Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: SerusssMc
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: Silver 5 
Kontakt: w grze lub na forum
Dodatkowe informacje: Jestem w silver 5 przez ciągłe trolle albo bot feeduje albo afk albo po prostu focusują tanków ,,, 
szukam kogoś z gold platyna diament itd który mi pomoże trochę ugrać ;)

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Lolmicb12

Region:Eune

Level: 22

Dywizja: (Opcjonalnie) ---

Kontakt: w grze

Dodatkowe informacje: szukam kogoś do gry na pozychi supp mainuje jungla i adc ew.top

Opublikowano

Nick: KociaczekKC
Level: 30
Dywizja: Brąz II
Kontakt: Pw w lolu
Dodatkowe informacje:
Szukam osoby która potrafi grać, najlepiej adc aby łatwo można było carrować mecze we dwójkę i wyjść z tego elohell. 

Coś o mnie: Gram na midzie, prawie zawsze wygrywam linie i mam statystyki na +. Mam 19 lat, za 12dni będzie 20.

Wymagania: Minimum 16lat lub mutacja, posiadanie sprawnego mikrofonu, oraz ts3 lub skype. Umiejętności grania na adc lub jungle, oraz przy np. przegrywaniu meczu nie poddawanie się i chodzenie afk tylko granie dalej (ten mecz ze statami 24/5/10 był prawie że nie do wygrania, riven na topie nafeedowała, bot nafeedował, a ja sie spokojnie wyfarmiłem i jak widać wycarrowałem :D) Każdy mecz da się wygrać! :)

Moje ostatnie kilka gier:

Wygrana (Akali) 24 / 5 / 10 - multikill: 3

Wygrana (Akali) 17 / 14 / 13 - multikill: 2

Wygrana (Miss Fortune) 11 / 4 / 11 - multikill: 3 (ten 1 mecz musiałem zagrać na adc, bo pick order -.-)

Przegrana (Akali) 15 / 13 / 6 - multikill: 2

Przegrana (LeBlanc) 12 / 10 / 5 - multikill: 1

Przegrana (Akali) 23 / 13 / 16 - multikill: 2

Wygrana (Akali) 16 / 8 / 3 - multikill: 4

Ps: Akali gram najczęściej, oraz miałem już nią nie jeden raz pentakill'a. W tym sezonie aktualnie tylko 3, 1 na rankedzie i 2 na normalach.

Na chwilę obecną do 15:30 jestem na lolu to możecie pisać, później będę dopiero po 24:00.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Nick: ForeverMario

Region: EUNE
Dywizja: Srebro V
Kontakt: PW w grze/skype mateuszb952, lub po napisaniu w grze mogę wejść na określony team speak :)
Dodatkowe informacje: Szukam teamu, z którym moglibyśmy coś osiągnąć.

Startować w turniejach (go4lol i nie tylko). Cwiczyć no i oczywiście zapoznać. 

Jako że nie lubię się rozpisywać użyje mojego ulubionego zwrotu "Just try me" :)

Coś o mnie: Cześć jestem Mateusz, mam 18 lat (rocznikowo 19) moją ulubioną linią jest support, 

Uważam, że gram lepiej, niż jestem w dywizji, bo nigdy mój team nie może się zgrać. 

Chcę znaleźć ranked team i przede wszystkim się rozwijać.

Uważam, że śmiało dam sobie radę z przeciwnikami z wyższych dywizji (grałem często ze znajomymi gold/plat+)

Opublikowano

Team Rankingowy szuka 2 osób na pozycje : Adc / jungle  min. Srebro xD 

zagrane 4/5 - wygrane 3 ( jak narazie )  - z Tymczasowym squadem:) Lecz mam zamiar grać więcej rankedów z Teamem 

a Komunikator - jak sie sprawdzicie to będzie :)     (skype)

pisać na PW :)

32984651300858722438.png

Opublikowano

Siemka

Nick: Madam Revi

RegionEUNE

Dywizja: (Opcjonalnie): aktualnie unranked <kwestia tego ,że mam dość kultury na rankedach a raczej jej braku > w s2 byłam w silver 4 niestety z tego samego powodu :/ 

Kontakt: na forum priv albo na lolu <invite >

Dodatkowe informacje:  jak chcesz pograć for fun to pisz ;>nie mam swojego maina ;p mogę grać każdym ,prawie każdym xD<tylko nie jungle... chyba ,że chcesz mnie nauczyć bo nigdy nie grałam^^> lubię grać supp i wspierać swojego adc ;3  Mogę pogadać na ts'ie ;) 

Pozdro

nieaktualne

I'll support u, so u can carry me ♥

Opublikowano
Mam mały apel do naszej pięknej płci, potrzebuje jedną zawodniczkę (oczywiście płci żeńskiej) do turnieju walentynkowego ESL 2/2. 

Aktualnie mam plat II. Gdyby jakaś pani była zainteresowana to proszę o kontakt priv.

Jedynym wymaganiem to posiadanie komunikatora głosowego (skype/TS3).

