Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✜ MineGold ✜ [Z] [500 SLOTÓW] [HARDCORE] [AUTO UNBAN] [PANEL GRACZA] [SYSTEM STATYSTYK] [AUTORSKIE GILDIE] [GENERATOR MAPY] [RANKINGI]

.Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP: Sądzę, że lepiej jak wystartujemy z własnym TS3, nie chcemy się komuś na łeb zwalać. ;)

Dzięki jeszcze raz za radę i propozycję.

Powodzenia z serwerem, na naszą pomoc zawsze możecie liczyć w różnych kwestiach. :)

Opublikowano

Już 19:04 Startujecie już, czy to zwyczajny FAKE.

A umiesz czytać?

Start serwera Piątek, ale 27 września, czyli za tydzień.

//Kończymy tabliczkowe wymiany itemów! W końcu Avaterys ogarnął po 30 minutach jak się pisze ten plugin. ;_____;

vhsnh0.jpg

Opublikowano

Łał tera to padłem po poscie tego typa. No dobra zachęciłeś mnie do gry na twoim serwerze więc sądzę że zbiorę Curseda i pare osób ze starej paczki i oczywiście paru innych znajomych nie zabraknie :P

Opublikowano

Łał tera to padłem po poscie tego typa. No dobra zachęciłeś mnie do gry na twoim serwerze więc sądzę że zbiorę Curseda i pare osób ze starej paczki i oczywiście paru innych znajomych nie zabraknie :P

Cieszę się, że zachęciłem, staramy się jak najbardziej. ;)

Za chwilę dam jakieś pierwsze screeny spawnu, chociaż wszystko wygląda nadal dość surowo.

Opublikowano

Okeeej tylko proszę trzymaj się z dala od hackerów lub dzieci neo które myślą że jak mają zhackowany luncher z tym czymś co boty wpuszcza na serwa ;/ bo chciał bym zagrać o wiele dłużej niż pare godzin :/

Opublikowano

Okeeej tylko proszę trzymaj się z dala od hackerów lub dzieci neo które myślą że jak mają zhackowany luncher z tym czymś co boty wpuszcza na serwa ;/ bo chciał bym zagrać o wiele dłużej niż pare godzin :/

Spokojnie, jeśli chodzi o jakiś pseudo hackerów mamy bardzo dobre zabezpieczenia m.in. szybkie łącze chronione przez firewall o wartości 3000zł, zablokowane połączenia na porcie i wiele więcej. ;)

Opublikowano

Tam mówiłeś o jakimś Youtuberze który ma dość sporo widzów czy możesz podać nazwe czy to jakieś tajne ?? :P

Opublikowano

Tam mówiłeś o jakimś Youtuberze który ma dość sporo widzów czy możesz podać nazwe czy to jakieś tajne ?? :P

Na razie tajne, prowadzimy ciągle dyskusje, ale kilku partnerów jest już pewnych. :-)

Opublikowano

No ,ale podaj chociaż 1 nazwe youtubera :/ to takie mało znaczne ale no chce 1 wiedzieć :P

Wkrótce podamy wszystkie informacje zbiorczo, spokojnie. ;)

//Skończyłem pisać plugin na ochronę PvP, wszystko już działa, ochrona działa w obie strony, czy to atakuje gracz z ochroną, czy jego atakują. :-)

Jakieś jeszcze pomysły na ciekawe pluginy? :P

Opublikowano

łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłllłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłlłłłłłłłłłłłłłłłłłł

łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł

łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł

lłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłlłł Mine - Gold łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłlłłłł

lłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł łłłłlłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł

łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl

łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł

No okej oby szybko :P 27 jak ma być start to musze szybko ze szkoły wrócić ;D

Opublikowano

@UP : Świetny napis. :D

Magia znaków specjalnych. ;x

Co do startu jak już wspominałem na 100% się wyrobimy, w środę zrobimy beta testy na jakiejś słabszej maszynie. :D

Powiem kiedy będzie można się dopisywać na nie. ;>

Opublikowano

Kiedy nie będzie już tak pusto, ogólnie wszystko jest zrobione bardzo prosto, stawiamy bardziej na custom terrain, niż zaawansowany spawn.

