Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✜ MineGold ✜ [Z] [500 SLOTÓW] [HARDCORE] [AUTO UNBAN] [PANEL GRACZA] [SYSTEM STATYSTYK] [AUTORSKIE GILDIE] [GENERATOR MAPY] [RANKINGI]

.Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się podoba, jeżeli na start nie dostane bana o treści "bo moge, elo" to na pewno wbiję :)

Nie, nie dostaniesz. ;)

Bez powodu nikogo nie banujemy.

Dzięki za opinię.

Opublikowano

Przeze mnie? ;o

Wielkie dzięki, jestem szczerze zaskoczony, robimy wszystko co w naszej mocy, aby wszystko działało jak najlepiej! :-)

@OFFTOP:
Już mam fanów. xD

nnsdgl.jpg

Opublikowano

Ava na pw dałem ci te moje nwm propozycje :P

Wiem, widziałem. TS3 będzie dostępny od środy, nie wcześniej, co do reszty zastanowimy się.

Opublikowano

Eee no to lipnie każdy kupi sobie vipa i tylko tp na spawn i 50 gildi ;/ nie lepiej vipa dla osób przebywających na ts jak i za razem na serwerze ale,to nie tak że 5 dni siedzi i ok vip tylko musi siedzieć i siedzieć oczywiście nie no-life ;D bo to troche za tanio na vipa który ma tyle opcji już rozumiem żeby usunąć mu zakładanie gildi za free to już ok.

Opublikowano

Okej, założyłem nowe konto na MPCforum, bo na tamtym mam perma, więc teraz z tego będą informacje itd. :-)

Kilka informacji: Ogarnęliśmy już plugin na wymianę, teraz nie buguje się ze wszystkimi tabliczkami, musieliśmy go troszkę przepisać przy pomocy jednego z użytkowników forum. Ogarniamy teraz mapkę, oraz ITEMSHOP.

Przypominam o filmiku prezentującym serwer na tydzień przed startem --> http://www.youtube.com/watch?v=ZAzDqatmz2o

Beta testy będą prawdopodobnie w środę.

Mgnd.png

Opublikowano

Kłamiesz kłamiesz i tylko kłamiesz.

Napisałeś:Ten projekt tworzę już od paru miesięcy z samymi doświadczonymi, pełnoletnimi osobami

Doszły mnie słuchy że Fulsiek ma 13 lat.

Jeżeli chcesz żeby serwer wypalił to chociaż nie kłam, ja osobiście wbije na serwer, ale przestań kłamać.

Opublikowano

@Graihia: Ale się ośmieszasz. Piszesz strasznie niedojrzale i dziecinnie, spawn jest podobny, ale nic nie jest skopiowane. Robimy to w podobnym stylu.

Wygląd tabliczek z wymianą:

sn8hoz.jpg

Mgnd.png

Opublikowano

Eee no to lipnie każdy kupi sobie vipa i tylko tp na spawn i 50 gildi ;/ nie lepiej vipa dla osób przebywających na ts jak i za razem na serwerze ale,to nie tak że 5 dni siedzi i ok vip tylko musi siedzieć i siedzieć oczywiście nie no-life ;D bo to troche za tanio na vipa który ma tyle opcji już rozumiem żeby usunąć mu zakładanie gildi za free to już ok.

Hajs się musi zgadzać! :D

Opublikowano

Usuncie vipowi Free Create Guild.

I Graihia trochę przesadzasz ;/ Mogą robić spawn podobnie ale oni chcą żeby grało się jak najlepiej :P

Opublikowano

@Menel6: Zamiast gildie za darmo możemy zrobić za połowę itemów. Też sądzę, że to będzie lepsze rozwiązanie, ale muszę znowu plugin przepisać. ;_;

Mgnd.png

Opublikowano

Jeśli z tematu nie znikną słowa "Autorski System Gildii" wykorzystam znanego buga z tego skryptu :)

Serwer słaby :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...