Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] InstantServ.pl - Cała prawda ....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W 2012 gdzieś w okolicy grudnia powstało Darmowe-Serwery.pl które utworzył Pajo, dopiero dziś dowiedziałem się kim był Head InstantServ.pl, potem skojarzyłem go właśnie z podaną wyżej stroną. Podobnie jak z InstantServ.pl próbował on stworzyć płatną wersję hostingu, jednak nic mu z tego nie wyszło i skończyło się na zapowiedziach. Dziś wyłączył maszynę, tych co reklamowali jego hosting zupełnie olał, uważa że wszystko jest git, że kopie serwerów powinny być na kompie ..... ogólnie pełen olew i brak zrozumienia sytuacji w jakich postawił wszystkich wygranych tego konkursu. Co jak co, ale serwery ludzi, którzy robili mu reklamę mógł zostawić w spokoju, jednak wyłączył zupełnie maszynę i nie odpisuje. Wszystko da się zabezpieczyć, więc takie głupoty za jakie to zostało zamknięte to ich wina. Sami do tego doprowadzili. Każdy hosting można zabezpieczyć przed zmianą MOTD, przed instalacją niedozwolonych pluginów .... oni jednak uznają że tego nie da się robić.

Powiem tak, nawet jeśli powstanie ta ich płatna edycja to nic z tego nie wyjdzie, a jak wyjdzie to ja i wiele innych osób nie zaufa im ponownie.

Żadna to reklama hostingu, żeby nikt się czepiał że nie regulaminowo, to jest po prostu przestroga dla tych co chcieli mieć w przyszłości u nich serwer. Drodzy użytkownicy MPC, nie zakładajcie u nich serwerów, stracicie więcej niż zyskacie. Prawdopodobnie chodzi tu o okradanie serwerów z map i pluginów, bo o co może tu niby chodzić? Tylko o to .... skupiają grupę ludzi, ci ludzie wgrywają tam pluginy i mapy, oni zamykają hosting za niby użytkowników.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety coraz więcej jest oszustów tego typu ;/

polecam Freeservers.pl jedyny z tego co wiem hosting oferujący darmowe serwery bez krętactw

49yxrs.png

Opublikowano

Niestety coraz więcej jest oszustów tego typu ;/

polecam Freeservers.pl jedyny z tego co wiem hosting oferujący darmowe serwery bez krętactw

I właśnie przez takich oszustów, darmowe hostingi nie są dobrze postrzegane.

Opublikowano

Nie jestem założycielem freeservers i trochę się tam zmieniło, ale jestem pewny ze jak coś tam pisze to nie jest inaczej (nikt was nie oszuka).I tłumacze jeszcze raz freeservers jest darmowe dla graczy minecrafta (dla tych co sobie kupili giftcoda) Jeżeli nie kupiłeś gry to wiadomo ze masz mniej przywilejów :)

49yxrs.png

Opublikowano

Freeservers tez nie jest do konca darmowy. Jest darmowy tylko dla graczy premium.

Co ma sens, chcesz mieć za free - kup grę. ;) Dobry serwer na dobrym darmowym hostingu i może być motywacja do kupna. Oni myślą,myslą..;)

Opublikowano

oj czyli od kiedy próbuje z instantserv zrobić płatną wersję? Yay szalejesz ziom bo instantserv nigdy nie będzie płatne.. co ból w dupie bo zamykam instantserv?

Popieram, dzis zjebalem ich osobisvie ma GG... tak go zatkalo ze nie odpisuje

zjebać to ty się co najwyżej z krzesła możesz gimbusie.. Ja po prostu olewam taki nędzny spam.

Opublikowano

oj czyli od kiedy próbuje z instantserv zrobić płatną wersję? Yay szalejesz ziom bo instantserv nigdy nie będzie płatne.. co ból w dupie bo zamykam instantserv?

zjebać to ty się co najwyżej z krzesła możesz gimbusie.. Ja po prostu olewam taki nędzny spam.

http://www.mpcforum.pl/topic/1043938-infoinstantserv/ - hmm... tutaj się pisało co innego....

Opublikowano

Co do ich hostingu to popieram że gracze swoje rzeczy wgrali i maszynę wyłączyli! to jest skandal

----------
Pozdrawiam
~Diax

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Opublikowano

Widzę kolego to ty masz ubytki w mózgu i nie za bardzo czytać treściwej treści umiesz :) Jak napisałem i powtórzę po raz 10, InstantServ już nie istnieje zostało zamknięte bo mi się tak podoba mam taką zachciankę i nie będzie w żaden sposób rozwijane :)

I bardzo dobrze. Szkoda tylko, że te wszystkie pliki sobie zatrzymałeś.

Twoja robota przypomina mi trochę menela grzebiącego w kontenerze na śmieci, rób jak uważasz.

Każdy ma jakiś przepis na życie, jeśli ty masz taki to nic mi do tego.

Jeden naciągany pseudo hosting mniej.

PS: To co, jednak nie chcesz tego psychiatry ? Zapłacę za niego jeśli cię nie stać - jestem good guy.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Xanter upaj screeny co ci dalem...

PS: To co, jednak nie chcesz tego psychiatry ? Zapłacę za niego jeśli cię nie stać - jestem good guy.

Ma kase ma serwery to ma i na psychiatre...

Opublikowano

I bardzo dobrze. Szkoda tylko, że te wszystkie pliki sobie zatrzymałeś.

Twoja robota przypomina mi trochę menela grzebiącego w kontenerze na śmieci, rób jak uważasz.

Każdy ma jakiś przepis na życie, jeśli ty masz taki to nic mi do tego.

Jeden naciągany pseudo hosting mniej.

Człowieku mam gdzieś pliki które uploadowaliście kiedy hosting działał :) po jego zamknięciu każdy pliczek został usunięty a dyski sformatowane ;)

Opublikowano

Tak się nie robi, nawet jeśli rzeczywiście zawinili użytkownicy.

Powinieneś dać news czy tam ogłoszenie, że zamierzasz wyłączyć maszynę i niech ludzie zabierają swoje prace (mapy/pluginy) czym prędzej.

Niestety po zachowaniu widać, że nie jesteś odpowiedzialny. Nawet zachodzę w głowę ile masz lat, bo twoje posty są po prostu śmiechu warte.

Na ten przykład ja tu się wypowiedziałem tylko po to żeby skręcić z ciebie bekę, ty zaraz się spinasz i dajesz mi pretekst do odpowiadania (never ending story).

417711489342956987022.png

Opublikowano

Instantserv padło... Ponad 21 userów zgłosiło was do odpowiednich organów...

Znawca webmaster nie zablokował każdych katalogów Web, tylko aktualności są zablokowane

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Instantserv padło... Ponad 21 userów zgłosiło was do odpowiednich organów...

Znawca webmaster nie zablokował każdych katalogów Web, tylko aktualności są zablokowane

To się uśmiałem czytając twój post kolego :) Odpowiednich organów zdycham ze śmiechu czytając takie brednie :)

PS: po co mam blokować każdy katalog ? ciekawscy niech szperają ;)

Opublikowano

xanter Czlowieku ty gowno wiesz!
To co ze ci tak pisal na GG jak go zprowokowales?
Maszyny im padly najpierw w polsce pozniej we francj..

Dlatego ze uzytkownicy nie szanowali serverow! przeciazali je!
wgrywali fakeslots itp! bardzo obciazajace pluginy!
a ty gowno tu piszesz ze olewali! gowno sie znasz to nie pisz? jasne!

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...