Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]InstantServ

xbots123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jako że nie szanujecie naszego czasu , oraz wszelakie prośby a także ostrzeżenia dotyczące zmiany @ InstantServ.pl oraz wgrywania pluginow takich jak fakeslots oraz wszelakich tego typu randomowych gówien. Nie będziemy prowadzić już darmowego hostingu. Z dniem dzisiejszym wszystkie darmowe serwery zostały usunięte z naszych maszyn , Wybaczcie ale my dawaliśmy coś wam za darmo a w zamian wy nie szanowaliście naszego czasu , naszych pieniędzy oraz naszych maszyn. Serwery mc dalej będą hostowane ale jedynie w formie sponsoringu. Bedziemy hostować serwery godne uwagi. Pozdrawiam Pajo.

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, ale po co to tu piszecie? :D

Napiszcie to na FanPage tego hostingu, newsach czy coś, a nie na MPC, gdzie 90% nie wie o co chodzi.

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, ale po co to tu piszecie? :D

Napiszcie to na FanPage tego hostingu, newsach czy coś, a nie na MPC, gdzie 90% nie wie o co chodzi.

60% serwerów (w liczbach 480) pochodzi właśnie od użytkowników MPC a ty jak nie wiesz to błagam nie nabijaj postów, bo z tego co widzę odpowiadasz w każdym temacie.

Opublikowano

Szkoda że nie ma już za darmo :( chciałem pograć z kolegami na tych 10slotach (parkour, spleef, etc.) Chodziło o nagrywanie na YouTube ale szkoda :((

371007.gif

Opublikowano

O lol szkoda ze juz nie jest darmowy.. ale taka byla przyszlosc zawsze tak jest z tymi darmowymi hostingami.. a myslalem ze ten bedzie inny aa tu takie cos.

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

O lol szkoda ze juz nie jest darmowy.. ale taka byla przyszlosc zawsze tak jest z tymi darmowymi hostingami.. a myslalem ze ten bedzie inny aa tu takie cos.

Wybacz ale my mamy już tego dość.. Dawaliśmy coś za darmo a dostaliśmy w zamian brak szacunku.. Więc nie widzę sensu prowadzenia w dalszym ciągu darmowego hostingu jeśli nasi użytkownicy nie szanują naszej pracy.

Opublikowano

Ja k nie szanuja waszej pracy?? Ciekawe kto bo napewno nie ja ,nie wgrywalem nic z powyzszych pluginow oraz nie zmienialem motd ,mozesz powiedziec ilu ludzi tak robiLO?

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Wybacz ale my mamy już tego dość.. Dawaliśmy coś za darmo a dostaliśmy w zamian brak szacunku.. Więc nie widzę sensu prowadzenia w dalszym ciągu darmowego hostingu jeśli nasi użytkownicy nie szanują naszej pracy.

Ja uważam że to trochę bez sensu wydawać kasę na coś bez zysku. Najlepiej jak zrobicie hosting nawet nie za darmo ale np 10gr za slot :D

371007.gif

Opublikowano

Ja uważam że to trochę bez sensu wydawać kasę na coś bez zysku. Najlepiej jak zrobicie hosting nawet nie za darmo ale np 10gr za slot :D

10 gr na slot?? hah czli 2 zl na 20 zlotow? To by bylo bez sensowne ,a co do tematu to ok ale bardzo szkoda ze padl,i cz mozna jeszcze jakos kupic tam serweR?

Opublikowano

Ja k nie szanuja waszej pracy?? Ciekawe kto bo napewno nie ja ,nie wgrywalem nic z powyzszych pluginow oraz nie zmienialem motd ,mozesz powiedziec ilu ludzi tak robiLO?

łącznie mamy ponad 1k użytkowników z czego prawie 800 ignorowało to co się do nich mówi.

@UP

my nie padamy.. my tylko zamykamy prowadzenie darmowego hostingu. Nowa wersja strony jest w przygotowaniu póki co chętnych na jakieś prywatne zamówienie zapraszam gg 252351

Opublikowano

łącznie mamy ponad 1k użytkowników z czego prawie 800 ignorowało to co się do nich mówi.

To banujcie tych 800... ja dopiero wczoraj o 15 założyłem serwer i nawet go nie uruchomiłem bo poszedłem spać. Miałem ID483 :D ... A jak chcecie to moge pomóc z takimi co łamią regulamin.

371007.gif

Opublikowano

up to nie ma sensu jeśli muszę banować każdego użytkownika z osobna i ręcznie usuwać mu serwer , ps panel wypełnia luki jeśli user id 888 jest zbanowany to zmienia mu id na -888 i nowego usera przydziela w to miejsce

Opublikowano

Szkooda ;c miałem serwer i plany co do niego. Może otworzycie oficjalny serwer tego hostingu? Pomógłbym zrobić pluginy itd.

Opublikowano

A mozna wiedziec jakies informacje o hostingu platnym? Np cena za ilosc slotow ,i czy mozna zobaczyc strone juz?

Opublikowano

A mozna wiedziec jakies informacje o hostingu platnym? Np cena za ilosc slotow ,i czy mozna zobaczyc strone juz?

nowej strony nie zobaczysz póki nie skonczymi grafiki..

ceny ksztaltowac beda sie w granicach 1,5 - 2zl slot i 150mb per slot, dodatkowo bedzie oferta slotow bez limitu a jedynie zalimitowany bedzie ram i procesor... taka oferta kosztowac bedzie 30zl miesiecznie a ramu bedzie 2gb oraz 1 procesor atoma 1,6ghz 2 wątkowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...