilkaset osób, którym gra nie przypadnie do gustu i pozostaną na Globalu :) Ale privy się skończą, skończy się płacz dzieci, bo ten ma abs'y na niego, a on nie umie, skończą się kradzieże na privach w teamie i w ogóle cały ten syf.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...