Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✜ MineGold ✜ [Z] [500 SLOTÓW] [HARDCORE] [AUTO UNBAN] [PANEL GRACZA] [SYSTEM STATYSTYK] [AUTORSKIE GILDIE] [GENERATOR MAPY] [RANKINGI]

.Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jodi nie możesz mu mówić co ma robic a,nawet jeśli to już by nawet tego nie zmienił ;/ nwm czy to jego czy nie jego ja chce pograc :#

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer to najgorszy syf jaki jest w tym dziale, nie polecam. Admin dziecko, kompletny nieogar

Serwer nawet nie wystartował a, to że masz zbyt mały móżdżek by to pojąć to nie stety nie jest wina nikogo z nas :3

Tak szczerze mówiąc jeżeli nie oglądałeś filmu który Ava wstawił to sryy ale, on by ci za nic za przeproszeniem wpierdoli* a ty piszesz że to dziecko 0.0

Opublikowano

Okej, jako, że otrzymałem kolejnego perma na kolejne konto piszę teraz z Resistance.

Jeszcze jednego bana dostanę i chyba nie wyrobię.

Tak czy inaczej odświeżam temat i mam dla Was garść informacji, otóż serwer skończony w 99%. Niestety nie wiemy, czy wyrobimy się ze stroną, chcemy to zrobić porządnie. Wgrywamy już wszystko powoli na dedyka, konfigurujemy go, zabezpieczamy jeszcze lepiej, aby nic nie przeszkodziło w przyjemnej grze. :-)

Widzimy się w piątek! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...