Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osób do grania 5v5.

Szukam midlaner'a, top lanera, supporta i junglera

Nick: TheS43K

Dywizje Silver 5+

Kontakt: PW na forum tylko i wyłącznie. Odrzucam wszelkie zaproszenia. Porozmawiamy na ts'ie, poznamy się i zaczniemy razem grać!

Informacje: Będziemy mieli własny kanał(nie serwer). Wymagania: dobre, nieszumiące mikro i ogar w grze. Brak nerwów i kurw i flame. Kultura osobista, brak wyzwisk itd.. Co do wieku. Nie chce grać z dzieciakami, które mają piskliwy głosik i 10 lat. Myślę, że 15+

Treningi odbędą się na normalach i czasami na 3v3 jak nam sie bedzie nudzić.

Cel: Co do celu mam ochotę dojść chociaż do platyny.

Serwer: EUNE

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: XzbysioX
Region: EU Nordic
Level: 24
Dywizja: (Opcjonalnie) - 0
Kontakt: PW , LOL
Dodatkowe informacje:  szukam kogos do wspólnej gry 

Opublikowano

Nick: Entuzjasta Lam
RegionEU Nordic & East
Level: 30
Dywizja: Diamond 5
Kontakt: PW na lolu :q

Dodatkowe informacje: Gram na każdej lini, ale najlepiej mi wychodzi jungla i mid (Godyr & Lulu) :> Szukam jakiegoś teamu do piątek lub trójek

Opublikowano

Nick: Wiosen7
Region: EUNE
Dywizja: G3
Kontakt: LoL

Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętej osoby do duo.Gram Topa/Jungle/ADC/Supporta.

Wymagania:Minimum Gold

Opublikowano
Nick: Niedzwiadek5000

Region: Turcja

Dywizja: Unranked

Kontakt: LoL, Mpc, Skype Bartix8218

Dodatkowe informacje: Szukam osoby która ma 30 i umie grać ;) Dywizja silver +

Wymagania:Minimum Silver

<3

Koza Gold

Opublikowano

Szukam jakiegos przyjaznego premade do grania normali, jakichś porządnych ludzi którzy nie spinają, grają dla zabawy i mają czas oraz ukończone 18 lat.

Nick : x Angel Beats x
Mikro, ts, cursevoice, skype: tak,
Dywizja: Silver 5, nie lubię rankedów.
Wygrane 1550~gier normal,

EUNE

Szukam premade do gry 4fun bo obecna ekipa z którą grałem długo się rozpadła i w sumie nie mam z kim grać, a samemu LoL to piekło na ziemi. Pozdrawiam.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Nick: dordo12
Region: eu nordic east
Dywizja: platyna 2 ( 2 dni temu miałem serie do platyny 1 )
Kontakt: nie pisać na forum bo zaraz tu pewnie i tak bana dostane, kontakt w lolu, do znajomych zaproszenie
Dodatkowe informacje: Naprawdę mam już dość meczów, w których jestem skazany na próbę wykarowania 4 zjebów, dlatego chętnie pogram duo z kimś ogarniętym plat/diamond, żebyśmy byli mobilni i mogli wygrać większość meczów. Ze swojej strony mogę zagwarantować bardzo wysoki poziom gry i komunikacje ts3. Umiem grać wszystkie pozycje i mam 96 postaci. Jeśli ktoś ma poniżej plat 5 niech nawet nie pisze, bo takich propozycji nie rozpatruje :) Zapraszam.

Opublikowano

Nick: Badger92
Dywizja: Plat 5

Kontakt: pw forum lub w grze

Info dodatkowe: Szukam kogos do duo, dywizja nie jest najwazniejsza, preferuje przynajmniej gold. Warunkiem jest niezle kda i win rate.
Mainuje jungle i supp, moge grac na kazdej lini.
Chetnie dojde rowniez do jakiegos teamu.

Opublikowano

Nick: Neutroggen

Region: EUW

Dywizja: (Opcjonalnie): Silver 1

Kontakt: PW tutaj.

Dodatkowe informacje: A więc tak, ostatnimi czasy słabo mi idzie więc postanowiłem poszukać kogoś do DuoQ bo jak wiadomo, we 2 łatwiej wykierować :P Mainuje adc/top'a szukam jakiegoś dobrego i w miarę ogarniętego support'a/junglera (BoL mile widziany xD).