Opublikowano

ale mam nadzieje że ci Youtuberzy jakoś pomogą z graczami nie będzie 40/500 bo to by było lipne chciał bym pograć tak jak kiedyś dochodzi 24 a tu jeszcze 100 typa :/

Opublikowano

ale mam nadzieje że ci Youtuberzy jakoś pomogą z graczami nie będzie 40/500 bo to by było lipne chciał bym pograć tak jak kiedyś dochodzi 24 a tu jeszcze 100 typa :/

Nie będę zgadywał ile będzie graczy, ale na pewno 40/500 nie będzie, serwer jest naprawdę dopracowany, a dobry serwer sam się zareklamuje, a przy pomocy wielu partnerów na pewno będzie miazga. :-)

Do godzinki dam pierwsze SS-y mapy, oraz jeszcze kilku pluginów, które napisaliśmy. Wszystko zaczyna nabierać jakiegoś wyglądu... ;)

Opublikowano

Hmm procesor: Procesor : Intel Core i7-3470 @3.4GHz

To jest takie słabe że nie wieże że utrzyma 500 graczy, nawet 200 :D

Jak zwykle Risen musi sobie zrobić serwer jak każdy musi mu nie wypalić.

Miał już ponad 20 serwerów i ani jeden nie był dłużej niż 1 miesiąc

@edit

Aha i jade za tydzien do Hiszpani, sie zobaczymy

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

@.eNdox: Ty potrafisz się tylko przechwalać swoimi maszynami, a nawet prostego pluginu napisać nie potrafisz, ani załatwić sobie 60 realnych graczy, więc o czym my tutaj rozmawiamy?

Co do zobaczenia się cały czas czekam, internetowy napinaczu.

Opublikowano

Nudzi mi się ;D

eNdox Risen tylko pomaga robić reklame i pluginy a serwer nie jest jego tylko Fluśka czy jakoś tak ;/

Opublikowano

Nudzi mi się ;D

eNdox Risen tylko pomaga robić reklame i pluginy a serwer nie jest jego tylko Fluśka czy jakoś tak ;/

Skąd takie informacje, menel? ;>

Serwer mamy razem i wspólnie zarządzamy nim na tym samym szczeblu. :-)

Opublikowano

@.eNdox: Ty potrafisz się tylko przechwalać swoimi maszynami, a nawet prostego pluginu napisać nie potrafisz, ani załatwić sobie 60 realnych graczy, więc o czym my tutaj rozmawiamy?

Co do zobaczenia się cały czas czekam, internetowy napinaczu.

Moge się przechwalać, a widzisz mam wszystkich prawdziwych graczy a nie jak ty.

Wiesz mam też czym się chwalić:

http://www.gocraft.pl/serwery/

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Kupić maszynę, każdy potrafi. Skonfiguruj serwer tak jak ja, że na tym procesorze, 32GB RAMu uciągnę nawet więcej niż 500 graczy. :-)

Co do prawdziwych graczy - śmiechłem. Dobrze wiesz, że stosujesz ChgUsers, po co się oszukujesz?

//Dosyć spiny, ten temat do tego nie służy. Chcesz podyskutować - zapraszam PW, lub do mnie, adres masz.

Opublikowano

Hej,

Jako, że było wiele pytań co dotychczas zrobiliśmy, jak serwer póki co się prezentuje nagrałem dla Was filmik.

Wszystko jest jeszcze mocno testowe i niedopracowane, ale łapcie. :D

Mam nadzieję, że chociaż w małym stopniu zaspokoję Waszą ciekawość.

http://youtu.be/ZAzDqatmz2o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...