Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✜ MineGold ✜ [Z] [500 SLOTÓW] [HARDCORE] [AUTO UNBAN] [PANEL GRACZA] [SYSTEM STATYSTYK] [AUTORSKIE GILDIE] [GENERATOR MAPY] [RANKINGI]

.Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

A wiesz co ja z tb moge zrobić ?? Jest taki 1 numer tel. i co ?? zrobisz takie coś to jesteś tam kierowany :3

Bądź źle coś zrozumiałem ale sądząc po tej grozbie jak i Avatarze to raczej to dobrze rozumiem.

Proste, ddos albo hackowanie.

Ale jak go złapią to nie będzie się tak cieszył z widoku mandatu.

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Mr.Misiek:

Już rozmawialiśmy o Twoich pseudo umiejętnościach hackerskich, dzieciaczku. ;)

Panowie wyżej wyjaśnili co Ci grozi. :-)

//Przygotowania serwera nadal trwają, prace pełną parą. Skończyliśmy prace nad generatorem mapy, wszystko jest już gotowe, łapcie screena na zachętę:

http://scr.hu/0zns/37rrn

Co do pluginów też już prawie wszystko gotowe, mamy na serwerze tylko... 9 pluginów, dzięki czemu nie będziecie się martwić o lagi.

Modyfikujemy również pracę Redstone, aby były mniejsze lagi.

Pozdrawiamy.

Opublikowano

Yyyy ten teges dasz mi potem kordy tego ss xD

Hehć, nie ma tak łatwo, każdy ma równe szanse. :P

Powiem tylko, że blisko spawnu są te góry, jakieś 1500 kratek. :D

//Start serwera potwierdzony! Startujemy 27 września (PIĄTEK) o godzinie 19:00!

Nie może zabraknąć nikogo z Was! Robimy rozpierdziel! :3

Opublikowano

Ava sory ale musze to napisac. Znam cie dobrze. lubie cie. I to co teraz napisze mam nadzieje ze nie uznasz tego za Jakiegos typu zniechecenie uzytkownikow MPCforum do grania na twoim serverze.

Ale to juz nie pierwszy twoj server a wrecz 100 lub wiecej ich miales. Ostatnio gdy zrobiles server Bylem wrecz zaskoczony liczba graczy na serverku bylo ponad 100 graczy bylo fajnie, i server padl.I nie mow ze z niewlasciwymi ludzmi robiles server bo gdybys pomyslal mogl bys zrobic server z odpowiednimi ludzmi mial bys 100+ graczy i bylo by wszystko fajnie i postaral bys sie tego nie spieprzyc. Ale niestety wybacz ze to napisalem.

Watpie ze server dojdzie do tygodnia.

Sorry.

Pozdrawiam

Jok3rStars

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

@Jok3rStars:
Siemano Jok3r, nie będę się z Tobą kłócił obiecywał nie wiadomo czego, masz takie zdanie, a nie inne i w sumie się nie dziwię...

Szanuję Twoją opinię, mam nadzieję, że tym razem Cię i nie tylko zaskoczę pozytywnie. :-)
//Piszę aktualnie plugin/skrypt na dropy, mamy małe problemy ze zmiennymi w pluginie, ale zaraz się z tym na pewno uporamy. Powoli wszystko zaczyna już dobrze wyglądać, do 20:00 powinniśmy skończyć z dropami i biorę się za ranking pod dropy itp. ;>

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Jok3rStars:

Siemano Jok3r, nie będę się z Tobą kłócił obiecywał nie wiadomo czego, masz takie zdanie, a nie inne i w sumie się nie dziwię...

Szanuję Twoją opinię, mam nadzieję, że tym razem Cię i nie tylko zaskoczę pozytywnie. :-)

//Piszę aktualnie plugin/skrypt na dropy, mamy małe problemy ze zmiennymi w pluginie, ale zaraz się z tym na pewno uporamy. Powoli wszystko zaczyna już dobrze wyglądać, do 20:00 powinniśmy skończyć z dropami i biorę się za ranking pod dropy itp. ;>

Pozdrawiam.

No mam nadzieje ze mnie pozytywnie zaskoczysz. Pozostaje nam / mi. Czekac na server. Ale jesli teraz server padnie po tygodniu strace calkowity szacunek do twoich serverow.

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Domyślam się, że stracę zaufanie, ale postaram się nikogo nie zawieść.