2lbi4xv.png

Opublikowano

Nick: Shimitru

Dywizja: Platyna III

Kontakt: PW tutaj lub w grze, 5997365 (gg)

Dodatkowe informacje: Mam 18 lat. Moge grac na wszystkich pozycjach jesli tego wymaga sytuacja, lecz mainuje mid i adc. Szukam osoby do grania rankedow duo. Ewentualnie jakiejs druzyny rankingowej. Nieopanowany rage podczas gry nie jest mile widziany, wyzywanie, afk, surr bo enemy team ma fb.. takim osobom z gory dziekuje. Najlepiej zeby ta osoba rowniez ogarniala swoja pozycje i zeby dywizje nie roznily sie znacznie od siebie (:

Opublikowano

Nick : Dämian

Region : EUNE

Dywizja : Platyna 5
Kontakt : Zapraszać w grze

INFO: Gram topa szukam teamu lub kogoś do grania normal game. 

Wymagany ts.

Opublikowano

Nick: manonxd
Region: NA
Dywizja: Gold IV
Kontakt: pisz na priv
Dodatkowe informacje: Hej, mam 23 lata, nie jestem nerdem, jestem przeciętnym facetem lubiącym czasem pograć w gierki. Pech chciał, że zaprzestałem znajomości z ostatnią znajomą. Dlatego szukam jakieś panny do grania i pogadania, a może nawet coś więcej ;p. Wygląd nie gra roli, wiek też, ale bez przesady xD. Mogę grać na każdym serwerze, ale główne konto mam na NA Pisz na priv, odpisze na każdą wiadomość.

Opublikowano

Nick: xVeith & xLothez
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie): Unranked
Kontakt: PW forum
Dodatkowe informacje: Szukamy teamu na normalne / rankedy

123

Opublikowano

Nick: Iwan Frontline
Dywizja: (Opcjonalnie): Gold 5
Kontakt: PW forum/gra
Dodatkowe informacje: Szukam teamu do grania teamowych rankedów + kogoś do normali/duo

Opublikowano

Nick:

TaiChiiWarrior
Region:

EUNE
Level: 

30
Dywizja: (Opcjonalnie)

Silver III
Kontakt:

Pw / gra / skype : TaiChiiWarrior
Dodatkowe informacje: 

Witam . Mam 19 lat , poszukuje kogos do duo normali / rankedow .

Preferuje mida , lecz poradze sobie na kazdej lini , posiadam mikrofon / skypa / ts3 . Duzo czasu spedzam przy lolu . Szukam kogos kto posiada dywizje  Silver V i wyzej .  Kogos kto ogarnia gre i gra na jakiejs z lini oprocz supporta . Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: NimKc

Dywizja: Gold V [ gram o wiele lepiej, nie jest to tylko moje zdanie ;) ]

Kontakt: gra / TS

Dodatkowe informacje: Szukam osób do grania nie tylko klasyków ale też rankedów teamowych. Obecnie jest nas 5. Wiek 16+

Opublikowano

Nick: Zainsteresowany podam na PW.

Region: Turcja

Dywizja: (Opcjonalnie): Bronze 3

Kontakt: PW na forum.

Dodatkowe informacje: Przeniosłem jakieś stare konto z nordica, jeżeli ktoś zechciałby wspólnie powbijać dywizje zapraszam na PW (main Silv 1).

2lbi4xv.png

Opublikowano

Nick: GrzechuPL857
Dywizja: (Opcjonalnie) Ja G4 szukam kogoś G+
Kontakt: w grze po nicku/tu pw
Dodatkowe informacje: Gram topa/jungle/adc mam 15lat ts/skype.

Opublikowano
Siemka, uczę się grać topa i szukam teamu. Nie chce się uczyć na normalach bo prawie zawsze ktoś mi zabierze toplane.

Nick : Dämian - zapraszać
Opublikowano

Nick: Thrienvor
Dywizja: (Opcjonalnie) B3
Kontakt: PW/Gra/Skype ronter1995
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo, grania normali jak i rankedów!

Opublikowano

Nick: Podam na Pw
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver 3
Kontakt: PW/Gra/ts3 
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo, grania normali jak i rankedów! również dróżynowych mój majn to linia adc only ;] szukam kogoś kto będzie grał z pomocą wycerowania całego teamu (silver mnie znudził ;])  może to być support (który umie grać na tej pozycji i nie stoi tylko w krzakach -,- ) lub jungler czy mid 
Dołączę również do ranked teamu (ogarniętego) na wyżej podaną pozycję kontakt na pw wraz z nickiem i później adres ip. ts'a  ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...