Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzutek w szkole...

Makja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie nikt nie bije, nie ten rodzaj szkoly :P, przed wakacjami bylo ok, ale po juz nie, przez dwoch debili... jak. sie zemscic ? nie piszcie o pobiciu...y

Zesraj im sie na ryje.

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No z dziewczynami normalnie gadam, tylko chłopacy się odwrócili. Tak jak pisałem

Przed wakacjami było okej, na wakacjach już coś zaczęło się dziać (zerwali zemną kontakt)

A po wakacjach 1 dzień szkoły, dupa, już do mnie nie gadają, obgadują itp, chodze sam na przerwach.

A te 2 debile co to zaczęłi to tak:

1 grubas, 1.60 wzrostu, chyba z 100kg waży, z okularami

2. z 178, nie myje się, śmierdzi, dziennie włosy na tłuszczu (dosłownie)

A wpierdolić mi nie wpierdolą, dlatego iż mam 186 cm wzrostu i ok ~70kg

Opublikowano

No z dziewczynami normalnie gadam, tylko chłopacy się odwrócili. Tak jak pisałem

Przed wakacjami było okej, na wakacjach już coś zaczęło się dziać (zerwali zemną kontakt)

A po wakacjach 1 dzień szkoły, dupa, już do mnie nie gadają, obgadują itp, chodze sam na przerwach.

A te 2 debile co to zaczęłi to tak:

1 grubas, 1.60 wzrostu, chyba z 100kg waży, z okularami

2. z 178, nie myje się, śmierdzi, dziennie włosy na tłuszczu (dosłownie)

A wpierdolić mi nie wpierdolą, dlatego iż mam 186 cm wzrostu i ok ~70kg

A nie nosisz ty przypadkiem Vans-gówien i rurek (i tym podobnych)?

To może być powód, bo oprócz osób noszących to gówno mało kto szanuje takie osoby.

shoob.png

Opublikowano

Nie nosze, vansów,rurek,i innych pedalskich rzeczy. Ubieram się normalnie, jeansy, krótka koszulka... po prostu normalnie

Opublikowano

Po co masz zadawać się z idiotami? Olej ich, i znajdź sobie lepszych kolegów.

Opublikowano

Taki grubas 100kg+ cie ciśnie? ogarnij sie ziomuś :D Strzel im jakąś ripostą skoro jak byś się bił to nie kontrolujesz tego.

Opublikowano

Nie da rady, te debile ze sobą chodzą, i jakbym podszedł powiedział im to to by mnie wyśmieli. Inne sposoby? Przed wakacjami wszystko było OK, ale już po ....

Opublikowano

Hehehe, jak jakiś grubas ci ciśnie, to naprawdę musisz być sierotą ;___:

Podbijasz do grubego i śmierdziela i ich zjezdzasz, albo poczekaj na wigilie klasową to jednemu kup kurwa kiełbase, a drugiemu płyn do kąpieli :))))))

Opublikowano

Kolego. Poczekaj do walentynek, grubemu w kopertę wsadź plasterek szynki, natomiast śmierdziuchowi pachnącą chusteczkę. Skoro masz dobry kontakt z koleżankami, trzymaj się z nimi - czasem może wyjść Ci na lepsze. Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie, czekaj na tą osobę ; ).

Arigato.

Opublikowano

@UP

Haha, jeszcze lepszy pomysł :D.

Ale nie wiem czy ten jebany grubas jest taki bo dużo je czy co, dodam że to no life, dziennie wali konia po 3 razy, zboczeniec itp

a ten śmierdziel to taki przymuł, też no life

z dziewczynami ciągle nie będę się trzymał bo też mają swój "gang" i też ze sobą chodzą itd... pozostaje jakoś odzyskać tamte kontakty albo nie wiem co robić

Opublikowano

Już 11 dni mineło i jakoś nie przyszli tylko znowu obgadują itd. Nie chce mi się samemu siedzieć i po przerwach jak jakiś wyrzutek chodzić. Chce jak kiedyś :( ale nie chce do nich pierwszy gadać. Co wyście robili jak też tak mieliście?

Opublikowano

Hmm.. jak Cię obgadują/wyzywają to nie masz co "odzyskiwać" przyjaźni z nimi, bo na co Ci fałszywce.

Po prostu albo ich olej albo gdy np. podejdą do Ciebie i zaczną coś na Ciebie gadać, obrażać Cię zarzuć im jakimś hejtem, strolluj ich, zarzuć ripostą taką, że im się odechce. Masz duże pole do popisu jeden gruby, drugi śmierdzący. Rób sobie z nich jaja, żarty. Nie będzie im miło.

Po prostu znajdź innych przyjaciół, to co, że chodzisz sam na przerwach, możesz zawsze się do kogoś dołączyć, chociażby pogadać tam z dziewczynami, sam mówisz, że się z nimi normalnie dogadujesz.

Pograj na telefonie, posłuchaj muzy - nie będzie Ci się nudziło.

Opublikowano

W 1 - 2 klasie gimnazjum miałem kolegów. W 3 klasie koledzy zaczęli pić, czy też palić. Odtąd zadaję się tylko z tymi, którzy są prawdziwi i szanują własne zdrowie. A co do ciebie - jeśli w miarę się uczysz - idź po trupach do celu. Mi się opłaciło, może tobie też się uda :)

Opublikowano

Uczyć ucze się przeciętnie, ten grubas i śmierdziel, jak i reszta chłopaków, piję pali.. Z niektórymi dziewczynami się dobrze dogaduję. Jakie riposty im rzucić czy co zrobić? Chcę tak jak kiedyś, 20 miesięcy muszę z nimi przeżyć. ;c

Opublikowano

Nie gadam z kolegami tylko z koleżankami, proste...

Wtedy będą się do ciebie odzywali koledzy żeby poruchać u koleżanek ;p

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Ale nie z każdymi gadam, z tak zwaną "elitą" uważają się za lepsze, z nimi nie gadam. A one też gdzieś uciekają na przerwach, więc się nie da pogadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...