Dropy jednak będą troszkę inaczej zrobione, także zajmie to trochę więcej czasu. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ts3 będzie ?? bo coś nie wyobrażam sobie serwera Hardcore 500 slotów gdzie mają pomagać Youtuberowie. :P

Opublikowano

@up

Jeżeli uważasz że jestem idiotą że zadałem pytanie o ts3 to wiedz że coś się z tb dzieje. Ponieważ ja kulturalnie o ts3 się zapytałem :3

Opublikowano

Serwer jak każdy AvaterysaPL nie daje mu więcej niż 2 tygodnie żywotności. Widzieliście jak się wykręcił z Guild Crafta ? Powiedział że oddał projekt :DxD xD xD

Jego serwery są wysokiej jakości, ale ogólnie nie polecam tego użytkownika. Jest strasznie nie zdecydowany ? .. Zczaił pewnie jakieś chujowe pluginy teraz mówi że piszą wszystko na nowo itp. no to wziął się za nowy projekt ..

Opublikowano

Serwer jak każdy AvaterysaPL nie daje mu więcej niż 2 tygodnie żywotności. Widzieliście jak się wykręcił z Guild Crafta ? Powiedział że oddał projekt :DxD xD xD

Jego serwery są wysokiej jakości, ale ogólnie nie polecam tego użytkownika. Jest strasznie nie zdecydowany ? .. Zczaił pewnie jakieś chujowe pluginy teraz mówi że piszą wszystko na nowo itp. no to wziął się za nowy projekt ..

Jesteś śmieszny. Zaraz Ci znajdę wcześniejszą zapowiedź tego serwera jeszcze z czerwca, czy lipca. ;)

Co do TS3 oczywiście, że będzie, ale nie wiem, czy i kiedy uda się załatwić licencję. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli taka dokładnie mapa będzie jak na SS.. To warto czekać..

Będzie taka, a nawet jeszcze lepsza. Tworzymy kolejne tego typu biomy. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Prezentacja ciekawa, dobrze opracowana nie brakuje także niezbędnych informacji na temat serwera.

Skrypty/pluginy: 10/10

Prezentacja: 10/10

Opinia końcowa: Serwer został polecony przezemnie znajomym.

Pozdrawiam, Er3oR

2h749w8.gif

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Prezentacja ciekawa, dobrze opracowana nie brakuje także niezbędnych informacji na temat serwera.

Skrypty/pluginy: 10/10

Prezentacja: 10/10

Opinia końcowa: Serwer został polecony przezemnie znajomym.

Pozdrawiam, Er3oR

Wielkie dzięki za pozytywną opinię, to zachęca do pracy! ;)

Na pewno wyrobimy się do przyszłego piątku, także spokojnie. :-)

Stan prac:

PLUGINY : 90%

MAPA : 60%

Pozdrawiamy.

Opublikowano

własnie dopiero co pisałeś o serwerze guildcraft a już masz nowy serw ?

Hej,

Przeczytaj posty troszkę wyżej i będziesz wszystko wiedział. :-)

GuildCraft to nie jest już mój serwer z wiadomych przyczyn.

Opublikowano

Jesteś śmieszny. Zaraz Ci znajdę wcześniejszą zapowiedź tego serwera jeszcze z czerwca, czy lipca. ;)

Co do TS3 oczywiście, że będzie, ale nie wiem, czy i kiedy uda się załatwić licencję. :-)

Pozdrawiam.

No się chyba nie doczekam ten zapowiedzi ala czerwiec/lipiec ..

Opublikowano

No się chyba nie doczekam ten zapowiedzi ala czerwiec/lipiec ..

Nie potrafię się tego doszukać, ale gdzieś to było z innego konta mojej koleżanki.

Opublikowano

aaa ok ale nie chciało mi sie czytać bo troche czasu nie mam

W takim razie nie spamuj bez większego sensu i nie wprowadzaj mnie i ludzi w błąd. ;)

Dla zainteresowanych łapcie screeny pluginu na gildie, oraz dropy:

wxnwyt.jpg

3tig3w.jpg

Opublikowano

@Artur9010: Własnego TS3 będziemy mieli, staramy się już o licencję, ale wielkie dzięki za propozycję, szczególnie, że jesteście już dosyć renomowaną marką na scenie serwerów Minecraft. :-)

//Skończyliśmy gildie, oraz system rankingu w 100%! Tak to wygląda na chacie:

pyvc1n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...