Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzutek w szkole...

Makja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wypowiadajcie się co robicie na w-f i jak są prace w grupach to daje was do tych debili ? i co wtedy robicie?

Mówię że z idiotami nie pracuję.

vayne.png

Opublikowano

To wypowiadajcie się co robicie na w-f i jak są prace w grupach to daje was do tych debili ? i co wtedy robicie?

dziwny jesteś.. gówno wiesz? najlepiej załam się i już.. miej po prostu wyjebane.. albo podejdź, wypierdol i z głowy.. to takie trudne?

Opublikowano

dobra mam na nich wyjebane, ale co jak mnie do pracy w grupach dadzą? Nie wiem jak się zachować itd?

To powiedz ze chcesz " z dziewczynami" podobno lepiej się dogadujecie, ps bozia nie dała ci mózgu ze o wszystko pytasz się tutaj?

Opublikowano

To powiedz ze chcesz " z dziewczynami" podobno lepiej się dogadujecie, ps bozia nie dała ci mózgu ze o wszystko pytasz się tutaj?

Czy mógłbyś omijać ten temat ? Wkurwiasz mnie, i na pewno każdych. idiots ....

Opublikowano

Nie wypowiemy się, bo tak nie mamy ;).

Pogadaj z tym kolegą co boi się ci powiedzieć o co chodzi. Powiedz, że jak coś to go obronisz.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Spróbuje przepisać się do klasy równoległej, ale nie wiem czy dzadzą bo oni mają 22 osoby a my 19 + 1 kolega tez się przepisuje to u nich będzie 23 osoby a u nas 18. To nie wiem czy mogą. Jak się coś uda to napisze tutaj

Opublikowano

Jej a jak nas to interesuje, czujesz się dowarartościowany jak napisałeś komentarz który mnie obraża? Jaki normalny człowiek pyta się o takie rzeczy na forum, co ty rodziców nie masz?

"Czy mógłbyś omijać ten temat ? Wkurwiasz mnie, i na pewno każdych. idiots ...." - wkurzasz to ty nas, a moderator powinien dawno to zamknąć bo to zwykły SPAM.

Ja idiota? mnie przynajmniej koledzy nie biją i nie mam tak niskiej samooceny :)

Opublikowano

Spróbuje przepisać się do klasy równoległej, ale nie wiem czy dzadzą bo oni mają 22 osoby a my 19 + 1 kolega tez się przepisuje to u nich będzie 23 osoby a u nas 18. To nie wiem czy mogą. Jak się coś uda to napisze tutaj

Dziennik piszesz? Kogo to obchodzi? Zwyczajnie robisz już z siebie pośmiewisko.

Arigato.

Opublikowano

Jej a jak nas to interesuje, czujesz się dowarartościowany jak napisałeś komentarz który mnie obraża? Jaki normalny człowiek pyta się o takie rzeczy na forum, co ty rodziców nie masz?

"Czy mógłbyś omijać ten temat ? Wkurwiasz mnie, i na pewno każdych. idiots ...." - wkurzasz to ty nas, a moderator powinien dawno to zamknąć bo to zwykły SPAM.

Ja idiota? mnie przynajmniej koledzy nie biją i nie mam tak niskiej samooceny :)

Dobra niech was chuj strzeli...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...