Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzutek w szkole...

Makja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku jeżeli ty z takimi problemami zgłaszasz się na forum internetowe to znaczy że prawdopodobnie z tobą jest coś nie tak. Może po prostu nie potrafisz się dogadać? Zamiast pisać bezsensownie na mpc może umów się z koleżankami na dwór czy gdziekolwiek. Jeśli jakiś grubasek oraz glupek poniżej cię a ty nie potrafisz sobie z tym poradzić to ja na twoim miejscu zaczął bym się martwić. Do tego świat nie kończy się na jednej klasie, przecież jest cała reszta szkoły.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Próbuj się jakoś zapoznać nie stój w kącie cały czas . Ale nie rób np czegoś takiego że zaczniesz palić tylko dlatego żeby inni zobaczyli jaki to Ty niby fajny jesteś

jKg5ueJ.png

Opublikowano

Ubierz się na #SWAG i zaraz podleci do cb gimbusiarnia :D Nie próbowałem ale sposób działa, nie mówię że jest dobry ale widziałem efekty.

Opublikowano

Człowieku jeżeli ty z takimi problemami zgłaszasz się na forum internetowe to znaczy że prawdopodobnie z tobą jest coś nie tak. Może po prostu nie potrafisz się dogadać? Zamiast pisać bezsensownie na mpc może umów się z koleżankami na dwór czy gdziekolwiek. Jeśli jakiś grubasek oraz glupek poniżej cię a ty nie potrafisz sobie z tym poradzić to ja na twoim miejscu zaczął bym się martwić. Do tego świat nie kończy się na jednej klasie, przecież jest cała reszta szkoły.

Nie, że tak, ale chcę wiedzieć opinię innych.

Próbuj się jakoś zapoznać nie stój w kącie cały czas . Ale nie rób np czegoś takiego że zaczniesz palić tylko dlatego żeby inni zobaczyli jaki to Ty niby fajny jesteś

nieznam nikogo :/ . A dzieci palące w wieku 10-16 to zwykle dla szpanu. Potem po lekarzach ... Debile. Raz spróbowałem i to wyjebałem, same gówno.

Opublikowano

ale macie problemy..

na tym forum już chyba było wszystko

Koledzy się od Cb odwrócili

to miej na nich wyjebane

jak beda coś od Cb chciali to powiedz

"ssij mi jaja cieciu"

a Ty znajdz sobie innych ziomkow

wirm że tam są sami GIMBAZJALIŚCI ale napewno ktoś się znajdzie :D

lub poszukaj sobie dziewczyny :)

to najlepsze rozwiązanie :D

a jak nie to nwn

siedz pod klasą ze słuchawkami w uszach :p

Na twoim miejscu za gadanie plot rozjebałbym im mordy

i nie patrz na konsekwencje

41196912334212939960.png

Opublikowano

Też kiedyś byłem w takiej sytuacji :D

Pierdol wszystkich, stań się niezależny i olej hejty! Po pół roku sami wrócą :) Tak było ze mną.

Opublikowano

Co zrobić, żeby było jak kiedyś ? Nie będę do nich gadać pierwszy

Weź się w garść, jak się będziesz unosić dumą to nic nie osiągniesz. Ten mądrzejszy to pierwszy rękę wyciąga,serio.

Opublikowano

Uczyć ucze się przeciętnie, ten grubas i śmierdziel, jak i reszta chłopaków, piję pali.. Z niektórymi dziewczynami się dobrze dogaduję. Jakie riposty im rzucić czy co zrobić? Chcę tak jak kiedyś, 20 miesięcy muszę z nimi przeżyć. ;c

Szkoła trwa 20 miesiecy ? nie wiedziałem :)

@TOP

Cóż ci poradzić, jak masz takie problemy to najlepiej zmień szkołę.

Opublikowano

Jak to przeczytałem to złapałem się za głowę ;_; Tak ciężko podejść i z nimi normalnie porozmawiać? Może znajdziecie jakieś wspólne zainteresowania. Przecież to chyba nie jest podstawówka.

Trochę odwagi.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

W 1 - 2 klasie gimnazjum miałem kolegów. W 3 klasie koledzy zaczęli pić, czy też palić. Odtąd zadaję się tylko z tymi, którzy są prawdziwi i szanują własne zdrowie. A co do ciebie - jeśli w miarę się uczysz - idź po trupach do celu. Mi się opłaciło, może tobie też się uda :)

No to chyba z nikim się nie będziesz zadawał, bo w obecnych czasach ludzie +18 lat to bez picia/.palenia to nie mogą przeżyć, w gimbazie to jeszcze nie wszyscy chleją ale na studiach to normalka.

Opublikowano

No to chyba z nikim się nie będziesz zadawał, bo w obecnych czasach ludzie +18 lat to bez picia/.palenia to nie mogą przeżyć, w gimbazie to jeszcze nie wszyscy chleją ale na studiach to normalka.

