Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzutek w szkole...

Makja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak trudno jest złapać po lekcjach jakąś osobę z którą dobrze się dogadywałeś i zapytać o całą sytuacje? -_- Prawdopodobnie to prowokacja, w każdym razie całkiem niezła.

Pomogę z matematyki, PW.

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie odpowiedzą mi, bo też posłuchali tych debili i nie gadają... Z dziewczyn się pytałem, ale nic nie wiedzą. Kolega wie, ale boi się powiedzieć bo go postraszyli, że jak będzie się ze mną zadawał to mu ten grubas i ten śmierdziel mu wpierdolą ( oni to cioty, nawet 30 kg na siłowni nie podniosą ) a ten kolega też jest gruby i bez problemu podnosi sztangi z 30 kg. I inni mu też " grożą ", nie tylko te 2 nooby, ale inni chłopcy też ... Mi tak mówił... Nie wiem co robić, nie chcę przez 20 miesięcy być wyrzutkiem ( 20 miesięcy bo ten rok i następny i nowa szkoła )

Opublikowano

Nie mam takich problemów, ale wydaje mi się, że spróbuj zagadać o nich na jakiś temat.

O sprawdzianie czy coś, po czym zacznie się wspólne narzekania na nauczycieli i jakoś to się rozwinie :)

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Musisz dorwać samemu jednego z tych dwóch gości po lekcjach i tutaj nie ma kwestii "pobicie tutaj nie wchodzi w grę". Nikt ci nie każe tego zrobić, po prostu łapiesz jednego z nich, przewracasz na ziemię i wszystko ci powie...Co gorszego cię może stać? Jak już cała klasa od ciebie się odwróciła, to raczej nie pogorszysz swojej sytuacji.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

No i co chcesz w takim wypadku zrobić? Masz zamiar być traktowany jak guwno przez 2 lata? -_- Życie to nie bajka, albo to zrobisz, albo będziesz pluł sobie w brodę do końca życia.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

jestes glupi, brzydki, nikt Cie nie chce, umrzyj ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

jestes glupi, brzydki, nikt Cie nie chce, umrzyj ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

spierdalaj chuju pierdolony. Sam zdychaj ! "jestes glupi, brzydki, umrzyj" Tak ci mówiono, gdy się rodziłeś.

Opublikowano

To sam się kurwa do nich odezwij jak ci zależy fajtłapo.

nie odezwie się, bo będą wiedzieć, że mi na nich zależy...

Opublikowano

spierdalaj chuju pierdolony. Sam zdychaj ! "jestes glupi, brzydki, umrzyj" Tak ci mówiono, gdy się rodziłeś.

Jak ty się spinasz o takie prowa i piszesz o tym na forum to się nie dziwię czemu cię nie lubią.

Gadką to im raczej nie dojebiesz, bo nie masz predyspozycji co widać po postach. Po prostu pogadaj z nimi albo poznaj kogoś innego, a najlepiej się wyloguj.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Przeczytałam cały wątek i masz ode mnie dwa rozwiązania - szereg wizyt u psychologa bo widać że emocjonalnie gdzieś w podstawówce się zatrzymałeś lub zmianę klasy/szkoły.

Opublikowano

właśnie w takich przedziałach wiekowych czesto liczy się tylko szpan nic więcej, kto szpanuje czymś lub jest przeciętnie silnijeszym zawsze stoi na wyższym szczeblu.

Opublikowano

przeczytałem te prawie 5 stron i tak myślę WTFFF któryś miał fajny pomysł wziąć kiełbase do szkoły i go nawalać nią GZ za pomysł btw masz chyba od czegoś pedagoga/wychowawczynie żeby zgłosić że taka sytuacja ma miejsce chociaż ja nie miałem nigdy takiej sytuacji i nie chciał bym mieć to nw w czym problem może rodzice coś poradzą (inna szkoła) chyba że jak tam mówiłeś masz samych gejów w klasie to ubieraj się po ich stylu czyli rurki itp itd

Opublikowano

SZKOŁA WYRZUTKÓW YOYOYOOYOY SZKOŁA WYRZUTKÓW SŁOŃ SHELLER SZKOŁA WYRZUTKÓW TEZ BYM CHCIAŁ CHODZIC DO TAKIEJ SZKOŁY OYOOYOYO

ZAZDROSZCZE :/

Opublikowano

... Wiesz co zrób ? Pokaż że jesteś kimś a nie jakimś '' Lamusem'' xD To są gimbusy co myślą że są dryblasami , a tak naprawdę są ''*****'' oni uważają że szkołą to koledzy i durna zabawa.. a tak naprawdę szkoła jest po to żeby się uczyć.. U mnie są takie debile właśnie xD tylko że się z nikogo nie naśmiewają.

ONI PO PROSTU CHCĄ SIĘ WYRÓŻNIĆ BO SIĘ UCZYĆ NIE CHCĘ TO SIĘ Z INNYCH NAŚMIEWAJĄ A POTEM ŻAŁUJĄ ŻE SIĘ NIE UCZYLI I SIEDZĄ POD MOSTEM, BĄDŹ OD NICH MĄDRZEJSZY I SIĘ UCZ A POTEM ZAŁOŻYSZ FIRMĘ! I BĘDĄ ROBOTY U CIEBIE SZUKAĆ A TY POWIESZ : ********

I ten co napisał : Weź do szkoły kiełbasę i zacznij nią napieprzać grubego. Nie wiem czy Cię polubią, ale beka będzie.

