Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo! Skiny/AutoChat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie, skoro nikt nie odpowiedział mi na moje pytanie w ciagu 8 dni, mam prośbę do twórcy tematu o wyjaśnienie mi krok po kroku co teraz mam zrobić...

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie, skoro nikt nie odpowiedział mi na moje pytanie w ciagu 8 dni, mam prośbę do twórcy tematu o wyjaśnienie mi krok po kroku co teraz mam zrobić...

A ten program, posiada skóki klasyczne?

Mam jeszcze jeden problem: (Nwm wgl jak zrobić SS'a, więc sry za to :/) Tak więc w drugiej zakładce (Trocar Skin), po naciśnięciu wyskoczyła mi tabelka, co mam tam wpisać? (Mam wpisane : C:/Users/Marek/Documents/lol.launcher.exe) Niestety nie działa, i nie wiem teraz co dalej :/

W tym polu wpisujesz nazwę championa, jeśli chcesz go szybciej znaleźć..

puukgVI.png

2hard4u?

Opublikowano

Ty chyba mnie nie zrozumiałeś, tego co na poradniku u mnie NIE MA. Gdy wchodzę w zakładkę "Trocar Skin", wyskakuje mi jakas tabelka, do której mam coś wpisać a pytam się co?!

"2hard4u?"...

Opublikowano

Dlaczego nie mogę sie zarejestrować? próbowałem już wszystkich możliwych opcji... Nazwa jest inna niż hasło.... post-582132-0-44726900-1385133592.png zmieniałem już wiele razy nazwę użytkownika i nic nie dało. z mailem jest podobnie, wpisywałem swoje trzy e-maile i kazdy błędny

Opublikowano

Też macie białą otoczkę wokół championa jak wybierzecie skina?

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Opublikowano

Jak wam teraz nie działa, to nie będzie, mi wszystko chodzi pięknie, nawet Pulsefire Ezreal (choć z początku error). Rejestracja też bez problemów, autor tuta wyjaśnij wszystko najłatwiej jak to możliwe.

Jak wam nie działa, to odpalcie TYLKO MK Jogo i kliknijcie JOGAR (duży czerwony przycisk). Potem się logujecie i powinno śmigać.

Opublikowano

Można jakoś zrobić , żeby ktoś widział mojego skina ? Mam na myśli , że np posiadam do Catilyn (Safari caitlyn skina ) ale chciałbym widzieć na SWOIM monitorze Offcier Catilyn.
Jest taka możliwość jak była w lolskins ?

Opublikowano

Można jakoś zrobić , żeby ktoś widział mojego skina ? Mam na myśli , że np posiadam do Catilyn (Safari caitlyn skina ) ale chciałbym widzieć na SWOIM monitorze Offcier Catilyn.

Jest taka możliwość jak była w lolskins ?

Nie, to podmienia tylko pakiet domyślnego skina.

Opublikowano

Nie działa na x64 bit :)

Działa, mi działa wszystko(a mam windowsa 64-bitowego) Mam ustawionego skina na dokładnie każdej postaci i na każdej mi działa puki co(choć nie testowałem 100% jeszcze), czasem są tylko pojedyńcze wpadki jak np. championship riven i jej Q jako jedyny skill zostaje nie zmieniony, ale mimo wszystko cała reszta działa(na razie jedyne co zauważyłem co nie działa w 100 procentach).

Opublikowano

Takie pytanko, przy TPA Oriannie mam splash arta normalnej Orianny. Czy po zaznaczeniu tego będzie działać normalnie TPA?

Nie mam możliwości teraz sprawdzić, wie ktoś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak gdzieś słyszałem o MK Jogo, ale nie wiedziałem co to.. Teraz już wiem :D

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Opublikowano

to jest bezpieczne nie ma katelogera??

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...