Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: PLMaximPL

Region: EUNE

Level: 30

Dywizja: Gold 1

Kontakt: Skype - karoga11, mpc forum priv

Dodatkowe informacje: Szukam teamu, gram na pozycjach Top i mid (jednak mainem jest top), postacie którymi gram najlepiej to : Riven, Renekton, Fizz, Aatrox, Irelia, 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nick:Thrienvor

Dywizja: BROII

Kontakt: Skype - ronter1995,gra,forum

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo 16+ 
Opublikowano

Nick:CreatPlay
Region:EUNE
Level: 27
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt:PW na MPC lub pw na lol'u
Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętej os do grania normali.Najchętniej gram na midzie/topie/adc.Nie umiem grać na dżungli .Support też raczej wykluczam :D

Opublikowano

Nick: -
Region:EU NE
Level:  30
Dywizja: Gold 5
Kontakt:  Forum lub GG 11157822
Dodatkowe informacje: Poszukuje ogarniętej osoby z mikrofonem i ts do duo rankedów. Min. Silver 1.

Po więcej informacji proszę o kontakt. 

Opublikowano

Nick: HRB Requiem

Lvl: 30

Dywizja: Gold 3

Kontakt: Forum/lol

Dodatkowe informacje: Szukam supporta do duo, najlepiej g3+ chyba ze jestes pewny swoich supportowych umiejetnosci :) Gramy bez spin, flamow, czerpiemy radosc z tej gry. Wymagam mutacji (no chyba ze jestes dziewczyna xD) Pozdrawiam :)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Nick: Jaki zechce
Region: West, Nordic, Turkish
Level: 30^
Dywizja: (Opcjonalnie): roznie
Kontakt: na forum
Dodatkowe informacje:  Szukam teamu do gry. Preferuje top, mid, jungla lecz gram na kazdej z lini :) Mam 25 lat, posiadam micro.

W lola gram od 2 lat^ siedze dosyc czesto w grze ;)

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Nick: Manonxd
Dywizja: G3 / byłem w plat 5, ale "drunkplaysy" zrobiły swoje :D
Kontakt: LoL, ewentualnie priv na forum

Dodatkowe informacje: Szukam teamu na 5v5, nie robie "spin" podczas gry etc... nawet  jestem małomówny ;p.
Jak oceniam swoje umiejętności na poszczególnych pozycjach:
 MID - 10/10
 SUPPORT - 9/10
 JUNGLe - 7/10
 TOP - 5/10
 ADC - 1/10
Moje wymagnia: Wiek graczy +18

Opublikowano

Nick: screLy
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: Srebro III
Kontakt: wystarczy napisać w lolu
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo kto po prostu ogarnia, nie feeduje i potrafi grać zespołowo.  Dobrze by było jak ten ktoś ogarniałby każdą linie ;>

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Nick: -
Region:EU NE
Dywizja: Gold 4
Kontakt:  Forum lub GG 11157822
Dodatkowe informacje: Poszukuje ogarniętej osoby z mikrofonem i ts do duo rankedów. Min. Gold 5.

Po więcej informacji proszę o kontakt. 

Opublikowano

Nick ; aRRSlade
Region ; EU-NE
Level ; 30
Dywizja ; Gold V / Teamowo: Silver IV
Kontakt ; w grze
Dodatkowe Informacje ; Szukamy 2 osób do teamu rankingowego zeby pograć od pon-czw (czasami piątek) w godzinach od 21-22 do 2-3 . Wolne pozycje to TOP i SUPPORT

Opublikowano

Nick: skołujemy
Region: gram na EUW lecz szukam EUNE
Dywizja: D3 west
Kontakt: PW
Dodatkowe informacje: szukam ziomeczka do tego turnieju 2v2 mpcforum! pisac na PW

Opublikowano

Nick : Podam na PW

Region : EUNE

Level : 30

Dywizja : Platyna 3

Kontakt : PW

Dodatkowe informacje : Szukam osoby do duo, która tak jak chce jak najszybciej wbić D5. BoL mile widziany.

