Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) 

Chciałbym zaproponować założenie drużyny rankingowej 5v5 kiedyś juz do takiej należałem ale pod presja niepotrzebnych nerwowo rozpadla sie :/

Mianowicie szukam 3 osob do zgranej ekipy, chodzi tutaj o to aby wkoncu pograc cos drużynowo i na długo z czasem pomyslec o przystapieniu do jakichkolwiek turniejów.

Czego oczekujemy ? Ja jestem miderem natomiast mój kolega grywa adc i jungle na co wychodzi ze pocostaje nam do znalezienia : support, top lane, jungle/adc.

Czego wymagamy ? Mysle ze wiek nie gra tutaj roli ale miło by było gdyby osoby miały 15 - 16 - 17 lat, natomiast co do dywizji liczymy na gold - platyna - (jezeli kogos zainteresujemy to moze byc i diament w co watpie :P) 

To juz chyba tyle tak wiec osoby chetne prosze o kontakt najlepiej na lolu :P moj nick to : CND Liseł              ( tag po starej druzynie :( )  

Dziekuje i pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Wiosen7
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: G3
Kontakt: LoL

Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętej osoby do duo.Gram Topa/Jungle/ADC/Supporta.

Wymagania:Minimum Gold

Opublikowano

Nick Randolo

Region EUNE 

Level 30

Dywizja SILV 3

Kontakt forum lub gra

Dodatkowe informacje: Szukam teamu ranked/normal moje linie to ad mid/top/jungle  ts3 15lat

Opublikowano

Nick: xTh3BesTx lub PacoRabanne (Nick znajomego)

Region: Eu West

Level: 30

Dywizja: Poprzednie konto zostało skradzione, aktualnie składam 3 i 4 stronę run, chcę dobrze zacząć od następnego sezonu.

Kontakt: PaccoRabane1992

Dodatkowe informacje: Witam, mam na imię Marcin, 21 lat, jestem doświadczonym graczem. Poszukuje szczególnie utalentowanych osób do wspólnej gry na dłuższy czas.

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub skype podany wyżej.

Pozdrawiam Marcin ;)

Ts masz ?

LoL

Toplaner Diamond I 
HotS
Assasin Rank 1 

Opublikowano

Nick: RobieDobrzee
Region: EUNE
Dywizja: przynajmniej srebro
Kontakt: skype - adrrrian98, PW
Dodatkowe informacje: Poszukuje kogoś do grania normali, rankedów, oraz innych trybów (np. boty zagłady ;) ). Chciałbym również stworzyć drużynę rankingową do 3vs3 jak i 5vs5. Na początek kilka meczów dla zapoznania się z naszym stylem gry. Najlepiej w godzinach wieczornych/nocnych.

Opublikowano

Nick:Silver
Region: Turcja
Dywizja:G5, ale byłem G3 bo spadłem po przeniesieniu się na inny region 
Kontakt:W grze lub skype:slivero666 lub mogę pogadać na ts3
Dodatkowe informacje: Z racji tego że ten serwer jest zjebany to ciężko coś wygrać samemu i szukam naprawde ogarniętego gracza. Mainuje supporty i mida. Przegrałem ostatnio w uj gier i tu pojawia się pytanie. Czemu? O to i odpowiedź.

http://www.mpcforum.pl/topic/1247602-poziom-turcji/

Taktyke którą używam do grania supportami stosuje też na eune na smurfie i wygrywałem tam sporo gier bo od początku wakacji do końca ubiegłego tygodnia wbiłem G3. 

Jeżeli nie masz mikro nawet nie pisz.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nick: GresQu
Level:  30 
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver 1 50 lp 
Kontakt: lol/mpcforum
Dodatkowe informacje: 

poszukuje kogoś do gry z silver 1/2 ponieważ miałem już 3 serie do golda i nie moge za chu... wygrać nawet 1 meczu z tych serii xD 

Opublikowano

Nick:AveJerem
Region: EuNE
Dywizja: Plat V/IV
Kontakt: Gra, PW na forum
Dodatkowe informacje:

Witam, szukam ludzi chętnych do DuoQ(Diax-Gold) którzy mainują swoją linie jak i potrafią ogarnąć ją i mają spore doświadczenie na tej linii jak i w grze.

Szukam osób które mają oczywiście mikro jak i TS bo bez tego ani rusz.

Mainuje MID'a

Witam, szukamy ludzi do Team'u którzy są chętni do grania 5 vs 5 oraz w późniejszym czasie po zgraniu i wbiciu jakiejś normalnej dywizji w 5-tkąch wystartowania na ESL czy też innych turniejach.

Szukamy osób które mainują swoją linie oraz potrafią grać jeszcze 1-2 innych w razie braku kogoś na daną linie zamieniamy kimś kto także ogarnia tą linie.

