Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Cópy
Region: EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie) : Ogólnie - Plat II / 22 lv - robię smurfa
Kontakt: gr /pw
Dodatkowe informacje: Poszukuję adc do carry, mainuje supporta.

Opublikowano

Nick: BOT Zyra
Level: 30
Dywizja: gold V
Kontakt: w grze
Dodatkowe informacje:

Szukamy osób, które chciałyby pograć piątki rankingowe. Bez spiny, na luzie, przecież jak coś nam nie pyknie to końca świata nie będzie, ale fajnie byłoby też coś wygrać :)

Wymagamy jednak min. dywizje silver 2, 18+ lat i oczywiście TS wraz ze sprawnym mikrofonem, żeby się jakoś komunikować.

Opublikowano

Witajcie :)

Nick: Impliqué
Region:EUNE
Level: 30
Dywizja: Gold I
Kontakt: W grze lub na forum.
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do DUO na poziomie gold + :)

Gram na wszystkich pozycjach tylko teraz aktualnie teamówki 3v3 i to dla zabawy ;)

Szukam kogoś na powazniejsze granie z wmiarę dużą spiną żeby coś osiągnąć :)

TS3+

Po więcej zapraszam na PW. Jakoś się dogadamy.

4043121350.png

Opublikowano

Nick: Kiubi22
Dywizja: plastic 3

Kontakt: W grze 
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do DUO ,prefer supp ale moge grac i na midzie/adc, chetnie zagram duo bot ,potrzebny tylko ogarniety adc

Opublikowano

Nick: Exiell

Regin: EUW

level: 27

Kontakt; PW

szukam 4 osób do grania normali na EUW, najlepiej 16+ obojętny ogar, chodzi tylko o wygrywanie jak największej liczby gier w celu jak najszybszego wbicia 30lvl.

Opublikowano

Nick: Elfonek
Dywizja: GOLD 5
Kontakt: PW tutaj lub w grze,
Dodatkowe informacje: Mam 17 lat. Szukam kogoś do duo. Jest to moje 2 konto :) W 4 sezonie Platyna.
Szukam osób z ts3. Main Adc.

@ref

Mogę też zagrać w jakiejś drużynie :)

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

Nick:(Opcjonalnie)
Level: 30(Oczywiste)
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt: GG(13258070),forum(pw)
Dodatkowe informacje: Szukam team'u.. oraz ludzi do pogrania normali 4fun(16+) ,jestem leśnikiem ....ale mile widziana inna pozycja ..mogę grać wszędzie.

19 lat,gram 4 lata zajmuję się aktualnie elo boosting'iem ,nie posiadam własnego konta już ,ale mam na czym grać w s3 byłem w challenger'rze na serwerze EUW,aktualnie gram komercyjnie w lol'a 4fun od 2 lat nie grałem rankedów na własnych kontach.Planuje grę na Tureckim i wbicie tam wysokiego diamentu ,więc jeśli ktoś również będzie tam zaczynał ,a chciałbym wspólnie pograć to nie jestem niczemu przeciwny.Piszcie a się dogadamy

Main'y:Lee Sin(wbiłem nim do chall'a mój ulubiony champ w lidze legend),vayne,zed,thresh,yasuo

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nick:Miki349

Level:30

Dywizja:S3

Kontakt:MPC/LOL PW

Dodatkowe Informacje:Preferuje topa/jungle/suppa , na suppie mainuje Leone ostatnie 5 gier pod rząd leona na suppie i 5 Wygranych <3  Takze najlepiej aby jakis ADC ogarniety sie zglosił do duo ;)

Opublikowano

Nick: pw
Dywizja: plat na koniec s4
Kontakt: forum
Dodatkowe informacje: Poszukiwany support oraz midlaner to teamu. Za niecałe pół miesiąca startuje turniej, na którym celujemy w nagrody. Przez ten czas chcemy się zgrać i trochę potrenować. Wymagam mikro i skype/ts, oraz:

Od midlanera: dobre umiejętności, dywizja min. diamond

Od supporta: dobre umiejętności, szeroki champpool, min gold.

Opublikowano

Nick: Rîv (Lepiej skopiować)
Level: 7 (smurf)
Dywizja: (Opcjonalnie); -
Kontakt: - 
Dodatkowe informacje: Przyjmę każdego. Zależy jedynie na wygrywania normali w grupie.

Opublikowano

Levelowanie konta !