Nie wszyscy piją, znam dużo osób co nie pije. To zależy od człowieka, sam też nie pije, ponieważ trenuje to proste. W gimbazie piją bo chcą być sławni proste.
Opublikowano

Idź na siłownie , przypakuj i pustawiaj ich na miejscu :D .

A tak na serio to na pewno musisz znaleźć jakiś kolegów , jak jest tak faktycznie źle to znajdź sobie dziewczynę i z nią będziesz się "bujał" ^^

Opublikowano

zamiast przy chłopach, trzymaj się przy normalniejszych ale ładnych dziewczynach (tak, żeby się przyjaźnić dało)

to i koledzy zazdrochę będą mieli, szczególnie gruby.

shoob.png

Opublikowano

jestem w 2 gimb. to cala 2 i 3 musze przezyc, ale jak... w 1 gimb bylo norm. jak wy se poradziliscie ? na przerwach, wf i lprace w grupach?

Opublikowano

Ale masz niską samoocenę..

Musisz się kumplować z grubasem i osobą od której jebie?

Nie mam pojęcia, co Cie tak do nich ciągnie.

Mało masz innych kolegów w klasie?

Znajdź sobie jakąś dziewczynę, zobaczysz, że kolegów będziesz miał wtedy głęboko w dupie.

Opublikowano

Powiedz do grubego " Nie żryj tyle świnio" do smierdzącego " umyj się lepiej bo smierdzi od ciebie jakbyś rok się nie mył", " ja bym cie nawet nie tknął "

tak WGL TO ZMIEN SZKOLE

Opublikowano

TZN. wszystko było ok przed wakacjami, ale przez 2 debili, którzy na mnie coś nagadali każdy się odwrócił z chłopców... nw czy to tymczasowe czy co, wypowiadać się.

Teraz znajdz którzy to debile i przy wszystkich im wpierdol i wytłumacz ,że ja wam dupy nie obrabiam i nie życze sobie ,żebyście wy mi dupe obrabiali.Dorwij nich pojedynczo ,bo we 2 to ci wpierdolą.Chyba ,że ty jesteś lepszy a to pizdy jakies co tylko gadać umieją a się bic nie umieją.

I też możesz potem tak zrobić jak inni znaleść se dziewczyne.I ona będzie lepszym przyjacielem niż te ludzie z twojej klasy.Wiem ,bo jestem w nowej szkole kolegów to też już mam kilku.Poznałem fajne dziewczyny i wole wiecej spędzać czasu z nimi niż z tymi typami.

Opublikowano

Teraz znajdz którzy to debile i przy wszystkich im wpierdol i wytłumacz ,że ja wam dupy nie obrabiam i nie życze sobie ,żebyście wy mi dupe obrabiali.Dorwij nich pojedynczo ,bo we 2 to ci wpierdolą.Chyba ,że ty jesteś lepszy a to pizdy jakies co tylko gadać umieją a się bic nie umieją.

I też możesz potem tak zrobić jak inni znaleść se dziewczyne.I ona będzie lepszym przyjacielem niż te ludzie z twojej klasy.Wiem ,bo jestem w nowej szkole kolegów to też już mam kilku.Poznałem fajne dziewczyny i wole wiecej spędzać czasu z nimi niż z tymi typami.

co ty to są cioty, "na hita ich mam". A przez nich w klasie z chłopców nikt nie gada...

Opublikowano

Współczuje ci takiej sytuacji i ciot wiem coś ,bo miałem taką ciote w klasie co tylko w mordzie był cwaniak i jak bardzo mnie zdenerwował to mu zajeb... i przez tydzień spokoju miałem.tzw "jedno strzałowiec".Mi jak by ktoś takie świństwo zrobił to nie wiem co bym mu zrobił już bym się nie kontrolował.Jak będziesz bić nich to chociaż nie zabij nich albo nie doprować do kalectwa ,bo będziesz miał nich na sumieniu ,ale trzeba porządnie łomot spuścić np złamać nos itp.

Najpierw jak im przypierd... to potem próbuj gadać z kimś z klasy co oni na cb nagadali ,albo tych cweli się pytaj i jakoś potem jak im wjebiesz to próbuj gadać z klasą jakoś tam będzie..

Opublikowano

Zachowujesz się tak, jakby nie było innych osób w szkole / klasie.

Zakumpluj się z kimś na wyższym poziomie.

Nie mam pojęcia, co Cię tak do nich ciągnie...

Może jakieś wspomnienia z dzieciństwa, chuj wie.. wytłumacz mi to.

Opublikowano

A moze zamiast dociekliwie szukać powodu do zemsty, spróbuj się zmienić? Zapytaj się kogos, co robisz nie tak, albo sam zauważ, jakie twoje zachowania odrazają ludzi.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...