Szukamy ludzi wszędzie oprócz praktycznie mida ;)

Wymagamy:

-Wiek 16+ najlepiej [Mutacja]

-Poczucie humoru

-Sporo czasu/Dużej aktywności w grze

-Posiadania TS3

-Doświadczenia (Nie chcemy dzieci które nie znają podstaw lub nie mają żadnego pojęcia co i jak)

-Mainowanie swojej pozycji (Spory wachlarz postaci na daną linie oraz obeznanie z nią)

-Bez żadnego flame'u i płaczu po przegranej linii czy grze...potrafienie dostrzegania własnych błędów i uczeniu się na nich

Oferujemy:

-Miłą atmosfere

-Ciekawych ludzi

-Sporą aktywność

-Graczy z doświadczeniem i potrafieniem nauczania się na własnych błędach

-Serwer TeamSpeak3

-Wiele innych

Jeżeli jesteś zainteresowany dodaj AveJerem i napisz ;)

Opublikowano

Nick: Ká Bum
Dywizja: Plat I/II
Kontakt: forum lub gra
Dodatkowe informacje: Szukam teamu do grania 5 vs 5 jak i 3 vs 3 , dywizja jest mi obojetna byle byla zabawa ^^

Opublikowano

Nick:SKT T1 MikeyD
Region:Kebaby
Level: 28
Dywizja: (Opcjonalnie)Brak zamierzam wbic platyne w seriach
Kontakt:kokslukasz1992 / skype
Dodatkowe informacje: Szukam kolego do SOLOQ na kebabach

//Najlepsza sygnatura na forum

Opublikowano

Nick:Biansh

Region:eune
Dywizja: ----
Kontakt:tylko w grze
Dodatkowe informacje:Witam serdecznie ja wraz z moim kolegą szukamy 3 graczy lola . A mianowicie jak dobrze wiecie zbliża się ten oto event : 

https://www.facebook.com/oplol5v5/photos/a.465401733604028.1073741826.465400166937518/488239141320287/?type=1&theater
Chcielibyśmy wziąć w nim udział . liczy się dobra zabawa i mnóstwo emocji .Mile widziany ts oraz wiek 16+ . Pragne przypomnieć że w turnieju są nagrody do wygrania tak więc jest o co walczyc . Jeśli jesteś zainteresowany napisz swój nick lub zaproś mnie w Lolu nick : Biansh
Poszukujemy : adc , supp , top . 

Opublikowano

Nick: boyaka18
Level:  30
Dywizja: (Opcjonalnie) S2/S3
Kontakt: PW na forum lub LoL :]
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do DUO lub Normali preferuje ADC więc szukam kogoś na pozycje Supp lub Jungle ;).

Opublikowano
Nick:  Andr0

Region:EUNE

Dywizja: platyna 3

Kontakt: lol / pw

Dodatkowe informacje: Szukam duo na poziomie platyny. Planuje wbić diament. Gram jungle>top>adc>support. Mam 19 lat.

Nick:  4ndro(smurf)

Region:EUW

Dywizja: GOLD 1(była seria do platyny)

Dodatkowe informacje: Szukam duo aby wbić platynę na west . Gram jungle>top>adc>support. Mam 19 lat.

Opublikowano
Nick:  remo13

Dywizja: sV 

Dodatkowe szukam kogos do duo przynajmniej silver ;) gram adc/supp only nieraz zagram na midzie ale rzadko. 

Age is just a number :)

Opublikowano

Nick: xxxx ( nie ma spolieru)
Dywizja: Gold V
Kontakt: pw tu , w grze
Dodatkowe informacje: Szukam osoby z VIP BOLEM , LECIMY PRZEZ MIESIĄC DO DIAMONDU )

Opublikowano

Nick: jhawkeyns

Dywizja: silver 2

Kontakt: skype - averfieldz

Dodatkowe informacje: konto mam zbanowane do 21 lipca, w tym czasie szukam osób do nabijania ZAPROSZEŃ.

Opublikowano

Nick:AkatsukiiLLEgaL

Dywizja:Gold II

Kontakt:priv tutaj, lolu badz skype:mateusz007441

Szukam kogos kto ma BoL vip do grania duosow

Mam 16 lat od osoby grajacej ze mna wymagam kultury I aby nie flamowala najlepiej gram na mid/top

Opublikowano

Nick: Tensa
Region: Turcja :D
Level: 30
Dywizja: Gold V na razie

Kontakt: PW lol lub skejp xleonidasx2 
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo żeby można było szybko ogarnąć platinum + bo samemu jednak ciężko, nawet na turkach :<

Opublikowano

Nick: Gawr0nn

Dywizja: silv 3. (nie gram rankedów jedynie trójki)

Kontakt: PW lol lub tutaj.

Dodatkowe informacje: Pilnie poszukiwana osoba do rozgyrwek rankingowych 3vs3 . Gwarantowany dosyć wysoki poziom, nie wymagany mikrofon no ale jak ktoś ma to można gadać na skype. Bo dobra komunikacja = wygrana . :)

;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...