Nick: Fire Dovahkiin
Region: EUNE
Level: 1+
Dywizja: 
Kontakt: Gra lub wiadomość na MPC

TeamSpeak obowiązkowo ;)

Opublikowano

1.png
Witam serdecznie moje imię to Daniel.
Mam 19 lat i na co dzień pracuję jako webmaster.
Pragnę znaleźć duo pokroju D3/D2 zależy mi na tym by był to jungler.
Aktualnie znajduje się w D3 70 lp.
Sezon 4 skończyłem w master tierze.
Jestem uznawany za jednego z najlepszych Xerathów w Europie.

Kontakt :
Teamspeak : ts3.lol-pl.pl (hasło na serwer : safets )
W grze : taste joint

2.png

sygna.png

Opublikowano

Witam. Szukam osoby do duo grającej na EUW, minimum Gold w sezonie IV.

Nick: Aerimv2 

Serwer: EUW

Dywizja: Gold I sezon IV Platyna II pre-season V

Dodatkowe informacje: Szukam najlepiej midlaner/jungler, sam gram jungle i ADC, ale w razie potrzeby pójdę na inną linię. 

Kontakt: W GRZE.

Opublikowano

Witajcie 

Poszukuje osób do DRUŻYNY - SpeKtruM

Mianuje Jungle/Suppa/Topa

Mam 18 lat

Dywizja:Silver3

Kontakt PW na MPC lub na lolu (Miki349) EUNE

Oferuje:

Własny TS  (Kanał VIP+ mam SA)

Miłą Atmosfere i Wiele godzin grania ;)

Oczekuje:

-Minimum 16 lat 

-TS-a

-Ogarnięcia swojej Linii jak i Postaci 

-Używania mózgu 

Opublikowano

Witam ;D 
-- Poszukuje l teamu 5v5 rankedowe  :D 

Zależy mi na ogarniętych ziomeczkach, którzy wiedzą co robią :D

Nick w gre - luffino oczywiście EUNE :D 
Dywizja Platynka V i tak siedze już tydzień nie ma bata z tego wyjść i dlatego szukam drużyny :)  :D

Opublikowano

Nick: Elfonek
Dywizja: GOLD 1
Dodatkowe informacje: Mam 17 lat. Szukam kogoś do duo. Jest to moje 2 konto :) W 4 sezonie Platyna.
Szukam osób z ts3. Main Adc.

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

Witam szukam osób do gry :D

Nick: IchigoYamamoto - 30 lvl bronz 1 , mogę pograć duo z kimś z brązu bo sam jakoś dobry nie jestem więc żeby przeciwnicy za bardzo mnie nie cisnęli

Nick: JAPNobunaga - 9 lvl, do wbicia 30 lvl można normalne i aramy

Kontakt: Skype -  krzysztof.jakob2 lub w grze

Dodatkowe informacje: Lubię grac top/jungle>support/adc>mid, gram 4fun, 

Zaraz wychodzę na dwór to tak o 20 mogę grać gdzieś do 3 może dłużej. Potem od rana do wieczora mam czas zależy czy gdzieś nie wyjdę :D

Pozdrawiam.

Opublikowano
Nick: BlayDee

Dywizja: GOLD IV

Dodatkowe informacje: Mam 21 lat. Szukam kogoś do duo, najlepiej support. Main Adc. Tylko 16+ z TS3

sygnae.jpg

Opublikowano

Nick: Riven Reaven
Dywizja: Platyna I
Kontakt: forum albo in game
Dodatkowe informacje: Moim mainem jest thresh - głownie gram jako support albo ad carry. Na topie mogę grać jedynie Riven :)

Poszukuję kogoś do grania DUO ewentualnie teamu, który wie czego chce. 

Opublikowano

Witam. Tworzę właśnie team rankingowy i szukam dobrego MIDa. Wymagana div: co najmniej platyna 3. Chętni kontaktować się na lolu. Mój nick to: KDA Bleak

Opublikowano

Nick: Impliqué
Dywizja: Platyna V
Kontakt: Forum lub w grze.
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do duo na stałę. Po więcej zapraszam na PW :) Mam parę pytań. Na wasze też chętnie odpowiem.
Może być również dziewczyna.

4043121350.png

Opublikowano

Nick: Rolus2000
Dywizja: Platyna II
Kontakt: W grze
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do duo, która jest ogarnięta i się nie spina.Wiek nie ma znaczenia byle by był po mutacji (ja mam 18).Od nie dawna zacząłem mainować adc, ale nie zależy mi na kimś kto mainuje supporta może to być każda inna linia byle by pograć.Minimum plat V

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...