Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo! Skiny/AutoChat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Program fajny, tylko wkurzają te komunikaty, które piszesz swojej drużynie po portugalsku. :s

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Program fajny, tylko wkurzają te komunikaty, które piszesz swojej drużynie po portugalsku. :s

Można to wyłączyć. Autor napisał "wyłączenie nie potrzebnych funkcji" i tam masz pokazane jak to wyłączyć.
Opublikowano

Kurde, czy jest możliwość wzięcia skina (kupionego, żeby inni widzieli. Np.TPA Ez) i wybrania w programie Pulsfire Eza (mając na sb TPA), żebym ja go widział? Wybieram w grze TPA Eza, w programie Pulsfire...W grze widzę TPA :(

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

uP@ nie musisz miec custom

@xup działają mi wszystkie skiny:P

@down źle napisałem "custom"

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

uP@ nie musisz miec castum

@xup działają mi wszystkie skiny:P

chyba classic

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli nie widziccie splash artów i jak pickniecie postać na dole po prawej nie ma twojej postaci, to włączacie mk jogo i u gory macie jOGAR i przez to odpalacie gre i ine trzeba szukac swojej postaci, bo klikasz i juz skina mozna D:

Opublikowano

Mam pytanie, czy widać takie efekty, których w lolskins nie było? Przykład - E (sztandar) Jarvana był taki sam jak na normalnym skinie, grając War Kingdom, czy wall Anivii, topór Olafa na ziemi itd?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Mam pytanie, czy widać takie efekty, których w lolskins nie było? Przykład - E (sztandar) Jarvana był taki sam jak na normalnym skinie, grając War Kingdom, czy wall Anivii, topór Olafa na ziemi itd?

Czy tak trudno sprawdzić?

Opublikowano

Czy tak trudno sprawdzić?

Ja się tylko pytam ;/

Lol, jesteś toksyczny troszkę.

dalej :D

Opublikowano

To jest to samo co lolskins czyli u niektorych postaci animacje sa zepsute np bierze sie legendarnego skina do udyra a jak sie uzyje skilla to on sie przemienia w normalnego udyra to jest samo co w lolskinie

Opublikowano

mi wszystkie skiny działają poprawnie, udyr, ez, noc, j4, potem cho obczaje ;c

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Mi tez napoczatku dziala ale pozniej jak uzywam skilla to zamienia sie w normalnego udyra

A mi działa całkiem spróbuj włączyć lola przez przycisk u góry Mk joga pisze Ci tam "JOGAR"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...