Sam bym się śmiechnął xDD ale chyba że ma więcej sił od ciebie to wtedy guffno.

w-f = ĆWICZUJ STARAJ SIĘ ALE NIGDY NIE BIERZ ZWOLNIEŃ OD MAMY BO CIĘ ZA SŁABEGO WEZMĄ

prace w grupach jak będą wybierać: Jak jest was parzysto w klasie to zawsze będziesz miał tą grupę.

przerwy 10-20 minutowe: Dupa jasia, nie masz co robić rób zadanie domowe. BĄDŹ SOBĄ.

@OFFTOPIC a czy ty przypadkowo nie spamisz.. bo jak tak patrzę na twoje posty .. więc wiesz. Jak nas wrabiasz by tylko nabić posty to jesteś potworem bo to jest jakby naśmiewanie z tych osób co tak naprawdę mają. -.-

Opublikowano

@UP

Dobre rozwiązanie.

Raczej tyle w tym temacie. Weź się w garść i zrób to, co masz zrobić.

Jeśli dalej będziesz się żalił, że nie wiesz co robić,

to dupa wołowa jesteś i nic zrobić ze sobą nie umiesz.

Ucz się, słuchaj muzyki,

nie są Ciebie warci.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Wyluzuj może trochę koleś, co? Z tego co widzę to i do tego mogą mieć powody, wyglądasz na nerwową osobę:

Albo po prostu zmień szkołę, jak zastraszają twojego "kolegę", by ten Ci nie powiedział o co chodzi, to jakiś burdel, a nie szkoła. Nie ma u ciebie pedagoga? Wychowawca? Dyrekcja? No błagam.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Może na lekcji spróbuj żartować żeby cała klasa się śmiała jakieś proste teksty w stylu: Gruby nie pluj się tak bo się odwodnisz. Gruby słyszałem że na siłke sie zapisałeś widzę że mase już masz to idź tam po 10kg na klate ciskać. Mówiłeś że wszyscy z twojej klasy grają więc pewnie w lola też pykają. to do smierdziela możesz powiedzieć że śmierdzi jak by go twitch z ulta jebnął.

Opublikowano

Ja mam tak 7 lat. Ktoś cie wkurza. To jebnij jednego i powiedz , że nie chciałeś. Albo prosto w ryj (najlepiej z zaskoczenia) to przestaną się czepiać.

Żartuje... Jebnij takich kamieniem to się nauczą(Zawsze nowsze(nosze#) w piórniku.) Miej na nich wyjebane...

yiWCsl1.png
Opublikowano

... Wiesz co zrób ? Pokaż że jesteś kimś a nie jakimś '' Lamusem'' xD To są gimbusy co myślą że są dryblasami , a tak naprawdę są ''*****'' oni uważają że szkołą to koledzy i durna zabawa.. a tak naprawdę szkoła jest po to żeby się uczyć.. U mnie są takie debile właśnie xD tylko że się z nikogo nie naśmiewają.

ONI PO PROSTU CHCĄ SIĘ WYRÓŻNIĆ BO SIĘ UCZYĆ NIE CHCĘ TO SIĘ Z INNYCH NAŚMIEWAJĄ A POTEM ŻAŁUJĄ ŻE SIĘ NIE UCZYLI I SIEDZĄ POD MOSTEM, BĄDŹ OD NICH MĄDRZEJSZY I SIĘ UCZ A POTEM ZAŁOŻYSZ FIRMĘ! I BĘDĄ ROBOTY U CIEBIE SZUKAĆ A TY POWIESZ : ********

I ten co napisał : Weź do szkoły kiełbasę i zacznij nią napieprzać grubego. Nie wiem czy Cię polubią, ale beka będzie.

Sam bym się śmiechnął xDD ale chyba że ma więcej sił od ciebie to wtedy guffno.

w-f = ĆWICZUJ STARAJ SIĘ ALE NIGDY NIE BIERZ ZWOLNIEŃ OD MAMY BO CIĘ ZA SŁABEGO WEZMĄ

prace w grupach jak będą wybierać: Jak jest was parzysto w klasie to zawsze będziesz miał tą grupę.

przerwy 10-20 minutowe: Dupa jasia, nie masz co robić rób zadanie domowe. BĄDŹ SOBĄ.

@OFFTOPIC a czy ty przypadkowo nie spamisz.. bo jak tak patrzę na twoje posty .. więc wiesz. Jak nas wrabiasz by tylko nabić posty to jesteś potworem bo to jest jakby naśmiewanie z tych osób co tak naprawdę mają. -.-

Dzięki, już lepiej. Na w-f siedzę na ławce ( czasami się przebieram w strój, bo mam szatnie z tymi debilami i nie chcę się przy nich przebierać). A mamy 19 osób w klasie. Więc jak prace w grupach to już wszyscy zajęci, bo mają tak zwane grupki. Na przerwach nie wiem co robić to chodzę byle gdzie, stoje w miejscu itd. Troche to głupio wygląda, ale nie wiem co mam robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...