Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo! Skiny/AutoChat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobra rzecz, sam z tego korzystam i jestem zadowolony. Połączone LolPlus+ z LolSkins. Like za udostepnienie.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale nie przeczytałeś (pewnie) do końca pytania. Ja się pytam dlaczego na customach mi działa np. kula orianny a na normalach/rankedach nie. Bo jarałem się strasznie jak próbowałem na customie jarvana (ten na koniu, zapomniałem nazwy :D) i działało q,w,e,r a na normalnym meczu q i r nie działało ;/. Większość skinów działa tylko nie wiem jak z r fizza.

Przeczytałem do końca, a ty sam sobie przeczysz. Skoro działa na customie a na rankedach nie to znaczy że program ma jakieś błędy i nie do końca działa.

Mi jak narazie wszystkie skiny działają i na normalach jak i na rankedach

Opublikowano

OMG!! WPisałem podczas rejestracji nick taki jak na eune i na pbe tylko że hasło dałem takie jak na pbe a nie na eune i teraz nie mogę się logowac z tym programem na eune tlyko mnie przełącza na PBE a jak wpiszę hasło do eune to pisze nie porawne a jak wpisze hasło na pbe to mnie z eune na pbe daje i się na MK nick daje z pBE a z eune nie mogę z tym korzystac bo na rejestracji dałem passy na pbe a nie na EUNE a 2 konto nie zrobie bo na pbe i eune mam takie same nicki OMG POMOCY KURW,.

Opublikowano

Ja robiłem wszystko wg instrukcji (podanej na forum mk jogo) i nie działają mi skiny. Próbowałem wybierać skiny zarówno z poziomu programu, jak i z poziomu clienta LoLa. Grę odpalam przez JUGAR. Program jest powiązany z moim kontem na LoLu i normalnie mi wykrywa. Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Dobra a jak mam to zainstalowane to nie wazne jak wlacze lola to wlaczaja mi sie skiny i na poczotku gry pojawia na chacie napis.

I moje pytanie jest takie jak przywrócić LOLa do stanu przed zainstalowaniem tego.

(Dobra wiem to cos bylo odpalone w tle :) )

sygnathl.png

Opublikowano

A ten program, posiada skóki klasyczne?

Mam jeszcze jeden problem: (Nwm wgl jak zrobić SS'a, więc sry za to :/) Tak więc w drugiej zakładce (Trocar Skin), po naciśnięciu wyskoczyła mi tabelka, co mam tam wpisać? (Mam wpisane : C:/Users/Marek/Documents/lol.launcher.exe) Niestety nie działa, i nie wiem teraz co dalej :/

Opublikowano

Hejo, pomoże mi ktoś? Co trzeba zrobić żeby to działało? - wchodze w to trocar skin jak wybieram championa i aplicar czy jakoś tak, ale w grze go nie widze..

Opublikowano

Dzięki wielkie!

Tego szukałem. Nareszcie mogę za darmo zmienić sobie skina

-----------------------------------------------------------------

Po instalacji pojawił mi się trojan. Zaraz prześlę ss.

orqo.jpg

Proszę o usunięcie tematu. Nie chcemy chyba aby inni także dostali trojana?...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...