Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✜ MineGold ✜ [Z] [500 SLOTÓW] [HARDCORE] [AUTO UNBAN] [PANEL GRACZA] [SYSTEM STATYSTYK] [AUTORSKIE GILDIE] [GENERATOR MAPY] [RANKINGI]

.Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha, wlasciciel Fulsiek? ten 13 latek? Co serwer zmiana ekipy i to na gorsze ._.

Kusi mnie, aby powiedziec jeszcze kilka słow, ale powstrzymam się, żeby nie doszło do powaznego spamu ;-)

Lupo: Po pierwsze nie wiek świadczy o umiejętnościach i dojrzałości, po drugie nie widziałeś Fulśka w świecie realnym, więc nie możesz się wypowiadać. ;)

Jeżeli masz swoje zdanie, to okej, nie róbmy tutaj jakiś wojen.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Prowadzimy dyskusję jeszcze z kilkoma, mamy zagwarantowanego jednego 20.000 widzów z takich większych.

Z innej beczki, czy Ty nie masz nicku Kenvex? Kojarzę nick... ;>

Pozdrawiamy,

Wasi Admini.

Nie, mam nick Gierkomaniak2762 a kiedyś Zibro a, Kenvexa możesz kojarzyć z tego że był z nami w gildi na twoim serwie hardcore na którym na prawde miło się grało jednak intel wszystko zepsuł :/

Opublikowano

Haha, wlasciciel Fulsiek? ten 13 latek? Co serwer zmiana ekipy i to na gorsze ._.

Kusi mnie, aby powiedziec jeszcze kilka słow, ale powstrzymam się, żeby nie doszło do powaznego spamu ;-)

Lupo co ty robisz na tym forum ?

To nie dla ciebie "Kupo"

I maszynka jest moja jak cos ;)

Pozdrawiam

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Wiedziałem, że skąd znam ten nick, Menel. ;)
Powracajcie z całą gildią ze starego Guilda, będzie dobrze! :P

Pozdrawiam.

Opublikowano

i pytanie z innej beczki jaką mam pewność że z tym serwerem nie stanie się to samo co z tamtym serwerem i z GW ?? bo jeżeli dacie mi taką 100% pewność że tu będą grali ludzie to może bym pomyślał nad zbiorem ekipy :3

Opublikowano

i pytanie z innej beczki jaką mam pewność że z tym serwerem nie stanie się to samo co z tamtym serwerem i z GW ?? bo jeżeli dacie mi taką 100% pewność że tu będą grali ludzie to może bym pomyślał nad zbiorem ekipy :3

Nie wracajmy do starych czasów, jest zupełnie nowa ekipa, nad tym pracowaliśmy już za czasów Guilda w czerwcu, także wszystko jest dopracowane. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

GuildCraft nie potrafi zrobic i zabezpieczyc serwa. Porażka Muras331 ogarnij sie i zrób 1 pożadny a nie znowu nowa edycja

Usunęli mi posta, także piszę jeszcze raz.

Nie ośmieszaj się, bo Muras nie ma nic wspólnego z tym serwerem. ;)

Aktualnie pracujemy nad autorskim systemem logowania z lepszym hashem haseł, dzięki czemu będą mniejsze lagi! ;-)

Opublikowano

Nie wracajmy do starych czasów, jest zupełnie nowa ekipa, nad tym pracowaliśmy już za czasów Guilda w czerwcu, także wszystko jest dopracowane. ;)

Pozdrawiam.

Avaterys, daje ci ostatnią szanse, zapowiedź wygląda na dobrą, ale jeżeli ten serwer okaże się takim samym nie wypałem jak GuildCraft itd. to niestety stracisz moje zaufanie :) Musisz się przyzwyczaić do tego że ludzie ci nie ufają, twoich serwerów to chyba już z 100 było xD

Każdy wytrzymał max 2 tygodnie :P

Pozdrawiam,

misiekcraft

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Wiem, że zaufanie mam dosyć mocno zachwiane u wielu z Was, ale wreszcie mam dobrych partnerów z dobrą maszyną, dobrą ekipę, oraz ja sam dojrzałem, więc żyjemy nadzieją, że będzie okej.

Łapcie 3 screeny z aktualnej pracy nad pluginami:

lfq0lq.jpg
odhkg2.jpg
drlwy9.jpg

Opublikowano

Zaraz postaram się coś wrzucić. Co do systemu logowania widziałem go tylko na 3, może 4 serwerach i to same komunikaty, a u nas jest jeszcze nowy system zapisu haseł! ;-)

Opublikowano

@UP

Na 3, 4 serwerach, wiem że dla ciebie to mało xD Ale dla mnie 4 serwery na których jest to samo to dużo, masz szczęście że jest to wykonane estetycznie :)

Pozdrawiam,

misiekcraft

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

No, dla mnie to mało, może dla Ciebie nie. Mniejsza z tym. Co do estetyki w dużym stopniu stawiamy właśnie na nią, więc nie dziw się. ;)

Co do pokoju zbanowanych raczej ta opcja będzie wyłączona, bo powoduje błędy. ;-)

Opublikowano

Ale czy ja na 100% mam tą pewność że tu będzie sporo osób ??

100% pewności w życiu nigdy człowiek nie ma, co jest oczywiste, ale spodziewamy się +100 osób na start! ;)

Opublikowano

SS gildii podeślę jutro, edytuję jeszcze plugin bardzo mocno, także nie ma sensu. ;-)

Napisaliśmy już autorski plugin na bana po śmierci, działa w 100%! Lecimy dalej! ;>

Opublikowano

Mam Nadzieje że Te Autorskie Gildie to nie będzie Przeróbka UltimateClans tylko coś co chodź by nie ma /gildia claim oraz są kolorowe nicki w grze a nie tylko na chacie

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Kolorowe nicki są pod TABem, nad głowami graczy, oraz na chacie, żadnych claimów nie ma, gildie tworzą się automatycznie.

//Plugin na gildie ogarnęliśmy w 100%, pozostają tylko testy, bo wydaje nam się, że jest jeszcze troszkę błędów.

//Beta testy serwera odbędą się prawdopodobnie w ten weekend, start w przyszły weekend. :-)

xD

Opublikowano

Kolorowe nicki są pod TABem, nad głowami graczy, oraz na chacie, żadnych claimów nie ma, gildie tworzą się automatycznie.

//Plugin na gildie ogarnęliśmy w 100%, pozostają tylko testy, bo wydaje nam się, że jest jeszcze troszkę błędów.

//Beta testy serwera odbędą się prawdopodobnie w ten weekend, start w przyszły weekend. :-)

xD

A ss ? xD

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@up

A wiesz co ja z tb moge zrobić ?? Jest taki 1 numer tel. i co ?? zrobisz takie coś to jesteś tam kierowany :3

Bądź źle coś zrozumiałem ale sądząc po tej grozbie jak i Avatarze to raczej to dobrze rozumiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...