Opublikowano

Nick:BlackAng3lll

Region:EUNE

Level:30

Dywizja:Gold5

Kontakt:w grze lub pw na forum

Dodatkowe informacje:Szukam teamu 5vs5 mogę grać mid/jungle , szukam kogoś do duo gold5 +

Opublikowano

Nick: Gfernus
Dywizja: Brąz V, xD

Kontakt: w lolu
Dodatkowe informacje: Gram w Junglee / ADC.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Nick: hi im evile
Region: EU-West
Dywizja: Platyna 3 
Kontakt: Przez League of Legends lub przez gg:48959053
Dodatkowe informacje: Gram na midzie i jungli. Szukam teamu do gier rankingowych lub do DuoQ. Proszę o osoby z mutacją ^^

Jh%C3%ADn%20TheVirtuoso_eune_238_2.png

Opublikowano

Witam , poszukuję ludzi do zbudowania drużyny od podstaw mainuje mida od jakiś 3 lat.

Poszukuję 

ADC : PLAT V +

SUPP : PLAT V +

TOP : PLAT V +

JUNGLER : PLAT V +

Wymagam od wszystkich :

-TS3 / skype

-Dobry sprzet ( nie chce piszczacych skwierczacych mikrofonow.

Nie zamierzam bawić się w lidera tej druzyny !

Chce ludzi ktorzy beda chcieli cos osiagnac 

Dostepnosc w ustalonych godzinach o danym dniu

Wiek powiedzmy powyzej 17-18 ja sam mam prawie 20

KONTAKT ZE MNA TYLKO POPRZEZ GRE : RafcikHTA ( na wstepie piszcie w jakiej sprawie zostalem dodany )

Opublikowano

Nick: BezimiennyGaming
Dywizja:  Platyna 5/4
Kontakt: Najlepiej dodajcie mnie do znajomych w lolu.
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do Duo Q ( min. Platyna 5 ) kto chce do końca sezonu wbić Diament i jest w stanie poświęcić minimum kilka godzin dziennie na granie.

Obowiązkowo ts3+Mikrofon.

Osobiście gram Mid/Jungle/Support.

Opublikowano

Nick: MrsTheFakeLips
Level: 26
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt: forum/gra/mogę podać gg
Dodatkowe informacje: Interesuje mnie znalezienie osób do pogrania normali na EUNE, mile widziane ogólne ogarnięcie i +16 :D 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Nick: T3chnic2
Level: 23
Dywizja: Nowe konto, bez rankedów etc. szkoda mi na to czasu. Wolę dla zabawy pograć normale już tylko ;)
Kontakt: Gra/forum
Dodatkowe informacje: yyy, aj lajk MID/ADC :D Osoby tylko 18+ (chyba, że jakiś naprawdę wyjątek) ;>

Opublikowano

Nick: ifinox
Level: 14
Dywizja: Challenger
Kontakt: Gra/Mam też GG
Dodatkowe informacje: Szukam kilku osób które zechcą pograć zwyczajnie normale. Nie gram za dobrze, jest to moje pierwsze konto, więc prosiłbym bez spin. Wiek przynajmniej 15 lat. Szukam głównie jednej lub dwóch osób do pogrania duo, gdyż samemu trochę nudno się gra. Jestem głównie wieczorami gdzieś od 16-21/22. Sam mam za 2 miesiące 17 lat, i lubię najbardziej grać Supportem, a zaraz potem jungle i mida. Mam mikrofon.

Opublikowano

Nick : na PW

Dywizja : Plat 3

Dodatkowe informacje : Szukam osoby, która pomoże mi wejść do D5 lub po prostu kogoś do grania duo w tym samym celu. Może grać na BoLu.

Opublikowano

Nick : bezsens

Dywizja : Brąz IV (z powodu troli i AFK, normalnie gram na silvera) 

Dodatkowe informacje : Szukam osoby, która pomoże mi wejść do Silvera oraz grania normali. Może mieć bol'a. Wiek 16+ z mikrofonem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...