Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciężko się przyzwyczaić do innej gry jak się grało w Metina2 ponad 5 lat...

Oni dzięki nazwie i nazewnictwie w grze promują się bo wiedzą, że Metin to bardzo popularna gra i gracze z niej nie uciekają.

Ja na razie mam 34lv ale cały czas mnie jakoś odciąga wszystko od tej gry, nie mogę się do niej przyzwyczaić, głównie do takich gier jak WoW, 4Story itp.

Metin2 to klasyk, którego żadna inna gra na podobę nie przebije.

Hmm może i metin2 to klasyk ale teraźniejszy M2M o teraźniejszej nazwie MagicToMaster jest warty polecenia i jest bardziej związany z metinem2 niż to coś oczywiście to też przeglądnę żeby nie było że spamie ale gry typu wow nie lubię czy też 4story także nie wiem czy opłaca się ściągać poczytam sobie kilka opinii to stwierdzę :P

Opublikowano

Hmm może i metin2 to klasyk ale teraźniejszy M2M o teraźniejszej nazwie MagicToMaster jest warty polecenia i jest bardziej związany z metinem2 niż to coś oczywiście to też przeglądnę żeby nie było że spamie ale gry typu wow nie lubię czy też 4story także nie wiem czy opłaca się ściągać poczytam sobie kilka opinii to stwierdzę :P

Nie czytaj opinii bo większość to przepisane tego samego co przeczytali. Pobierz to ma 780MB bodajże i zobacz. Ja tak zrobilem i mi sie spodobało w chuj

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear Players,

We bring you a piece of good news!

The new hoster is ready and testing has begun about 2 hours ago. Everything seems to be fine. We wanted to start the server immediately but understanding the complexity of how DNS changes may take effect from 1 hour to 48 hours, we decided to wait for a while before opening the game server to public. This is also for us to do more checking so as to avoid any mishap before we open it to public. You can be assured that most of the Team members are working hard over the last few days; sleepless nights and an apologetic feeling over the disappointment of everyone.

With the new hoster and a new firewall security, we hope there won't be any more issues with DDoS or any form of attack to bring down the game.

We thank you for your precious support and truly appreciate for all your patient.

We will inform about compensation later on.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Gra jest bardzo dobra.Lepiej nie sugerować się opiniami o braku powiązania z metinem 2.Jest to nowa gra,bardziej rozbudowana.Polecam po prostu ściągnąć i trafić na moment,kiedy servery będą ON :D

=========================================================================================

Opublikowano

Gra jest bardzo dobra.Lepiej nie sugerować się opiniami o braku powiązania z metinem 2.Jest to nowa gra,bardziej rozbudowana.Polecam po prostu ściągnąć i trafić na moment,kiedy servery będą ON :D

Jedynie jakie moze miec powiazanie to, ze ma podobny rozmiar clienta niektorych serverow xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ja nie pogram bo mam błąd, hehe.

Mianowicie, te serwery jak sie odpala gre,

jest tylko Rise, a po "Start Gam", wywala error o wybraniu serwera, co jest dziwne bo wybralem <beka> :D

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Ja nie pogram bo mam błąd, hehe.

Mianowicie, te serwery jak sie odpala gre,

jest tylko Rise, a po "Start Gam", wywala error o wybraniu serwera, co jest dziwne bo wybralem <beka> :D

Przekładają wszystko na nową maszyne itp

175001456602037225492.gif

Opublikowano

to nie jest metin2, gm tlumacza ze ten czlon w tej nazwie to wynik tego ze metin jest pochodna od slowa meteor, a meteoryty faktycznie w grze wystepuja i wypada z nich w miare eq, niemniej do ubicia sa ciezkie

who cares?

Opublikowano

Co do meteorytow to nie wiem jakie trzeba miec eq by ubic te moby ktore respia sie z meteorytu.

Mialem 35 lvl priestem i znalazlem meteoryt 35 lvl no to 1 skill w niego 2, 3 i wyskoczyly mi 2 moby dostalem 3 hity i padlem :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Co do meteorytow to nie wiem jakie trzeba miec eq by ubic te moby ktore respia sie z meteorytu.

Mialem 35 lvl priestem i znalazlem meteoryt 35 lvl no to 1 skill w niego 2, 3 i wyskoczyly mi 2 moby dostalem 3 hity i padlem :D

Na dużych potkach ubija się je bez problemu :).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Według mnie ta gra to takie 4Story 2 xD Taka odnowiona wersja. Strasznie podobna

to po prostu kolejny klon wowa ;) a patrzac na 4story, ta gra jest duzo latwiejsza.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...