Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo! Skiny/AutoChat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam proble a chodzi i przycis "jogar" (u mnie pisze PLAY lecz to nie to) jak włącze normalnie LoLa ze skrótu leci bez zadnego patcha , lecz jak odpalam gre przez "jogar" to wyskakuje mi patch... nie jest on problemem bo mam czas , tylko chodzi za mną pytanie dlaczego tak? Moze mi ktos to wytłumaczyc ( czyzbym mial zmienioną sciezke )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie działa mi bo mam dziwne "e" w nicku, ktoś pomoże?

co trzeba zrobić by to działało, prosze pomóżcie, może dodać tą literkę do używanych gdzieś tam w opcjach w jakimś pliku txt, ale gdzie, pomocy!

Opublikowano

da sie zrobić tak żeby moja drużyna nie widziała timerów w jungli

a ja chce je widzieć

Przecież to nie możliwe żeby twoja drużyna widziała timery ? Własnie o to chodzi ze tylko ty je widzisz ? Myle sie ?

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Czy mozna za to dostać bana ?

Jeżeli na czacie będzie Ci ten program wypisywał respawny z dodatkiem (MK JOGO), a dostaniesz kilka reportów, lub ktoś napisze do supportu to możesz dostać.

Za skiny już nie.

P.S

Nie mogą tego wykryć, bo w kliencie nie ma anty-cheat'a.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

nie działa mi na Windows 7 x64 Ultimate, co dziwne, bo na lapku z Windows 8.1 x64 Enterprise działa bez zastrzeżeń, ktoś wie co robić? ( bawiłem się w Właściwościach/Zgodnościach itd. i nic nie działa ). Problem polega na tym, że tylko skiny nie chcą się załadować, reszta opcji działa

Opublikowano

siema mam problem z jungle timerem wyświetlaja mi sie nieprawidlowe dane ze znakami np jak mamy 2.30 to mam 1$7//. i za cholere nie wiem o co chodzi. Jak by ktoś pomogl to bylo by mi milo :)

Opublikowano

A mi wszystko działało do czasu, a teraz program niby działa, a skiny się nie załączają, nie ma splasha ani w grze.

Najlepsze jest to, że nie działa na moim głównym koncie, a na każdym innym jest okej.

Wie ktoś, o co chodzi? Dodam, że jungle timer działa poprawnie, tylko skiny nie.

(Nie jest to zależne od komputera, z jakiegokolwiek dojścia nie działają)

Mam "o" z dwoma kropeczkami i "i" w nicku, to jest zależne od tego?

"Nie ufajmy aortom."

Opublikowano

Chciałem zobaczyć czy faktycznie skiny dzialają, ale akceptuje skina i niestety nic się nie dzieje.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...