Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] InstantServ.pl - Cała prawda ....

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Znawca
Opublikowano

Może ja też jako współzałożyciel (jeśli mogę się tak nazywać) wypowiem się w tym temacie.

Na początku zauważyłem temat xbots'a w którym pisze, że chce założyć darmowy hosting. Ja, oczywiście napisałem, że jestem chętny do współpracy, porozmawiałem z nim na GG, poprosił mnie o wymyślenie nazwy dla hostingu, przyszło mi do głowy InstantServ (Natychmiastowy hosting), tak oto on powstał. Byłem administratorem, pomagałem mu aż pewnego dnia xbots pisze mi na GG czy mógłbym zrobić temat o opiniach InstantServ, niestety nie było mnie przy komputerze, gdy przyszedłem 3 minuty po przysłaniu wiadomości, xbots pisze mi:

wiA9vdZ.png

I kontakt z nim się zerwał. Napisałem, że zrobiłem temat, dałem mu linka jednakże on kompletnie mnie olał. Minęło kilka(naście) dni od mojej degradacji i InstantServ... no właśnie.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

WOW! Umiesz robic Query WHOIS, ale masz skill!

A nie badz taki do przodu:

https://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/mg_128g.xml

jak wspomnialem... jestes tepy... dales mi link do ovh.. to nie polska to raz... dwa minihg stoja rbx3 gdzie adresacja zaczyna sie od 5.xxx a u ciebie to 3x.xxx wiec moj drogi jestes rbx1 i nie masz wiecej jak mSP dodatkowo prosze o cat z memory i proc :) pokaz co to za maszyne masz :) ps osmieszaj sie dalej :)

Opublikowano

jak wspomnialem... jestes tepy... dales mi link do ovh.. to nie polska to raz... dwa minihg stoja rbx3 gdzie adresacja zaczyna sie od 5.xxx a u ciebie to 3x.xxx wiec moj drogi jestes rbx1 i nie masz wiecej jak mSP dodatkowo prosze o cat z memory i proc :) pokaz co to za maszyne masz :) ps osmieszaj sie dalej :)

Ja sie ośmieszam? Jak narazie to widze że ty to robisz, niemusze jednocześnie pokazywać ci jaki mam moc obliczeniową, to nie twoja sprawa więc poco ci wiedzieć. To twój hosting upadł a nie mój. I jak narazie to ty jesteś pośmiewiskiem MPC, a właśnie, kup słownik, bo jak czytam twój "polski" to niewiem czy rozmawiam do małpy piszącej na klawiaturze czy do normalnego człowieka.

Opublikowano

Kolejny darmowy hosting, który posiada "mądrych inaczej administratorów" upadł. Ale to raczej wina graczy. Nigdy nie ufam takim nowym "darmowym" hostingom.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...