Nick: Priv

Server: EUNE

Dywizja: Plat II

Pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nick:TheWitt
Region:EUNE
Level: Najwyższy
Dywizja: Plat 2
Kontakt: LOL i MPC
Dodatkowe informacje: Szukam osoby +gold 5, która ogarnia siedzienie na jungli 3 vs 3 

Medium_eune_59_5_text.png

Opublikowano

Nick:Shanboos
Level: N30
Dywizja: silver 3 WEEEEEE
Kontakt: LOL, MPC skype (satan.ista)
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do rankedów, mainuje się teraz na adc, od dwóch dni, jeśli będzie potrzeba pójdęna każdą linie :D

Opublikowano

Nick: xxxx
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver II, S3 Gold V
Kontakt: GG lub PW na forum
Dodatkowe informacje: Gram na wszystkich pozycjach, lecz moją najsilniejszą stroną jest adc i support. :)

Opublikowano

SZUKAMY GRACZY DO TEAMU Crash And Burn 3VS3

Szukamy graczy do teamu, mamy nowy team, w teamie znajdują się 3 osoby, gramy na poważnie, chcemy wygrać 5 gier in a row, czyli 5 pierwszych gier, żeby był goldzik, a może potem na poważnie dalej:) Szukamy gracza z dywizją gold + My jesteśmy z silvera, ale nam wylosowało drużynę z czelendżera GG WP. Mikro nie obowiązkowe porozumiewamy się pingami, oraz pismem. Mój nick : MateuszMesiu

Kontakt : w grze lub na forum

Chcemy gracza, który ma dużo czasu na poświęcenie tej grze, również żeby miał dużo postaci. Wiek nie gra roli, wystarczy dobre ogarnięcie i gg wp :)

POZDRAWIAM

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Nick: Jamajkas
Region: EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie) B4
Kontakt: gra lub pw
Dodatkowe informacje: szukam kogos kto wycaruje mnie na silvera, ciagle trafiam na trolli, a sam nie gram na tyle ok zeby carowac kazda gre, jesli trzeba zaplace nawet skorkami na sam koniec. 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nick: Kafellsino
Dywizja: (Opcjonalnie): Silver IV
Kontakt: LoL: Kafellsino , Skype: dark11298
Dodatkowe informacje: Mainuje Mida i Jungle, ew top, szukam ludzia do duo, który pomoże wyjść z silvera, miałem dużo kont, gwarantuje wspaniałe towarzystwo, Kacper, 15 lat

Opublikowano

Nick:ZG NuB

Dywizja: Platyna IV pod koniec sezonu mam nadzieję na diament V albo i wyżej :)
Kontakt:Na grze najlepiej :)
Dodatkowe informacje: Gram na supporcie od 2.5 lat, szukam jakiegoś w miarę ogarniętego teamu no nie wiem dywizję np: Gold-silver, bo wiadomo, że w grze przede wszystkim chodzi o fun :), tak więc osoby zainteresowane proszę o kontakt :).

Opublikowano

Witam, szukam ogarnietego supporta który pomoże mi carrowac gry : najlepiej (Thresh, Leona)  sam gram Jinx i Varusem :)

Nick : Pudi24pl

Region : EUNE

Level : 30

Dywizja : Silver IV i cały czas idę w górę 

Kontakt :  PW / TS / GG : 9328969 / W GRZE

Wymagania : Mniej więcej ta saka Dywizja / +17 / no i dobry humor :)

Mój Lolking :

http://www.lolking.net/summoner/eune/35434431

Potrafię carrowac gry lecz nie sam, i dlatego potrzebuje suppa który wie o co chodzi

64l7.png

Opublikowano

Nick: kubixo10

Region:Eune

lvl:30

Dywizja brąz IV -.-

Kontakt: gra/pw

Dodatkowe: szukam ludzia/ludziów do teamu/duo jestem czlowiekiem kompromisowym gdzie mi kaza tam pójde :D gram od połowy I sezonu ( głownie to sezon I i potem duza przerwa w sezonie I miałem silver w 2 nie zabardzio połapalem sie z  dywizjami i za nim ogarnelem to byłem w brązie )  umiem jako tako wycarrowac gre , ale raz ze nieraz mi ping skacze a dwa samemu nudno a szczerze powiem ze jak gram z polakami to sie ze wstydu ich wypieram :D

Opublikowano

Nick : PucXD

serwer: EUNE

dywizja: silver 4(straszne nooby)

szukam kogos do grania duo samemu strasznie trudno sie wybic a z kims wiadomo zawsze lepiej. Preferuje mid lub support. Zapraszac i gramy :D

Opublikowano

Nick:OverCreed
Level:30 
Dywizja: W tamtym sezonie Silver II A teraz Bronz II -.-
Kontakt:Pw lol, pw MPC 
Dodatkowe informacje:Szukam teamu rankingowego (Gram mid/top/jungle)

Opublikowano

Nick:ferdek12

Szukam Ludzi do rozrywek druzynowych 5 vs 5. Nie gram rankedow poniewaz jest to nie oplacalne.Zbyt  duzo trolli,Nobow itp. Chetni pisac.Nie chodzi kto ma jaka Dywizje lecz jak ogarnia. Ts/Skype

Opublikowano

Nick: Heartbr3aker
Region: Eu west
Level:  30
Dywizja: Silver 5
Kontakt: Nie uzywam typu skype, czy gg. Ewentualnie na lolu spedzam czas
Dodatkowe informacje: Dominuje wszystkie lane gram bardzo dobrze u mnie w histori nie znajdziesz statow ktore beda pokazywac ze feeder =)

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

Nick: Axeallll

Dywizja: Bronze III ( nie mogę się wybić bo sie trolle trafiają....)

Kontakt: Skype: kacper.nowak99

Dodatkowe InformacjeL Mam 15 Lat , mainuje jungle lee sinem i caitlyn adc. Chętnie bym z kimś ogarniętym pograł bo same pedały na tych rankedach grają.

Opublikowano

Nick: Lirnen (a niby kur inaczej?)
Region: EuNe niestety ;d
Level: pro highest lv TOP1 30lv
Dywizja: Gówno x3
Kontakt: pw na LOL, potem jakiś skype
Dodatkowe informacje: Lubie czasem pofeedować, szukam podobnego prosa do mnie co by gał duo i nie tylko ;d, najbliższy czas mam jutro od 14,00

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...